Kas ilma solvamata ei suuda vastata?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 13:37Ei siis on ikka rongaisa süüdi, keda pole lapsele eeskujuks.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:36 Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?
Me räägime siin meestest, isadest. Ja rääkides isadest- sinu isa ei saanud ka normaalne inimene olla, vaadates missugune jobu ta pojast sai.
Kas petmine on pärilik
-
Külaline
-
Külaline
Aga sina? Mida sa siin peale solvamine üldse teed?
-
Külaline
Kus minu kommentaaris oli solvang?
-
Külaline
Hilja niutsuda, kui ise alustasid.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 14:32 Kas ilma solvamata ei suuda vastata?
-
Külaline
???
-
Külaline
Ega jah, naised pole kunagi milleski süüdiKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 13:37Ei siis on ikka rongaisa süüdi, keda pole lapsele eeskujuks.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:36 Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?
Me räägime siin meestest, isadest. Ja rääkides isadest- sinu isa ei saanud ka normaalne inimene olla, vaadates missugune jobu ta pojast sai.
-
Külaline
Huvitav pere küll, kus ükski mees ei püsi...Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:12Mis sulle arusaamatuks küll jääda võis? Kui üksikema poeg oma naist petab, siis ei tea ta, kuidas normaalne isa käituma peab, sest tal pole ühtegi isa-eeskuju. Kuidas emad ehk naised käituma peavad, selles osas on tal mudel ees.
-
Külaline
Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
-
Külaline
Geenid avalduvad siis järgmises põlvkonnasKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:23 Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
-
Külaline
Ja ülejärgmises põlvkonnas siis löövad taaskord mingid muud geenid välja.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:25Geenid avalduvad siis järgmises põlvkonnasKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:23 Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
-
Külaline
Kas sa ei oska lugeda? Ma kirjutasin, et kasvatus käib läbi eeskuju. Käi või kõrvadel, aga ema ei saa kuidagi olla eeskujuks selles, kuidas olla isa (keerutuste vahele jätmiseks - jah, ma ei ole moodne inimene, kes arvaks, et kaks ema peres on sama hea kui ema ja isa, või et vanaonu vennapoeg võiks olla see rollieeskuju, kelle järgi poiss isaks olemise selgeks saab).Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:36Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:12Mis sulle arusaamatuks küll jääda võis? Kui üksikema poeg oma naist petab, siis ei tea ta, kuidas normaalne isa käituma peab, sest tal pole ühtegi isa-eeskuju. Kuidas emad ehk naised käituma peavad, selles osas on tal mudel ees.
-
Külaline
Kumb siis, kas üksikema või alkohoolikust isa? Mõlemad ei saa ju olla.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:23 Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
Loomulikult ei tähenda katkises peres veedetud lapsepõlv, et sina ise kindlasti samasuguseks saad. Lihtsalt keerulisem on õigele rajale jõuda. Seda suurem kiitus, kui oled seda suutnud.
-
Külaline
Mis geenidest sa räägid? Ega pärilikkus ei tähenda alati geene. Petmine geenides nüüd küll kindlasti ei ole. Pigem on see pärilik kasvatust pidi.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:25Geenid avalduvad siis järgmises põlvkonnasKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:23 Mehega oleme mõlemad üksikemaga üles kasvanud, mõlemate isad karismaatilised alkohoolikud, mehe isa oli veel ka paras naistemees. Meie pereelu ja omavaheline läbisaamine on aga väga hea, kindlasti kõige probleemivabam valdkond minu elus viimased 24 a.
-
Külaline
Väga loll jutt. Sa oled ise lastekodust, et nii kindlalt tead?
-
Külaline
Miks ei saa? Põhjenda!Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 18:48Kas sa ei oska lugeda? Ma kirjutasin, et kasvatus käib läbi eeskuju. Käi või kõrvadel, aga ema ei saa kuidagi olla eeskujuks selles, kuidas olla isa (keerutuste vahele jätmiseks - jah, ma ei ole moodne inimene, kes arvaks, et kaks ema peres on sama hea kui ema ja isa, või et vanaonu vennapoeg võiks olla see rollieeskuju, kelle järgi poiss isaks olemise selgeks saab).Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:36Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:12 Mis sulle arusaamatuks küll jääda võis? Kui üksikema poeg oma naist petab, siis ei tea ta, kuidas normaalne isa käituma peab, sest tal pole ühtegi isa-eeskuju. Kuidas emad ehk naised käituma peavad, selles osas on tal mudel ees.
-
Külaline
Sest isad on meessoost ja emad on naissoost. Ja emadus ning isadus on bioloogilised mõisted.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:12Miks ei saa? Põhjenda!Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 18:48Kas sa ei oska lugeda? Ma kirjutasin, et kasvatus käib läbi eeskuju. Käi või kõrvadel, aga ema ei saa kuidagi olla eeskujuks selles, kuidas olla isa (keerutuste vahele jätmiseks - jah, ma ei ole moodne inimene, kes arvaks, et kaks ema peres on sama hea kui ema ja isa, või et vanaonu vennapoeg võiks olla see rollieeskuju, kelle järgi poiss isaks olemise selgeks saab).Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 12:36
Ehk siis ema ei õpetanud, et petta pole vaja? Või tahad öelda, et üksikvanem on kehvem vanem?
-
Külaline
Võib ka ju selline variant olla, et isa pidas omal ajal vargsi armukest ja keegi sellest teada ei saanud. Ei tema naine ei tema lapsed. Kas siis võib lapsest saada ka petja?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 18:48Ma kirjutasin, et kasvatus käib läbi eeskuju.
-
Külaline
Sellised on erandjuhtumid. AInuke, kes arvab, et keegi ei tea, on see pettev mees, teised tegelikult teavad kõik. Võib-olla naine teeb näo, et ei tea, aga üldiselt mingit vargsi petmist ei saa olla. Naised on väga tähelepanelikud. Mehed tõesti enamasti ei tea, sest on tähelepanematud ja ego on ka laes, arvavad, et nad on parimad maailmas ja mingit petmist ei ole.
-
Külaline
Sa ei saa sellist asja kindlalt väita. Ma usun seda, et Eestis on täna sadu meessoost pensionäre, kes on oma elu jooksul vähemalt kolm korda võõrast naist suksutanud ja oma naine ei tea sellest midagi Peavad koos ilusti pensionipõlve. Vastupidi ka, asendades sõna mees sõnaga naine minu tekstis.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 21:03Võib-olla naine teeb näo, et ei tea, aga üldiselt mingit vargsi petmist ei saa olla.
-
Külaline
Naine võib ju teada. Siinse teema kontekstis on oluline, kas lapsed teavad. Kui ei tea ning isa on kodus eeskujulik isa (ja ema valib ka selle variandi ning mängib kaasa), siis on lastel eeskujuga kõik korras.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 21:03Sellised on erandjuhtumid. AInuke, kes arvab, et keegi ei tea, on see pettev mees, teised tegelikult teavad kõik. Võib-olla naine teeb näo, et ei tea, aga üldiselt mingit vargsi petmist ei saa olla. Naised on väga tähelepanelikud. Mehed tõesti enamasti ei tea, sest on tähelepanematud ja ego on ka laes, arvavad, et nad on parimad maailmas ja mingit petmist ei ole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline