Mis on teie enda vead?
Mis on teie enda vead?
Pikk teema kaaslase vigade kohta. Arutleme siis enda vigade üle ka.
Minu enda vead, mis mind ennast ka närvi ajavad on:
• Tujukus. Mu tuju võib sõrmenipsust muutuda. Aga kuna olen lapsepõlvest saati selline olnud, siis tean, et see ei saa olla põhjustatud igasugusest tänapäeva keskonnamõjudest jne
• Olen piripill. Liiga emotsionaalne ja nutan palju. Kurvad filmid ja isegi laste multikad ajavad nutma.
• Kohutav rahaga majandamises
• Sinisilmne ja liiga usaldav
Minu enda vead, mis mind ennast ka närvi ajavad on:
• Tujukus. Mu tuju võib sõrmenipsust muutuda. Aga kuna olen lapsepõlvest saati selline olnud, siis tean, et see ei saa olla põhjustatud igasugusest tänapäeva keskonnamõjudest jne
• Olen piripill. Liiga emotsionaalne ja nutan palju. Kurvad filmid ja isegi laste multikad ajavad nutma.
• Kohutav rahaga majandamises
• Sinisilmne ja liiga usaldav
-
Külaline
● Elu jooksul on selgunud, et olen vahel liiga naiivne ja sinisilmne, kuigi varasemalt olen ise alati vastupidist arvanud.
● Mul on raske "ei" öelda ja seetõttu olen ennast pannud olukordadesse, kus mind on julmalt ära kasutatud.
● Vahel võin olla jube kannatamatu. See häirib nii lähedast, kui mind ennast.
● Mul on raske "ei" öelda ja seetõttu olen ennast pannud olukordadesse, kus mind on julmalt ära kasutatud.
● Vahel võin olla jube kannatamatu. See häirib nii lähedast, kui mind ennast.
-
Külaline
*enne ütlen, siis mõtlen- ajapikku on küll veidi paranenud
*tean ise alati kõige paremini kuidas asjad peaksid toimima
*kangekaelsus ja pika viha pidamine- need on ka aastatega veid vähenenud, valin rohkem oma võitlusi
*mõnikord otsin tagamõtet seal, kus seda pole, teinekord olen jälle liiga optimistlik, loodan alati et kuidagi asjad ikka lahenevad, alati ei lahene
*kangekaelsus ja pika viha pidamine- need on ka aastatega veid vähenenud, valin rohkem oma võitlusi
*mõnikord otsin tagamõtet seal, kus seda pole, teinekord olen jälle liiga optimistlik, loodan alati et kuidagi asjad ikka lahenevad, alati ei lahene
-
Külaline
Mul suht sama vist. Kuigi eriti spontaanne ma oma väljsütlemistes pole, aga no mõnikord juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 23:14 *enne ütlen, siis mõtlen- ajapikku on küll veidi paranenud
Eksi arvates aga on mul alati õigus ja muud tõde ei eksisteeri. Noh, paraku mul ongi enamasti õigus.
-
Külaline
Loomulikult on sul alati õigus ja rohkemgi veel. Sellepärast sul suhted ei püsi. Kas nii pole kunagi mõelnud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 07:23Mul suht sama vist. Kuigi eriti spontaanne ma oma väljsütlemistes pole, aga no mõnikord juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 23:14 *enne ütlen, siis mõtlen- ajapikku on küll veidi paranenud
Eksi arvates aga on mul alati õigus ja muud tõde ei eksisteeri. Noh, paraku mul ongi enamasti õigus.![]()
-
Külaline
Eks sellest vastusest ole näha, kellel ei püsi. Mul püsis kenasti 17 aastat...Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:30Loomulikult on sul alati õigus ja rohkemgi veel. Sellepärast sul suhted ei püsi. Kas nii pole kunagi mõelnud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 07:23Mul suht sama vist. Kuigi eriti spontaanne ma oma väljsütlemistes pole, aga no mõnikord juhtub.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 23:14 *enne ütlen, siis mõtlen- ajapikku on küll veidi paranenud
Eksi arvates aga on mul alati õigus ja muud tõde ei eksisteeri. Noh, paraku mul ongi enamasti õigus.![]()
-
Külaline
Müts maha su mehe ees kes suutis 17 a seda kõike taluda. Järgmised suhted kestavad sul aasta-kaks. Veame kihla või? Tänapäeva keskealine ja enda eluga rahul olev mees vahetab kiirelt välja sellise minulalatiõigus tegelase. Ja võtab uue. Valikut ju on.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:38Eks sellest vastusest ole näha, kellel ei püsi. Mul püsis kenasti 17 aastat...Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:30Loomulikult on sul alati õigus ja rohkemgi veel. Sellepärast sul suhted ei püsi. Kas nii pole kunagi mõelnud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 07:23
Mul suht sama vist. Kuigi eriti spontaanne ma oma väljsütlemistes pole, aga no mõnikord juhtub.
-
Külaline
Vot ei tea, pole viimase 3+ aadta jooksul ühegi austajaga sõbrasuhtest enamat aretanud. Kui, sius peab see olema tõeline armumine ja armastus. Ma niisama ei viitsi tolgendada suhtest suhtesse ja mehelõhna pörast pole samuti kedagi tarvis.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:43Müts maha su mehe ees kes suutis 17 a seda kõike taluda. Järgmised suhted kestavad sul aasta-kaks. Veame kihla või? Tänapäeva keskealine ja enda eluga rahul olev mees vahetab kiirelt välja sellise minulalatiõigus tegelase. Ja võtab uue. Valikut ju on.
* mugavus, laiskus
* liigne häiritus sellest, mis teised inimesed minust arvavad
* riskivalmiduse vähesus, mulle ei meeldi seiklused, ootamatused, adrenaliini tekitavad olukorrad
* ülemõtlemine
* liigne vastutuse võtmine teiste inimeste tegude, mõtete, tunnete eest
* liigne häiritus sellest, mis teised inimesed minust arvavad
* riskivalmiduse vähesus, mulle ei meeldi seiklused, ootamatused, adrenaliini tekitavad olukorrad
* ülemõtlemine
* liigne vastutuse võtmine teiste inimeste tegude, mõtete, tunnete eest
-
Külaline
-Ülereageerimine ja äkkviha
-Inimeste võimete umbusaldamine ja oskuste kritiseerimine
-Laiskus kombineerituna ebainimlike töötundiga
-Liigne kangekaelsus ja allumatus, isegi kui su mulle endale lõpuks kahjulik on
-Liigne enesekriitika
-Eelistan konflikti lihtsalt olukorrast minema kõndimisele vms.
-Liigne enesekriitika
-
Külaline
Novat. Sa ei suuda isegi suhteid luua. Või õigemini sinuga ei taheta. Ennem tuleb mõelda kui 17 aastat elu lõhud.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:59Vot ei tea, pole viimase 3+ aadta jooksul ühegi austajaga sõbrasuhtest enamat aretanud. Kui, sius peab see olema tõeline armumine ja armastus. Ma niisama ei viitsi tolgendada suhtest suhtesse ja mehelõhna pörast pole samuti kedagi tarvis.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:43Müts maha su mehe ees kes suutis 17 a seda kõike taluda. Järgmised suhted kestavad sul aasta-kaks. Veame kihla või? Tänapäeva keskealine ja enda eluga rahul olev mees vahetab kiirelt välja sellise minulalatiõigus tegelase. Ja võtab uue. Valikut ju on.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:38
Eks sellest vastusest ole näha, kellel ei püsi. Mul püsis kenasti 17 aastat...
-
Külaline
Tõsine hälvik. Sa peaks kuskil luku taga kinnises asutuses olema. Vabanemis võimaluseta.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:07 -Ülereageerimine ja äkkviha
-Liigne enesekriitika
-
Külaline
Liigun täitsa vabalt ringi ja otsin neid kõige suuremaid lolle, kellele närvidele käia. Tundub, et leidsingi juba ühe.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:20Tõsine hälvik. Sa peaks kuskil luku taga kinnises asutuses olema. Vabanemis võimaluseta.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:07 -Ülereageerimine ja äkkviha
-Liigne enesekriitika
-
Külaline
Ei mulle sa närvidele ei käi. Mul on sind ümbritsevatest inimestest kahju. Kuigi tõenäoliselt oled üksik.
Kõige vastikumad tegelased on need kes tekitavad konflikti ja siis pea uhkelt püsti, käed puusas, üleolevalt muiates minema kõnnivad.
Kõige vastikumad tegelased on need kes tekitavad konflikti ja siis pea uhkelt püsti, käed puusas, üleolevalt muiates minema kõnnivad.
-
Külaline
Kõlab täpselt nagu minu eks. Ma see 17 aastat suhtes olnu. Aga mu eksil on päris kindlasti mingi isiksusehäire, küll diagnoosimata. Kahtlustan piiripealset kombineerituna aspergeriga.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:07 -Ülereageerimine ja äkkviha
-Liigne enesekriitika
-
Külaline
Ja sina milline kaasa olid? Sinule mingit diagnoosi panna ei saa?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:55Kõlab täpselt nagu minu eks. Ma see 17 aastat suhtes olnu. Aga mu eksil on päris kindlasti mingi isiksusehäire, küll diagnoosimata. Kahtlustan piiripealset kombineerituna aspergeriga.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:07 -Ülereageerimine ja äkkviha
-Liigne enesekriitika
-
Külaline
Omapärane loogika. Tegelikult on vastupidi, mul on väga pikk ja õnnelik kooselu, väga tore mees ning suur pere. Miks ma nendega peaks kuidagi halvasti läbi saama? Selle jaoks on muud inimesed.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:52 Ei mulle sa närvidele ei käi. Mul on sind ümbritsevatest inimestest kahju. Kuigi tõenäoliselt oled üksik.
-
Külaline
Ma juba enne panin, loe uuesti kui vaja:Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:57
Ja sina milline kaasa olid? Sinule mingit diagnoosi panna ei saa?
Külaline kirjutas: ↑
*enne ütlen, siis mõtlen- ajapikku on küll veidi paranenud
Mul suht sama vist. Kuigi eriti spontaanne ma oma väljsütlemistes pole, aga no mõnikord juhtub.
-
Külaline
Ma olen hoopis teine inimene ja kirjutan siia teemasse esimest korda, aga kas ma sain õigesti aru, et sulle meeldib tekitada konfliktsituatsioone ja siis mõnuled ja muigad selle üle, kui saad kedagi sedamoodi kiusata?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 13:03Omapärane loogika. Tegelikult on vastupidi, mul on väga pikk ja õnnelik kooselu, väga tore mees ning suur pere. Miks ma nendega peaks kuidagi halvasti läbi saama? Selle jaoks on muud inimesed.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 12:52 Ei mulle sa närvidele ei käi. Mul on sind ümbritsevatest inimestest kahju. Kuigi tõenäoliselt oled üksik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 7 külalist