Kuidas sa siis ühest kohast teise saad? Seal jalgsi ei käida, pole ette nähtud ning pole turvaline. Isegi Tallinnas tuleb taksot kasutada, ammugi seal, kus kaubanduskeskuste vahemaad on 15 km. Ükskõik, mida teha soovid, ikka takso.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:05Noojah, mind see araabia värk eriti ei huvita ega eruta. Kui rikas oleksin, siis oleks see lisaks Egiptusele ja Taimaale viimane kohta, kuhu raha jätta.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:00Dubai odav takso on hea, kuna vahemaad ühest kohast teise on mitukümmend kilomeetrit ja ei viitsi rongiga sõita. Ega ta nüüd Eestist odavam pole, lihtsalt kui võrrelda siinsete suurlinnadega, on mõistlik hind. Ühe otsa eest maksad ikka mingi 20-30 eurot.
Muud midagi seal odavat pole-mulle meeldib luksus ja seda on seal to the max.
Aga miks seal Dubais taksotada on vaja?
Dubai l**u
-
Külaline
-
Külaline
No mida erilist sääl küll ostmas käiakse?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:17Kuidas sa siis ühest kohast teise saad? Seal jalgsi ei käida, pole ette nähtud ning pole turvaline. Isegi Tallinnas tuleb taksot kasutada, ammugi seal, kus kaubanduskeskuste vahemaad on 15 km. Ükskõik, mida teha soovid, ikka takso.
Kuulasin mina täna ühte podcasti, kus siis kuulujutu vallapäästja ise rääkis, et tema seda modelli isiklikult ei tunne üldse. Ning kuulujutu aluseks on temale saadetud screenshotid mingitest vestlustest, kus räägitakse, et see modellist naisterahvas olevat mingites riikides harrastanud eskorditeenuse pakkumist läbi vahendaja. Kusjuures Dubaid ei olevat vestlustes üldse mainitud!
-
Külaline
Siin on mingi vaimse haiguse ja seksuaalse hälbega vanamees, kes iga kord peale Dubai mainimist aktiveerub ja kukub seletama, kuidas naised lausa hordide kaupa käivad Dubais, et olla araablastele madratsiks ja vetsupotiks. Sama mula on ta siin jahvatanud juba enne teistes teemades (yawn).Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:48Jajah, üksikud naisterahvad käivad seal "puhkamas", kuude kaupa...ikka, ikka.
-
Külaline
See on üks tohman, kes neid kohtlaseid nägusid igale poole topib. Ja kui järjekordse kommentaari lõpetab, siis ltsub oma kommentaarile ka taolise alla. Aga no see on tema käitumises veel kõige vähem häiriv aspekt. Jutt on täiesti mööda.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:17 Miks mõned siin seda kohtlase näo emotikoni nii hirmsasti armastavad? Üldiselt saab nende kohtlusest juba nende teksti põhjal piisavalt aimu.
Mis mõttes pole turvaline?? Dubai on üks turvalisemaid kohti (kui sa just rikastele pervertidele teenusepakkuja pole, muidugi), ma pole seal kordagi kohanud hetkegi, mil võiks olla tähelepanelik turvalisuse osas.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:17Seal jalgsi ei käida, pole ette nähtud ning pole turvaline.
Aga taksoga on seal elementaarne sõita, metroo on siiski üsna piiratud, ma ei saa aru, kuidas saab üldse küsida, et mis seal taksoga sõita... hotellis/airbnb-s peaks istuma või?
-
Külaline
Lihtsalt ilgelt palav on seal. Ja väga igav. Mingit kultuurilist meelelahutust ei leidu, kui just mustlaste maitse ei meeldi. Siis võib minna asju ostma. Kõik.kolja kirjutas: ↑17 Apr 2025 23:32Mis mõttes pole turvaline?? Dubai on üks turvalisemaid kohti (kui sa just rikastele pervertidele teenusepakkuja pole, muidugi), ma pole seal kordagi kohanud hetkegi, mil võiks olla tähelepanelik turvalisuse osas.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:17Seal jalgsi ei käida, pole ette nähtud ning pole turvaline.
Aga taksoga on seal elementaarne sõita, metroo on siiski üsna piiratud, ma ei saa aru, kuidas saab üldse küsida, et mis seal taksoga sõita... hotellis/airbnb-s peaks istuma või?
-
Külaline
Ja siis veel pidage meeles, et põrgupalavusele vaatamata võib naisterahvas saada karistuse, mis sisaldab vitstega peksmist, kui paljastate selles palavuses käevarre küünarnukist ülespoole või jalad põlvest ülespoole. Ka kõik tätoveeringud on keelatud.
Kui see sobib, siis palju õnne.
-
Külaline
Mida sinna üldse ronida? Ok, saan aru, kui oma keha müüma, aga muidu? Täiesti arusaamatu.kolja kirjutas: ↑17 Apr 2025 23:32Mis mõttes pole turvaline?? Dubai on üks turvalisemaid kohti (kui sa just rikastele pervertidele teenusepakkuja pole, muidugi), ma pole seal kordagi kohanud hetkegi, mil võiks olla tähelepanelik turvalisuse osas.
-
Külaline
Prostid vabandavad. See lapsetapja oli ka ju Dubais "modelliks"...Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 01:36Mida sinna üldse ronida? Ok, saan aru, kui oma keha müüma, aga muidu? Täiesti arusaamatu.kolja kirjutas: ↑17 Apr 2025 23:32Mis mõttes pole turvaline?? Dubai on üks turvalisemaid kohti (kui sa just rikastele pervertidele teenusepakkuja pole, muidugi), ma pole seal kordagi kohanud hetkegi, mil võiks olla tähelepanelik turvalisuse osas.
-
Külaline
Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 19:58Siin on mingi vaimse haiguse ja seksuaalse hälbega vanamees, kes iga kord peale Dubai mainimist aktiveerub ja kukub seletama, kuidas naised lausa hordide kaupa käivad Dubais, et olla araablastele madratsiks ja vetsupotiks. Sama mula on ta siin jahvatanud juba enne teistes teemades (yawn).
Mida sa kilkad iga asja peale, mis sulle ei meeldi, et selle kirjutas revolver ja mingi vanamees ja too on sihuke ja teistsugune????
Mis siis? Isegi kui on, siis kas ta ei tohi kirjutada või?
Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud.
-
Külaline
Äkki ise ka siis jälgiks seda reeglit vahetevahel. Millegipärast vehib sinusugune sageli reeglitega, mida ta ise ei jälgi, aga kui teised ei jälgi, siis see millegipärast häirib. Ei tea miks siis.Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud.
-
Külaline
???? Hallukaid näed või????Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:59Äkki ise ka siis jälgiks seda reeglit vahetevahel. Millegipärast vehib sinusugune sageli reeglitega, mida ta ise ei jälgi, aga kui teised ei jälgi, siis see millegipärast häirib. Ei tea miks siis.Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud.
-
Külaline
Takso on seal tõesti väga mugav ja ka odav. Kuna ma ise olen suur jalutaja, siis käisin ka seal õhtuti linnas jalutamas aga ütleme nii, et see pigem siiski probleemne. Turvalisuse pärast oli 0 muret aga näiteks kasvõi üle tee saada on väga keeruline- ülekäiguradasid ei eksisteeri ja vahemaad on kuhugi sihtkohta jalutamiseks siiski suured.
Meelelahutusliku poole pealt on see kindlasti etem kui Egiptus või Türgi, viimased 2 on selles osas suht mannetud. Dubais leiab tõesti igaüks endale sobivat meelelahutust. Ei pea hotellialal mingeid kohalikke showsi passima või ülerahvastatud turistisihtkohtades käima ning seal on väga puhas ja ilus, mis minu jaoks on ka kindlasti oluline. Samuti käituvad kohalikud viisakalt.
Olen seal käinud paar korda tööga seotud konverentsidel. Reisisihtkohaks ise ma seda ei valiks, kuna kliima ei sobi.
Meelelahutusliku poole pealt on see kindlasti etem kui Egiptus või Türgi, viimased 2 on selles osas suht mannetud. Dubais leiab tõesti igaüks endale sobivat meelelahutust. Ei pea hotellialal mingeid kohalikke showsi passima või ülerahvastatud turistisihtkohtades käima ning seal on väga puhas ja ilus, mis minu jaoks on ka kindlasti oluline. Samuti käituvad kohalikud viisakalt.
Olen seal käinud paar korda tööga seotud konverentsidel. Reisisihtkohaks ise ma seda ei valiks, kuna kliima ei sobi.
-
Külaline
Jah, mitte keegi ei käi seal jala. Peale mõne kojamehe ja võõrtöölise. Kuskile pole minna ka, vahemaad on pikadKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 11:11 Takso on seal tõesti väga mugav ja ka odav. Kuna ma ise olen suur jalutaja, siis käisin ka seal õhtuti linnas jalutamas aga ütleme nii, et see pigem siiski probleemne. Turvalisuse pärast oli 0 muret aga näiteks kasvõi üle tee saada on väga keeruline- ülekäiguradasid ei eksisteeri ja vahemaad on kuhugi sihtkohta jalutamiseks siiski suured.
Täpselt sama ka USAs, kus mul on mitu korda olnud, et inimesed jätavad auto seisma ja küsivad et kuhu sind visata, sest kui kõnnid jala ja pole mingi hooldustööline, siis ilmselt on sul auto katki läinud või mingi muu õnnetus, keegi ei kõnni vabatahtlikult.
-
Külaline
Kes tahab odava taksoga sõita, siis soovitan Iraani. 20 euro eest sõidutatakse sind terve päev, viiakse külla ja söödetakse kõht pingul täis ka kui ette ei vaata. Ja huviväärsusi on tuhandeid kordi rohkem.
-
Külaline
Postitus algab sõnadega: "Sa ise oled mingi hälbega..." ja lõpeb: "Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud."Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????
Mida sa kilkad iga asja peale, mis sulle ei meeldi, et selle kirjutas revolver ja mingi vanamees ja too on sihuke ja teistsugune????
Huvitav (tegelikult mitte eriti) dissonants
-
Külaline
Jah, sest sa jätsid välja tsitaadi, kus inimese kohta oli öeldud, et see on hälbega. See mingi revolver või keda ta soiub kogu aeg. See oli juba vastus, kus talle öeldi, et ta ise on hälbega.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 12:15Postitus algab sõnadega: "Sa ise oled mingi hälbega..." ja lõpeb: "Reeglitega on teiste osalejate halvustamine keelatud."Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:02Sa ise oled mingi hälbega. Mis see sinu asi on???????
Huvitav (tegelikult mitte eriti) dissonants
-
Külaline
Dubais võid küll käia lühkarite ja maikaga. Jah kindlasti peab naisterahvas seal olema ettevaatlik selles mõttes, et see pole koht, kuhu üksi ja võõraste meestega hängima minna. Kui midagi juhtub, siis parem lahku riigist esimesel võimalusel, sest mingit abi sa nagunii ei saa, sest sa oled naine.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 00:21 Ja siis veel pidage meeles, et põrgupalavusele vaatamata võib naisterahvas saada karistuse, mis sisaldab vitstega peksmist, kui paljastate selles palavuses käevarre küünarnukist ülespoole või jalad põlvest ülespoole. Ka kõik tätoveeringud on keelatud.
Palun väga tutvu Dubaid kaubanduskeskusega ja riides käib igaüks nagu ise tahab.
Kood: Vali kõik
https://www.youtube.com/watch?v=iGhSm9GYRkI-
Külaline
Üks asi on suletud territoorium, teine asi õues kõikide vaadata. Väga lihtne on saada karistus.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 12:25Dubais võid küll käia lühkarite ja maikaga. Jah kindlasti peab naisterahvas seal olema ettevaatlik selles mõttes, et see pole koht, kuhu üksi ja võõraste meestega hängima minna. Kui midagi juhtub, siis parem lahku riigist esimesel võimalusel, sest mingit abi sa nagunii ei saa, sest sa oled naine.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 00:21 Ja siis veel pidage meeles, et põrgupalavusele vaatamata võib naisterahvas saada karistuse, mis sisaldab vitstega peksmist, kui paljastate selles palavuses käevarre küünarnukist ülespoole või jalad põlvest ülespoole. Ka kõik tätoveeringud on keelatud.
Palun väga tutvu Dubaid kaubanduskeskusega ja riides käib igaüks nagu ise tahab.
Kood: Vali kõik
https://www.youtube.com/watch?v=iGhSm9GYRkI
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist