Armukesega seksitakse kummiga, mitte midagi ei tilgu. Pooled mehed panevad kõrvalt, nimetad neid kõiki hooradeks?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:35Jah on. Ei ole siis või? Teise mehe spermast tilkuvana koju ja mehe kõrvale heitev tegelane. Kuidas sellist nimetada?
DNA test
-
Külaline
-
Külaline
Kas sinu naine käib pärast vahekorda spermast tilkuvana ringi? Kus ta siis sellises olekus käib ja miks ta kuivaks ei pühi?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:35Jah on. Ei ole siis või? Teise mehe spermast tilkuvana koju ja mehe kõrvale heitev tegelane. Kuidas sellist nimetada?
-
Külaline
Jajah, "aga Peeter tegi ka!", nagu algkoolisKülaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 10:48Armukesega seksitakse kummiga, mitte midagi ei tilgu. Pooled mehed panevad kõrvalt, nimetad neid kõiki hooradeks?
-
Külaline
Ei saagi aru kas sa pooldad armukesi või mida püüdsid ütelda?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 10:48Armukesega seksitakse kummiga, mitte midagi ei tilgu. Pooled mehed panevad kõrvalt, nimetad neid kõiki hooradeks?
-
Külaline
Mis siin mitte "pooldada"?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:36Ei saagi aru kas sa pooldad armukesi või mida püüdsid ütelda?
-
Külaline
No selge siis sinuga. Küllap jooksed isegi võõrastes
Aga kui mees tahab DNA testi, siis oled nii solvunud, nii solvunud
-
Külaline
Ei, see tähendas seda, et ka sina oled hoor. Hoorapurikas oma viiekümbiste mamslitega.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:34Jajah, "aga Peeter tegi ka!", nagu algkoolisKülaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 10:48Armukesega seksitakse kummiga, mitte midagi ei tilgu. Pooled mehed panevad kõrvalt, nimetad neid kõiki hooradeks?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:35
Jah on. Ei ole siis või? Teise mehe spermast tilkuvana koju ja mehe kõrvale heitev tegelane. Kuidas sellist nimetada?![]()
-
Külaline
Kuidas see siia teemasse puutub?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:40Ei, see tähendas seda, et ka sina oled hoor. Hoorapurikas oma viiekümbiste mamslitega.
-
Külaline
Arusaamatu. Kui see sama mees ikkagi kasvatab, siis mis selle asja mõte oli? Siis oleks võinud juba ju ise teha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 08:32Mu tuttav mees elas aastakümneid tunduvalt noorema naisega. Mehel oli laps olemas ja rohkem ei soovinud, naine oli lastetu. Tegidki kokkuleppe, et kui naine soovib last, hangib selle kellegi teisega. Hankiski. Elavad siiani koos ja kasvatavad last,
-
Külaline
Mõtlesin sama. Aga vb sellega saab mees endale kindlustada, et kui mingi hetk asi hapuks läheb või kopa ette viskab, saab öelda, et pole tema bioloogiline laps. Seega ka tulevikus kohustustest vaba.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:04Arusaamatu. Kui see sama mees ikkagi kasvatab, siis mis selle asja mõte oli? Siis oleks võinud juba ju ise teha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 08:32Mu tuttav mees elas aastakümneid tunduvalt noorema naisega. Mehel oli laps olemas ja rohkem ei soovinud, naine oli lastetu. Tegidki kokkuleppe, et kui naine soovib last, hangib selle kellegi teisega. Hankiski. Elavad siiani koos ja kasvatavad last,
-
Külaline
Arvan ka nii. Lisaks ei pruukinud ta sel hetkel üldse kindel olla, et ta selle naise ja lapsega jätkab.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:12Mõtlesin sama. Aga vb sellega saab mees endale kindlustada, et kui mingi hetk asi hapuks läheb või kopa ette viskab, saab öelda, et pole tema bioloogiline laps. Seega ka tulevikus kohustustest vaba.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:04Arusaamatu. Kui see sama mees ikkagi kasvatab, siis mis selle asja mõte oli? Siis oleks võinud juba ju ise teha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 08:32Mu tuttav mees elas aastakümneid tunduvalt noorema naisega. Mehel oli laps olemas ja rohkem ei soovinud, naine oli lastetu. Tegidki kokkuleppe, et kui naine soovib last, hangib selle kellegi teisega. Hankiski. Elavad siiani koos ja kasvatavad last,
-
Külaline
Jah, vaata kui kaval!Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:47Arvan ka nii. Lisaks ei pruukinud ta sel hetkel üldse kindel olla, et ta selle naise ja lapsega jätkab.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:12Mõtlesin sama. Aga vb sellega saab mees endale kindlustada, et kui mingi hetk asi hapuks läheb või kopa ette viskab, saab öelda, et pole tema bioloogiline laps. Seega ka tulevikus kohustustest vaba.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 16:04
Arusaamatu. Kui see sama mees ikkagi kasvatab, siis mis selle asja mõte oli? Siis oleks võinud juba ju ise teha.
-
Külaline
Olen või?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 13:52No selge siis sinuga. Küllap jooksed isegi võõrastes![]()
Aga kui mees tahab DNA testi, siis oled nii solvunud, nii solvunud![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Ühel naisterahval olla ka kahtlus tekkinud, et laps on nii imelik, täitsa teistmoodi. Lasi ka DNA teha ja tuli välja, et polegi sugulane. Tuleb õhtul mees koju, räägib temale ka.
Mees küsib: sa ise siis tõesti ei mäleta või? Sünnitusmajast hakkasime koju minema, laps pasandas ennast täis, sa käskisid mul ta ära vahetada. Ma tookord läksin ja vahetasingi ta ühe puhtama vastu.
Mees küsib: sa ise siis tõesti ei mäleta või? Sünnitusmajast hakkasime koju minema, laps pasandas ennast täis, sa käskisid mul ta ära vahetada. Ma tookord läksin ja vahetasingi ta ühe puhtama vastu.
-
Külaline
See nali ei tööta eesti keeles.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 11:44 Ühel naisterahval olla ka kahtlus tekkinud, et laps on nii imelik, täitsa teistmoodi. Lasi ka DNA teha ja tuli välja, et polegi sugulane. Tuleb õhtul mees koju, räägib temale ka.
-
Külaline
Ikka töötab.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 18:37See nali ei tööta eesti keeles.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 11:44 Ühel naisterahval olla ka kahtlus tekkinud, et laps on nii imelik, täitsa teistmoodi. Lasi ka DNA teha ja tuli välja, et polegi sugulane. Tuleb õhtul mees koju, räägib temale ka.
-
Külaline
Vaata, eesti keel ei toimi, vähemalt ei tohiks toimida, nagu halb otsetõlge inglise keelest.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 18:39Ikka töötab.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 18:37See nali ei tööta eesti keeles.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 11:44 Ühel naisterahval olla ka kahtlus tekkinud, et laps on nii imelik, täitsa teistmoodi. Lasi ka DNA teha ja tuli välja, et polegi sugulane. Tuleb õhtul mees koju, räägib temale ka.
-
Külaline
see nali polnud inglise keeles
-
Külaline
See nali ol tõlge inglise keelest - to change - muutma, vahetama riideid või mähkmeid. Tegusõna "vahetama" eesti keeles ei tähenda mähkmevahetust, sõna "mähkmed" tuleb juurde lisada. Nii et sõnademäng ei toimi.
Või sa oled sellest koolkonnast, kelle jaoks liiderdamine tähendab juhtfiguuriks olemist?
Pealegi polnud see nali naljakas.
-
Külaline
Ei olnud. Hoopiski vene keelest. Vene verb " pomenjat" tähendab nii riiete vahetust kui üldse vahetust .Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2025 20:10See nali ol tõlge inglise keelest - to change - muutma, vahetama riideid või mähkmeid. Tegusõna "vahetama" eesti keeles ei tähenda mähkmevahetust, sõna "mähkmed" tuleb juurde lisada. Nii et sõnademäng ei toimi.
Või sa oled sellest koolkonnast, kelle jaoks liiderdamine tähendab juhtfiguuriks olemist?
Pealegi polnud see nali naljakas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist