Ilm Tallinnas

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Ilm Tallinnas

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas praegu reaalselt ilm Tallinnas on, kas külm? Tulen neljapäeval Eestisse ja ei suuda otsustada, kas tuleks panna talvemantel või kevadmantel :D
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 11:45 Kuidas praegu reaalselt ilm Tallinnas on, kas külm? Tulen neljapäeval Eestisse ja ei suuda otsustada, kas tuleks panna talvemantel või kevadmantel :D
Toas on soe.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Väga kõle ja külm, aga läheb pühapäevast soojaks.
Külaline

Väga keeruline on vastata, mis ilm meil neljapäevast on. Ilmad on ju nii muutlikud praegu. Minu arust küll kõle ilm ei ole, täitsa normaalne.
Riietusest eelistaksin pigem soojemat. Ära saab võtta alati või hõlmad lahti teha.
Külaline

Kui tuled soojast kohast, siis muidugi soojem jope. +6 pole ju üldse soe ja tuult lubab ka vägevat. Nii et, soojalt riidesse.
Külaline

Täna oli lausa jäine tuul.
Külaline

Mina olen täna terve päev õues liikunud. Õues on päike ja 6 kraadi. Õnneks suht tuuletu. Hästi mugav oli maani sulemantliga. Ei olnud ei külm ega palav. Tõsi, kasvuhoones toimetades võtsin manti ära. Seal oli paras pluusi väel olla.

Nüüd õhtul, tunnen, et nägu õhetab tugevalt. Selle aasta esimene päike on vist oma töö teinud.

Ehk siis. Neljapäeval tuleksin mina siiski talvemantliga. Vähemalt siis, kui oled külmavares nagu mina.
Külaline

Aitäh soovituste eest. Tulen siis ikkagi talvemantliga, olen paras külmavares ja tulen tõesti soojemast kliimast. Jään vaid kolmeks päevaks, nii et ei see soe seekord ilmselt minuni ei jõua.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist