Kas petmine on pärilik

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:08
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:03
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 20:52

Võib ka ju selline variant olla, et isa pidas omal ajal vargsi armukest ja keegi sellest teada ei saanud. Ei tema naine ei tema lapsed. Kas siis võib lapsest saada ka petja?
Sellised on erandjuhtumid. AInuke, kes arvab, et keegi ei tea, on see pettev mees, teised tegelikult teavad kõik. Võib-olla naine teeb näo, et ei tea, aga üldiselt mingit vargsi petmist ei saa olla. Naised on väga tähelepanelikud. Mehed tõesti enamasti ei tea, sest on tähelepanematud ja ego on ka laes, arvavad, et nad on parimad maailmas ja mingit petmist ei ole.
Naine võib ju teada. Siinse teema kontekstis on oluline, kas lapsed teavad. Kui ei tea ning isa on kodus eeskujulik isa (ja ema valib ka selle variandi ning mängib kaasa), siis on lastel eeskujuga kõik korras.
Pettev mees ei ole eeskujulik isa ja sellises peres pole armastust ega usaldust. Aina käib üks valetamine ja varjamine. Isegi kui lapsed ei tea, mis kodus viltu on, seda halba õhkkonda ja külma suhet tajuvad nad päris kindlasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 21:26 Milline on isa, selline ka poeg. Siinsete jobude meeste pealt näha. No milline normaalne laps sealt tulla saaks, eks.
Aga milline see õige mees olema peab? Olema nõus isegi sinuga magama ja võibolla isegi koos elama.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 23:10 Kasvatus käib ju läbi eeskujude. Loomulikult on pärilik, selles mõttes, et mis kodus nähtud, see saab lapsele normiks.
Et emme kes on korduvalt lahutanud ....................
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 13:37
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 12:36 Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?
Ei siis on ikka rongaisa süüdi, keda pole lapsele eeskujuks.

Me räägime siin meestest, isadest. Ja rääkides isadest- sinu isa ei saanud ka normaalne inimene olla, vaadates missugune jobu ta pojast sai.
Huvitav milline sinu ema oli, et sinul selline geenirike on?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:00 Isegi kui lapsed ei tea, mis kodus viltu on, seda halba õhkkonda ja külma suhet tajuvad nad päris kindlasti.
Ei taju nad midagi, lapsi ei huvita, kes kellega seksib. Kui petja soovib, et asi välja ei tuleks, valetab ta üsna veenvalt ja kodune elu võib olla meeldivalt rahulik. Kui ka kolmas osapool ei soovi, et asi välja tuleks (on näiteks samuti suhtes), siis nende kahe teada see jääbki.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 15:23 Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
pere vs valdkond. tase :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:08pere vs valdkond. tase :lol: :lol:
Küll sina oskad ikka tarku ja asjakohaseid kommentaare kirjutada. No lausa lust lugeda seda pidevat nõmetsemist 😄
Nii vahva iinimene!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:59
Külaline kirjutas: 12 Apr 2025 23:10 Kasvatus käib ju läbi eeskujude. Loomulikult on pärilik, selles mõttes, et mis kodus nähtud, see saab lapsele normiks.
Et emme kes on korduvalt lahutanud ....................
Jah, muidugi mõjub ka see. Ei ole jutt ainult isadest.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:00
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:08
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:03

Sellised on erandjuhtumid. AInuke, kes arvab, et keegi ei tea, on see pettev mees, teised tegelikult teavad kõik. Võib-olla naine teeb näo, et ei tea, aga üldiselt mingit vargsi petmist ei saa olla. Naised on väga tähelepanelikud. Mehed tõesti enamasti ei tea, sest on tähelepanematud ja ego on ka laes, arvavad, et nad on parimad maailmas ja mingit petmist ei ole.
Naine võib ju teada. Siinse teema kontekstis on oluline, kas lapsed teavad. Kui ei tea ning isa on kodus eeskujulik isa (ja ema valib ka selle variandi ning mängib kaasa), siis on lastel eeskujuga kõik korras.
Pettev mees ei ole eeskujulik isa ja sellises peres pole armastust ega usaldust. Aina käib üks valetamine ja varjamine. Isegi kui lapsed ei tea, mis kodus viltu on, seda halba õhkkonda ja külma suhet tajuvad nad päris kindlasti.
Ei pea olema mingit tajutavat halba õhkkonda. Mõned inimesed oskavad ka normaalselt ja ussitamata probleemid selgeks rääkida ning edasi ühiseid plaane teha nii, et lapsed ei kannata.
Ja tõesti, ei huvita neid lapsi midagi sellised detailid. Oluline on, et vanemad on olemas ning ei käi mingit pidevat tülitsemist.
Külaline

Minu ema terve elu isa petnud erinevate meestega ja mu teada ükski lastest tal oma kaaslaseid ei peta. Isa on siiani truult kodus ja ootab millal jälle ema näole annab. Lapsed võivad alati võtta eeskujuks teise vanema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 00:08 Minu ema terve elu isa petnud erinevate meestega ja mu teada ükski lastest tal oma kaaslaseid ei peta. Isa on siiani truult kodus ja ootab millal jälle ema näole annab. Lapsed võivad alati võtta eeskujuks teise vanema.
Mis soost lapsed on? Muidugi VÕIB ka niipidi minna, kuid vääratamine ja vabanduste leidmine on lihtsam, kui mudel on lapsepõlvest juba ees, kus peteti.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 00:01
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:08 Naine võib ju teada. Siinse teema kontekstis on oluline, kas lapsed teavad. Kui ei tea ning isa on kodus eeskujulik isa (ja ema valib ka selle variandi ning mängib kaasa), siis on lastel eeskujuga kõik korras.
Ei pea olema mingit tajutavat halba õhkkonda. Mõned inimesed oskavad ka normaalselt ja ussitamata probleemid selgeks rääkida ning edasi ühiseid plaane teha nii, et lapsed ei kannata.
Ja tõesti, ei huvita neid lapsi midagi sellised detailid. Oluline on, et vanemad on olemas ning ei käi mingit pidevat tülitsemist.
Kuidas palun? Selgeks rääkida? Siis ei ole tegemist armukese pidamisega. Siin härra arvab, et on maru kaval, et naine ei tea mitte midagi. Teab-teab, võid päris kindel olla. Sellised mehed ei räägi midagi selgeks, lihtsalt petavad, isegi kui midagi suhtes viltu polegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 21:08 Naine võib ju teada. Siinse teema kontekstis on oluline, kas lapsed teavad. Kui ei tea ning isa on kodus eeskujulik isa (ja ema valib ka selle variandi ning mängib kaasa), siis on lastel eeskujuga kõik korras.
Pole ühtki perekonda näinud, kus üks pool petab ja seal oleks usaldav ja meeldiv õhkkond. Mõni tõesti on proovinud peale petmist laste pärast jätkata hea näo tegemist, aga sellest ei ole ju midagi välja tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 09:04

Pole ühtki perekonda näinud, kus üks pool petab ja seal oleks usaldav ja meeldiv õhkkond. Mõni tõesti on proovinud peale petmist laste pärast jätkata hea näo tegemist, aga sellest ei ole ju midagi välja tulnud.
Ega nad sulle rääkima ei tule seda, sa ei saagi midagi näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 14:12 Mõjuvad mõlemad, nii geenid kui keskkond. Eeskuju on väga oluline. Liiderlike vanemate lapsed võivad keerata erinevat suunda, kas hakkavad ka petma või ise hoopis petmist vihkama, kuna on näinud, kui õnnetuks see teeb. Sama ka joomise ja suitsetamisega. Minu isa oli joodik ja suitsetaja, mina vihkan mõlemat rohkem kui mõni inimene, kellel pole sellist kogemust. Kui mehel on viinaviga küljes, siis lasen ruttu jalga, sest minul usku ei ole, et see asi võiks paraneda ja olen näinud, milline elu joodikuga ühe katuse all on. Endale ega oma lastele seda iialgi ei soovi.
Sellised must, valge maailmapildiga inimesed on väsitavad, tüütud oma mingi agenda peale surujad. Ahhh, et vaesekesel isa jõi ja suitsetas. Elu kohe rikutud. Raske lapsepõlv. Mul on õigus kõvahäälselt vihata neid kes pole nagu mina. Täiskarsklased.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 09:02

Kuidas palun? Selgeks rääkida? Siis ei ole tegemist armukese pidamisega. Siin härra arvab, et on maru kaval, et naine ei tea mitte midagi. Teab-teab, võid päris kindel olla. Sellised mehed ei räägi midagi selgeks, lihtsalt petavad, isegi kui midagi suhtes viltu polegi.
Suhtes on alati kaks poolt. Mis sa tegid või tegemata jätsid, et mees pidi hellust, mõistmist, seksi väljaspoolt kodu otsima? Mõtle sellele.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 09:45
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 14:12 Mõjuvad mõlemad, nii geenid kui keskkond. Eeskuju on väga oluline. Liiderlike vanemate lapsed võivad keerata erinevat suunda, kas hakkavad ka petma või ise hoopis petmist vihkama, kuna on näinud, kui õnnetuks see teeb. Sama ka joomise ja suitsetamisega. Minu isa oli joodik ja suitsetaja, mina vihkan mõlemat rohkem kui mõni inimene, kellel pole sellist kogemust. Kui mehel on viinaviga küljes, siis lasen ruttu jalga, sest minul usku ei ole, et see asi võiks paraneda ja olen näinud, milline elu joodikuga ühe katuse all on. Endale ega oma lastele seda iialgi ei soovi.
Sellised must, valge maailmapildiga inimesed on väsitavad, tüütud oma mingi agenda peale surujad. Ahhh, et vaesekesel isa jõi ja suitsetas. Elu kohe rikutud. Raske lapsepõlv. Mul on õigus kõvahäälselt vihata neid kes pole nagu mina. Täiskarsklased.
Ma ei räägi mingist täiskarsklusest. Ilmselgelt on sul endal alkoholiprobleemid ja proovid endale jutustada, et kõik su naised, kellega oled koos olnud, on mingid virisejad, kes nõuavad täiskarsklust. Joodikutele on väga iseloomulik, et pisendavad probleemi. Mees ju ikka natuke võtab, tegelikult on joodik. Mina räägin alkoholisõltuvusest ja alkoholi kuritarvitamisest, mitte klaasist veinist õhtusöögi juurde. Kui sa ei oska siin ise vahet teha, siis palun vasta ausalt küsimustikule: https://alkoinfo.ee/et/millal-vahendada ... udit-test/ ja saad teada, kas oled sõltlane, alkoholi kuritarvitaja või mitte. Joodikutega ma tõesti tegemist teha ei soovi ja see on minu valik. Ilmselt on sullegi seda elus palju öeldud, et oled joodik ja ei soovita sinuga olla, sellest see valuline reageering.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 09:48
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 00:01 Ei pea olema mingit tajutavat halba õhkkonda. Mõned inimesed oskavad ka normaalselt ja ussitamata probleemid selgeks rääkida ning edasi ühiseid plaane teha nii, et lapsed ei kannata.
Suhtes on alati kaks poolt. Mis sa tegid või tegemata jätsid, et mees pidi hellust, mõistmist, seksi väljaspoolt kodu otsima? Mõtle sellele.
Jutt ei ole praegu sellest, kui sa aru ei saanud. Ja teema ei olnud ka minust. Sina arvad, et väga kaval on isiklikult peale hüpata, siis need sinu valusad teemad pole nii valusad. Ilmselgelt on naine sindki petmise pärast maha jätnud.
Külaline

Jah, palun. Selgeks rääkida. Maailmas on kindlasti veel asju, millest sa näinud ega kuulnud pole ja mida sa ka ette kujutada ei suuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 10:22
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 09:45
Ma ei räägi mingist täiskarsklusest. Ilmselgelt on sul endal alkoholiprobleemid ja proovid endale jutustada, et kõik su naised, kellega oled koos olnud, on mingid virisejad, kes nõuavad täiskarsklust. Joodikutele on väga iseloomulik, et pisendavad probleemi. Mees ju ikka natuke võtab, tegelikult on joodik. Mina räägin alkoholisõltuvusest ja alkoholi kuritarvitamisest, mitte klaasist veinist õhtusöögi juurde. Kui sa ei oska siin ise vahet teha, siis palun vasta ausalt küsimustikule: https://alkoinfo.ee/et/millal-vahendada ... udit-test/ ja saad teada, kas oled sõltlane, alkoholi kuritarvitaja või mitte. Joodikutega ma tõesti tegemist teha ei soovi ja see on minu valik. Ilmselt on sullegi seda elus palju öeldud, et oled joodik ja ei soovita sinuga olla, sellest see valuline reageering.
Tegin testi ära. Alkohoolik mis alkohoolik. Kae üllatust. Ise arvasin nagu kõik alkohoolikud, et ma polegi alkohoolik. Aitähh silmade avamise eest. Aga sellel lingil oleva testi järgi on 100% kõik minu tuttavad, naised, pruudid,armukesed. Isegi laste ema ju täielikud parmud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist