Äkki oleks aeg kapist välja tulla ja poisse vaatama hakata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:32Mulle meeldivad väikeste rindadega, poisipeaga saledamad naised
Millised inimesed teile meeldivad?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei ole homoseksuaalne. Lihtsalt minu maitse on väikeste rindadega saledamad naised. Naine ei tohiks altpoolt olla täiesti rasseeritud ja kirsiks tordil on see, kui väikesed häbememokad on suurte vahel ilusti peidus.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 15:28Äkki oleks aeg kapist välja tulla ja poisse vaatama hakata.
-
Külaline
See ei ole normaalse täiskasvanud naise kaal sellele pikkusele. See naine peab olema vaevatud, mingi haigus, vms. Sellise pikkusega naine on ilus 55-65 kilo juures.
-
Külaline
Sa pole selle asja ütlejaKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 21:15See ei ole normaalse täiskasvanud naise kaal sellele pikkusele. See naine peab olema vaevatud, mingi haigus, vms. Sellise pikkusega naine on ilus 55-65 kilo juures.
-
Külaline
Mul oli selline naine ja ta ei olnud haige vms. Täiesti tavaline noor kena neiu oli. Ka täna on täiesti elus ja ei ole paksuks läinud.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 21:15See ei ole normaalse täiskasvanud naise kaal sellele pikkusele. See naine peab olema vaevatud, mingi haigus, vms. Sellise pikkusega naine on ilus 55-65 kilo juures.
-
Külaline
Küsitakse, millised inimesed teile meeldivad ja siis kaks primitiivset troppi peavad hakkama arutlema, mis tissid neile ikka rohkem meeldivad. Arutage seda omaette, täiesti savi.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist