Mulle meeldib siga süüa, nii et mulle loomad meeldivad
Millised inimesed teile meeldivad?
-
Külaline
-
Külaline
Mismoodi on seotud tuju ja seks? Jälle mingi amööbi arvamus
-
Külaline
A korv. Naise pikkus 165 ja kaal 51 näiteks.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:30Väiksed rinnad? Kui väiksed siis?
-
Külaline
Kunagi oli üks raamat ja seal oli üks tegelane nimega Jüri Oli Rummu vanlast ära karanud vang ja teenis elatist Leningradis haudu kaevates.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:29Aa, et kui ma olen kraaevikaevaja aga teenin 5k kuus
-
Külaline
Need nn "rinnad" on ju sellisel naisel nagu markeriga väiksed täpikesed rindekerele tupsutatud.
-
Külaline
Ei ole, mul on selline pruut olnud, täitsa kena rind oli, mahtus pihku ära. Kui sa naistest väga midagi ei jaga, siis ära sõna....Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 22:03Need nn "rinnad" on ju sellisel naisel nagu markeriga väiksed täpikesed rindekerele tupsutatud.
-
Külaline
Minule meeldivad heatahtlikud ja abivalmis inimesed. Sellised, kes ka rasketes olukordades midagi positiivset leiavad.
-
Külaline
Nii kirjaoskamatu ei saa ju ometi esimene Eesti olla!? Või moodsas "väärtuspõhises" maailmas saab?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:33Ei. Millega sinust rääkida. Niikuinii ekre toetajaga ka. Raha mul endal. 2 eestiga ei suhtle.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:29Aa, et kui ma olen kraaevikaevaja aga teenin 5k kuus, siis minuga ei kõlva suhelda v? Nii pealiskaudne eit.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:45 Minule meeldivad ausad ja sõbralikud ja viisakad. Eks võib muidugi veel omadusi külge mõelda. Või meeldib teile inimese juures nt hoopis välimus, karismaatilisus, töökoht.. ? Miks meeldib just see, mis meeldib? Mulle meeldib, kellega on lihtne või normaalne suhelda. Et nagu tavaline, mitte ülespuhutud, tige vms.![]()
" EKRE toetaja (naine, kõrgharidusega)
-
Külaline
M.O.T.TKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 14:48" EKRE toetaja (naine, kõrgharidusega)
-
Külaline
Kui nüüd brutaalselt aus olla, siis introverdina ei meeldi üldse eriti inimesed 
.
Oma lapsed on okei ja mõned sugulased/sõbrad ka.
Oma lapsed on okei ja mõned sugulased/sõbrad ka.
-
Külaline
Mis sul elus valesti läks, et nii juhtus?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 14:48Nii kirjaoskamatu ei saa ju ometi esimene Eesti olla!? Või moodsas "väärtuspõhises" maailmas saab?
-
Külaline
Miks valesti? Meil on demokraatia. Miks halvustad umbes igat 5-t valijat kes valib EKRET?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 10:50Mis sul elus valesti läks, et nii juhtus?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 14:48Nii kirjaoskamatu ei saa ju ometi esimene Eesti olla!? Või moodsas "väärtuspõhises" maailmas saab?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:33
Ei. Millega sinust rääkida. Niikuinii ekre toetajaga ka. Raha mul endal. 2 eestiga ei suhtle.
-
Külaline
Sulle meeldivad paksud naised ja sa kardad, et su latt on kõrge?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:43Kui naisest, siis mul natuke vastupidi. Kõiki asju natuke rohkem. Natuke suuremad rinnad kui väikesed, natuke pikemad juuksed ja natuke ülekaalu. Pepu ja kintsud võiks ka natuke suuremad olla. Keskohast taljet ka natuke.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:53 Mulle meeldivad väikeste rindadega, poisipeaga saledamad naised, kes omavad kindlat töökohta ja ei ela minu kaela peal.
Natuke võib ju töötada ka, aga natuke minu rahade peal liugu lasta pole ka hullu.
Ma arvan, et mu latt pole väga kõrge.
Mulle meeldivad probleemivabad inimesed- kellel pole teistega pidevalt probleemi või kellega endaga mingi draama pidevalt kaasas ei käi.
-
Külaline
Mulle meeldivad rohkem sellised, kellel on suured tissid. Aga mitte lötakad.
-
Külaline
Ja keda see huvitama peaks. Nii kiimas ei saa ikka olla, et mingit muud juttu ei tule üheski teemas. Teised pole süüdi, et sa naist ei leia, et peavad päevast päeva seda jura lugema.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 16:48 Mulle meeldivad rohkem sellised, kellel on suured tissid. Aga mitte lötakad.
-
Külaline
Küll need on alles tüütud. Mul on kolleeg selline, venelane. Tööd pean hiilima tegema kuskile mujale, oma kabinetis pean selle kolleegiga hommikust õhtuni vene keeles jutustama. Kui olen vait, ikka seletab, seletab, seletab, ei vaiki hetkekski.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 12:47Positiivsed ekstroverdid
-
Külaline
Ei karda. Arvangi ju, et latt pole kõrge. Ma räägin natuke ülekaalu.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:32Sulle meeldivad paksud naised ja sa kardad, et su latt on kõrge?Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 18:43Kui naisest, siis mul natuke vastupidi. Kõiki asju natuke rohkem. Natuke suuremad rinnad kui väikesed, natuke pikemad juuksed ja natuke ülekaalu. Pepu ja kintsud võiks ka natuke suuremad olla. Keskohast taljet ka natuke.Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 15:53 Mulle meeldivad väikeste rindadega, poisipeaga saledamad naised, kes omavad kindlat töökohta ja ei ela minu kaela peal.
Natuke võib ju töötada ka, aga natuke minu rahade peal liugu lasta pole ka hullu.
Ma arvan, et mu latt pole väga kõrge.![]()
![]()
-
Külaline
Olen päris mitu korda tahtnud sinult küsida, mida ta sulle tegi? Oleksid sa valmis sellest rääkima?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 17:48Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 16:48 Mulle meeldivad rohkem sellised, kellel on suured tissid. Aga mitte lötakad.
Ja keda see huvitama peaks. Nii kiimas ei saa ikka olla, et mingit muud juttu ei tule üheski teemas. Teised pole süüdi, et sa naist ei leia, et peavad päevast päeva seda jura lugema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 6 külalist