Mis on teie enda vead?
-
Külaline
Minu kõige suurem viga on introvertsus. Mitte et ma ei oskaks või ei tahaks suhelda, vaid ma väsin väga ruttu inimestest ja suhtlemisest. Niiviisi on väga raske sõprussuhteid hoida.
Ma väsin ka igasugustest inimestega seotud projektidest. Algul tundub põnev ja võtan õhinal ette, aga mõne aja pärast olen täiesti kurnatud. Eelmine aasta näiteks panin ennast kirja keelesõprade programmi. Algul oli tore ja põnev, aga paari nädala pärast hakkasin juba ära väsima ja lõpus pidin ennast täiega sundima, et kohtumisi kokku leppida.
Ma väsin ka igasugustest inimestega seotud projektidest. Algul tundub põnev ja võtan õhinal ette, aga mõne aja pärast olen täiesti kurnatud. Eelmine aasta näiteks panin ennast kirja keelesõprade programmi. Algul oli tore ja põnev, aga paari nädala pärast hakkasin juba ära väsima ja lõpus pidin ennast täiega sundima, et kohtumisi kokku leppida.
-
Külaline
Pere, kust tulen, on kokkuhoidev - vanemad on üle 45 aasta abielus olnud.
Aga mina ei oska meestega normaalseid suhteid luua. S.t et suhete loomisega saan (liigagi) edukalt hakkama, aga mingi aja jooksul selgub, et olen koos inimesega, kes pole üldse minu tüüp! Hetkel on käsil 3-aastane suhe ja kuigi kohe algusest peale on olnud selge, et mees on tulihingeline EKRE pooldaja ja igal võimalusel tahab minuga poliitikast rääkida ning 95% meie tülidest tekib sellest, et mina ei soovi päevad läbi temaga poliitikast rääkida siis justkui alles nüüd saan aru, et ma poleks pidanud seda suhet alustamagi. See poliitika teemal jauramine muutub talumatuks ja jälle olen raske valiku ees - kas üritada selle inimesega elu lõpuni koos elada või lõpetada (jälle!) üks suhe.
Kadestan neid, kellel on olnud oskus valida see õige inimene enda kõrvale ja aastakümneid koos elada!
Aga mina ei oska meestega normaalseid suhteid luua. S.t et suhete loomisega saan (liigagi) edukalt hakkama, aga mingi aja jooksul selgub, et olen koos inimesega, kes pole üldse minu tüüp! Hetkel on käsil 3-aastane suhe ja kuigi kohe algusest peale on olnud selge, et mees on tulihingeline EKRE pooldaja ja igal võimalusel tahab minuga poliitikast rääkida ning 95% meie tülidest tekib sellest, et mina ei soovi päevad läbi temaga poliitikast rääkida siis justkui alles nüüd saan aru, et ma poleks pidanud seda suhet alustamagi. See poliitika teemal jauramine muutub talumatuks ja jälle olen raske valiku ees - kas üritada selle inimesega elu lõpuni koos elada või lõpetada (jälle!) üks suhe.
Kadestan neid, kellel on olnud oskus valida see õige inimene enda kõrvale ja aastakümneid koos elada!
-
Külaline
Pole üldse ju vead.
-
Külaline
Sa oled ikka väga nõme inimene. Ja tõeliselt sandi iseloomuga.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 11:43Postitus on kustutatud
-
Külaline
Just. Päriselus tunnetad ära sellise hälbe ja tead eemale hoida. Siin aga satud paratamatult teiste kirjutiste vahele tema enda arvates "vaimukusi" lugema. Aitab vist ainult süsteemne raporteerimine ja blokeerimine.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 12:07
Sa oled ikka väga nõme inimene. Ja tõeliselt sandi iseloomuga.
Ma ise ka mõtlesin, kui kirjutasin. Näiteks et mugavus ja laiskus kuluvad tegelikult ära, liigse rahmeldamisega võid endale liiga teha. Kunagi üks mees tõi mulle näite vigade kohta: Tänaval on kaks joodikut, üks on end koledasti täis tõmmanud, tuigub kõvasti, aga seisab veel püsti. Kõrval siis semu patsutab talle tunnustavalt õlale, et näed, kui kõva mees, kui palju kannad. Et justnagu hoopistükkis polegi viga. Samas läheb mööda peen preilna ja kirtsutab halvustavalt nina, vaatab, et joodikud on ennast päise päeva ajal keset linna koledasti täis tõmmanud. Tema silmis kahtlemata viga. Et see, mis on viga, see on suhteline. Ühe silmis viga, aga teise silmis pluss.
-
Külaline
Kes sandi iseloomuga on. Ei saa aru. Kas poliitikahuvilise kaasa? Kust ta üldse neid mehi võtab? Iga 3 aasta tagant vahetab. Tinder? Vms koht.
-
Külaline
Väga täpselt kirjeldasid iseennast. Loodan, et su ennustus täitub sinu enda kohta, tõenäosus on suur.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 11:43 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kusjuures ei pruugi olla. Kui raha on. Ja ma arvan, et erinevalt siinsete kanade kiunust, et pole arvan, et on. Te lihtsalt ei tea ju
-
Külaline
Ei tahagi teada, ei huvita su raha üldse. Vaevle näljas või ela mõisas, kukeke.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:53Kusjuures ei pruugi olla. Kui raha on. Ja ma arvan, et erinevalt siinsete kanade kiunust, et pole arvan, et on. Te lihtsalt ei tea ju
Pole kunagi kohanud oma elu ja oluga pidevalt nii palju edvistavat meest. Üldse juba kahtlen, et sa mees oledki. Pidev eputamine käib - naise puhul veel saaks kuidagi aru, aga mees on ikka puhta naljatilk.
-
Külaline
et see praaliv vanamoor. Rikas ja ilus ja muidu selline naiste eest võitleja on ok. OnjuKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 19:55Ei tahagi teada, ei huvita su raha üldse. Vaevle näljas või ela mõisas, kukeke.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:53Kusjuures ei pruugi olla. Kui raha on. Ja ma arvan, et erinevalt siinsete kanade kiunust, et pole arvan, et on. Te lihtsalt ei tea juKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:00
Väga täpselt kirjeldasid iseennast. Loodan, et su ennustus täitub sinu enda kohta, tõenäosus on suur.
Pole kunagi kohanud oma elu ja oluga pidevalt nii palju edvistavat meest. Üldse juba kahtlen, et sa mees oledki. Pidev eputamine käib - naise puhul veel saaks kuidagi aru, aga mees on ikka puhta naljatilk.
-
Külaline
Sellist sõnavara nagu kukeke kasutavad rumalad, vaesed maakad ja natukene kinni istunud pisivargad. Kumb sina oled?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 19:55Ei tahagi teada, ei huvita su raha üldse. Vaevle näljas või ela mõisas, kukeke.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:53Kusjuures ei pruugi olla. Kui raha on. Ja ma arvan, et erinevalt siinsete kanade kiunust, et pole arvan, et on. Te lihtsalt ei tea juKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:00
Väga täpselt kirjeldasid iseennast. Loodan, et su ennustus täitub sinu enda kohta, tõenäosus on suur.
-
Külaline
Kanakarja kiunumist mainisid. Kes seda väljendit küll kasutavad? Sina ilmselt kana pole, ju siis kukk. Aga sõnavõttude järgi mitte päris täisväärtuslik isane. Seega kukeke, kes tahab kanade seas oma tähtsust esile tõsta. Aga väga ei küündi, seega kukeke jah.
-
Külaline
Mina pole sõna kanakari kasutanud. Seega sa rumal maakas või pisivargast kriminaal. Igatahes rumal inimene oled ja proovi paremini.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 22:43Kanakarja kiunumist mainisid. Kes seda väljendit küll kasutavad? Sina ilmselt kana pole, ju siis kukk. Aga sõnavõttude järgi mitte päris täisväärtuslik isane. Seega kukeke, kes tahab kanade seas oma tähtsust esile tõsta. Aga väga ei küündi, seega kukeke jah.
-
Külaline
Koolis kutsuti kukekesteks neid pubekaid, kes justkui tahtsid jube kõvade meestena paista, aga samas pakkus neile nalja suva suguelundite nimetusi seintele kritseldada. No tavalised titekad.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 22:53Mina pole sõna kanakari kasutanud. Seega sa rumal maakas või pisivargast kriminaal. Igatahes rumal inimene oled ja proovi paremini.
-
Külaline
Ei kutsutud va tont. Need nn kukekesed andsid sinutaolistele libedikele lihtsalt molli. Ja mollisaanu oligi kukekeKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 23:13Koolis kutsuti kukekesteks neid pubekaid, kes justkui tahtsid jube kõvade meestena paista, aga samas pakkus neile nalja suva suguelundite nimetusi seintele kritseldada. No tavalised titekad.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 22:53Mina pole sõna kanakari kasutanud. Seega sa rumal maakas või pisivargast kriminaal. Igatahes rumal inimene oled ja proovi paremini.
-
Külaline
No puhas kukekese sõnavõttKülaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 23:17Ei kutsutud va tont. Need nn kukekesed andsid sinutaolistele libedikele lihtsalt molli. Ja mollisaanu oligi kukeke
Ilgelt tahaks kõva mees olla, aga imelikul kombel peab vajalikuks end siin kanakarja keskel tõestada.
-
Külaline
Ma pole siin üksinda. Aga teile meeldib mind väga võimekaks mõelda ja olete teinud minust legendi. Mees kes jõuab kirjutada kõik kommentaarud mis teile ei meeldi.
See võib olla isegi meeldimine. Te ise ainult ei tea seda veel. Kuidas seda muidu teisiti mõista.
-
Külaline
Mõista võib nii, et jube tüütu on.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 00:09 Ma pole siin üksinda. Aga teile meeldib mind väga võimekaks mõelda ja olete teinud minust legendi. Mees kes jõuab kirjutada kõik kommentaarud mis teile ei meeldi.See võib olla isegi meeldimine. Te ise ainult ei tea seda veel. Kuidas seda muidu teisiti mõista.
-
Külaline
Kas enda vigadest aru saamine on tulnud läbi teiste ütluste või enda võrdlusest teistega? Või on inimesel mingi sisemine latt, mille alt läbi minek peab seda veaks?
Millest tekib arusaam oma vigadest?
Millest tekib arusaam oma vigadest?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist