Miks peaks seda üldse tegema, kui oled oma kaaslases kindel? Kui ei ole kindel, milleks siis koos elada?
Aga kui ei ole oma kaaslases kindel? Usalda aga kontrolli. Ausal inimesel pole midagi karta.
"..milleks siis koos elada?"
Kuidas need seotud on? Ideaalses maailmas jah, me saame kõiges usaldada sõnu, aga me ei ela sellises. Kõik teevad pidevalt vigu erinevatel põhjustel: nõrkus, ebakindlus, meelemuutus jne. Need vead ei tähenda, et armastus hajuks.
Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:00
Kuidas suhtute kui mees soovib teha lastele DNA testi?
Kui minu mees seda sooviks, siis oleksin vb pisut solvunud, aga oleksin igal juhul nõus. Minul pole midagi salata ja mehel on õigus saada kinnitust, et lapsed tema omad.
Ma kujutasin korraks ette, et olen mees ja pole oma lapsi ise sünnitanud. Ja mul tekkis kohe tahtmine teha DNA test, et 100% kindel olla. Kuigi ma pole muidu üldsegi armukade.
Ma oleks ka vist kergelt solvunud, aga otseselt pahaks ei paneks.
Kunagi lugesin mingit statistikat, et iga kümnes naine pole kindel, kes on nende lapse isa. Seda arvesse võttes, prooviksin ilmselt meest mõista.
Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:42
Võib teha, aga peale seda pakkigu asjad ja kadugu. Ei soovi oma elu jagada inimesega, kes mind ei usalda.
Ja lapsed jätad isata???
Jah. Selline mees ei vääri minu lapsi. Pealegi on isakandidaate küll. Lapsed harjuvad ära.
Kuskilt see kahtlus ilmselt tuleb, et tahetakse dna testi.
Kas äkki sellest, et neid isakandidaate on küllaga, kes laste isad võiks olla? Kuidas saad kindel olla kes sel juhul õige laste isa on.
Ma ei saa aru miks nii paljud naised siis abielluda tahavad ametlikult. Kui usaldad, siis milleks riiki asjasse segada? Kui ei usalda, siis milleks koos elada?
Kuidas need kaks kontseptsiooni samal ajal pähe mahuvad?
Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:00
Kuidas suhtute kui mees soovib teha lastele DNA testi?
Sõltub põhjustest. Kui sa jäid armukesega vahele või kuulis ta, et laste saamise ajal oli sul veel mõni suhe, siis on dna-test ju väga mõistlik ja ei tohiks mehele seda ette heita. Kuid kui põhjuseks on mingi luululine armukadedus ilma ühegi põhjuseta, siis võiks lahku minna, sest siis hakkab neid probleeme veel tulema ka isaduse tõestamise korral. Aga testi võib ka sel teisel juhul teha, ega see tükki küljest ei võta- ainult pisut tatti.
Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 08:50
Ma ei saa aru miks nii paljud naised siis abielluda tahavad ametlikult. Kui usaldad, siis milleks riiki asjasse segada? Kui ei usalda, siis milleks koos elada?
Kuidas need kaks kontseptsiooni samal ajal pähe mahuvad?
Arvavad, et tekib õigus ühisvarale. Maja ostes pressivad ennast kaasomanikeks jne. Endal palk alla eesti keskmise üldjuhul.
Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 21:29
Aga kui ei ole oma kaaslases kindel? Usalda aga kontrolli. Ausal inimesel pole midagi karta.
"..milleks siis koos elada?"
Kuidas need seotud on? Ideaalses maailmas jah, me saame kõiges usaldada sõnu, aga me ei ela sellises. Kõik teevad pidevalt vigu erinevatel põhjustel: nõrkus, ebakindlus, meelemuutus jne. Need vead ei tähenda, et armastus hajuks.