Suhtlemine
-
Külaline
Suhtlemine
Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
-
Külaline
Minu olemus ja sisemaailm on positiivne ja sõbralik ning see kandub ka suhtlusse.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:14 Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
Manipulatsioonidele ma aga ei allu ja munakoortel ei kõnni. Selle vastutuse põrgatan manipulaatorile tagasi, kasvõi sellega, et ei ütle mittemidagi. Pole vaja mind määrima tulla.
Ei suhtlegi solvujatega ega nendega, kes saavad aru nii, nagu ma oleks halb. Nt ebaviisakas, ülbe jne. Nagu mu tuttav kunagi ütles, et solvujaga suhtlemine on enese piinamine. Mulle pole seda lihtsalt vaja, ongi kõik. Võib kellegi teisega suhelda. Solvutakse ikka nö halva peale. Miks suhelda inimesega, kes peab sind nii või teisiti kuidagi halvaks inimeseks? Kebigu minema, ja mingu solvugu kuskil mujal. Ei mina pea kellegi meele järgi olema.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:14 Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
-
Külaline
Aaahhhaa, ohhoooo milline kiidulaul. Sinu tekst ju üdini õel ja isekas. Nartsissist paistad olevat.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:34Minu olemus ja sisemaailm on positiivne ja sõbralik ning see kandub ka suhtlusse.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:14 Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
Manipulatsioonidele ma aga ei allu ja munakoortel ei kõnni. Selle vastutuse põrgatan manipulaatorile tagasi, kasvõi sellega, et ei ütle mittemidagi. Pole vaja mind määrima tulla.
-
Külaline
Oled mingi keiser, et suhtled ainult nendega kellega soovid?Tolmukübe kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:51Ei suhtlegi solvujatega ega nendega, kes saavad aru nii, nagu ma oleks halb. Nt ebaviisakas, ülbe jne. Nagu mu tuttav kunagi ütles, et solvujaga suhtlemine on enese piinamine. Mulle pole seda lihtsalt vaja, ongi kõik. Võib kellegi teisega suhelda. Solvutakse ikka nö halva peale. Miks suhelda inimesega, kes peab sind nii või teisiti kuidagi halvaks inimeseks? Kebigu minema, ja mingu solvugu kuskil mujal. Ei mina pea kellegi meele järgi olema.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:14 Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
-
Külaline
Iga inimene valib absoluutselt ise, kellega suhtleb. Kas sa suhtled vägisi ja sunniviisiliselt? Mina ka nõmedikega ei suhtle. Solvujad on täiesti naeruväärsed inimesed, sellistega loomulikult mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:35Oled mingi keiser, et suhtled ainult nendega kellega soovid?Tolmukübe kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:51Ei suhtlegi solvujatega ega nendega, kes saavad aru nii, nagu ma oleks halb. Nt ebaviisakas, ülbe jne. Nagu mu tuttav kunagi ütles, et solvujaga suhtlemine on enese piinamine. Mulle pole seda lihtsalt vaja, ongi kõik. Võib kellegi teisega suhelda. Solvutakse ikka nö halva peale. Miks suhelda inimesega, kes peab sind nii või teisiti kuidagi halvaks inimeseks? Kebigu minema, ja mingu solvugu kuskil mujal. Ei mina pea kellegi meele järgi olema.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:14 Kui te midagi ütlete, kas mõtlete kuidas seda öelda, seate sõnu, mõtlete kuidas öelda sõbralikult või positiivsemalt, et teine ei solvuks ega mõistaks valesti või peaks seda ebaviisakaks, ülbeks?
-
Külaline
Ei sa vali midagi. 90%inimesi on sellised, kellega pead suhtlema: töö, pere, äri, naabrid, laste õpetajad jne on inimesed, keda sa ei saa valida. Valid ainult 10% kellega tühja plära ajada.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:25Iga inimene valib absoluutselt ise, kellega suhtleb. Kas sa suhtled vägisi ja sunniviisiliselt? Mina ka nõmedikega ei suhtle. Solvujad on täiesti naeruväärsed inimesed, sellistega loomulikult mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:35Oled mingi keiser, et suhtled ainult nendega kellega soovid?Tolmukübe kirjutas: ↑17 Apr 2025 07:51
Ei suhtlegi solvujatega ega nendega, kes saavad aru nii, nagu ma oleks halb. Nt ebaviisakas, ülbe jne. Nagu mu tuttav kunagi ütles, et solvujaga suhtlemine on enese piinamine. Mulle pole seda lihtsalt vaja, ongi kõik. Võib kellegi teisega suhelda. Solvutakse ikka nö halva peale. Miks suhelda inimesega, kes peab sind nii või teisiti kuidagi halvaks inimeseks? Kebigu minema, ja mingu solvugu kuskil mujal. Ei mina pea kellegi meele järgi olema.
-
Külaline
Ega ikka ei pea küll. Laste õpetajad vb tõesti. Majanaabritele piisab terest. Pere toimib austuse ning armastusega, kui inimene mõjub negatiivseslt, siis lihtsalt ei suhtle, v.a. laps.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:33Ei sa vali midagi. 90%inimesi on sellised, kellega pead suhtlema: töö, pere, äri, naabrid, laste õpetajad jne on inimesed, keda sa ei saa valida. Valid ainult 10% kellega tühja plära ajada.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:25Iga inimene valib absoluutselt ise, kellega suhtleb. Kas sa suhtled vägisi ja sunniviisiliselt? Mina ka nõmedikega ei suhtle. Solvujad on täiesti naeruväärsed inimesed, sellistega loomulikult mitte.
-
Külaline
Kuskohast raha saad?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:48Ega ikka ei pea küll. Laste õpetajad vb tõesti. Majanaabritele piisab terest. Pere toimib austuse ning armastusega, kui inimene mõjub negatiivseslt, siis lihtsalt ei suhtle, v.a. laps.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:33Ei sa vali midagi. 90%inimesi on sellised, kellega pead suhtlema: töö, pere, äri, naabrid, laste õpetajad jne on inimesed, keda sa ei saa valida. Valid ainult 10% kellega tühja plära ajada.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:25
Iga inimene valib absoluutselt ise, kellega suhtleb. Kas sa suhtled vägisi ja sunniviisiliselt? Mina ka nõmedikega ei suhtle. Solvujad on täiesti naeruväärsed inimesed, sellistega loomulikult mitte.
-
Külaline
Kuidas see küsimus relevantne on? Kas sa lased end sõimata ja peksta, et raha saada?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:50Kuskohast raha saad?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:48Ega ikka ei pea küll. Laste õpetajad vb tõesti. Majanaabritele piisab terest. Pere toimib austuse ning armastusega, kui inimene mõjub negatiivseslt, siis lihtsalt ei suhtle, v.a. laps.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:33
Ei sa vali midagi. 90%inimesi on sellised, kellega pead suhtlema: töö, pere, äri, naabrid, laste õpetajad jne on inimesed, keda sa ei saa valida. Valid ainult 10% kellega tühja plära ajada.
-
Külaline
Igatahes pead selleks suhtlema inimestega, kellega suhtlemist või eiramist sa valida ei saa.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:45Kuidas see küsimus relevantne on? Kas sa lased end sõimata ja peksta, et raha saada?
-
Külaline
No loomulikult ma mõtlen, kuidas midagi ütlen. Miks, issanda pärast, peaks ma tahtma kedagi solvata? Mu meelest see on lihtsalt viisakus.
-
Külaline
Loomulikult mõtlen. Ma olen täiskasvanud, vastutustundlik inimene, ega soovi oma ellu liigseid probleeme, neid on niigi, milleks neid ise juurde tekitada ja oma aega raisata mõttetult tülitsedes.
-
Külaline
Jah, vastu hambaid ei taha keegiKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 21:34 Loomulikult mõtlen. Ma olen täiskasvanud, vastutustundlik inimene, ega soovi oma ellu liigseid probleeme, neid on niigi, milleks neid ise juurde tekitada ja oma aega raisata mõttetult tülitsedes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist