Appi kui kõrini mul sellest jutust on.. Mine ja hakka kohe tarvitama siis, mida sa kaagutad selle üle kogu aeg, endal muna ei ole.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
Kuidas suhteid lõpetate?
-
Külaline
-
Külaline
Aaa edasi lihtsalt scrollida ei saa? Ikka peab digiprügi tootma. Ütleb sinu kohta nii mõndagi. Väga riiakas tundud olevat.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 08:22Appi kui kõrini mul sellest jutust on.. Mine ja hakka kohe tarvitama siis, mida sa kaagutad selle üle kogu aeg, endal muna ei ole.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
-
Külaline
Näe mul on rohkem ja parem. Nännannaa. Mehi rohkem näännannää.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 06:53Mehi on seal ju kümme korda rohkemKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?Isegi suvalise naisterahva pildita profiil saab tunniga mitusada laiki. Normaalset meest on muidugi sealt raske leida, aga mingeid suvalisi kepivendi on ju lademetes. Ei pea võtma vana ja koledat, vaid võib valida noore ja kena välimusega mehe, kellel on kombed ka olemas. Mingid vanatoid peavadki peale maksma, et seksi saada.
Reaalsus on lihtne. 10% kepivendadest põrutavad 80% naisi. Ülejäänud jäävad siis jagamiseks neile 90%-le. Seal muidugi konkurents.
-
Külaline
Küll sina jõuad neid muinaslugusid endale toota. Sina oled see 90 protsendi vähevõimekate meeste seas, kes ei saa keppi. Tegelikult ju pole nii. Suurem osa naisi ja mehi on täiesti keskmised, loovad omavahel suhteid ja on rahul. Võib-olla tõesti on mingi väike protsent mehi, kes saab endale lubada halvasti käitumist, naiste halvustamist jne, jne, aga ikka saavad naisi, sest on noored ja hea välimusega. Sina proovid ka nii käituda, aga kahjuks ei vea atraktiivsus sellist asja välja. Keegi sind ei taha, aga paremini käituma sa ka ei hakka. Mõtled endale mingeid lugusid välja lohutuseks, aga päriselt ikka aru ei saa, mis sinuga viltu on.Reaalsus on lihtne. 10% kepivendadest põrutavad 80% naisi. Ülejäänud jäävad siis jagamiseks neile 90%-le. Seal muidugi konkurents.
-
Külaline
Ma nüüd aru ei saa kellest sa räögid, aga küsin. Kas sai parem?Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 17:24Küll sina jõuad neid muinaslugusid endale toota. Sina oled see 90 protsendi vähevõimekate meeste seas, kes ei saa keppi. Tegelikult ju pole nii. Suurem osa naisi ja mehi on täiesti keskmised, loovad omavahel suhteid ja on rahul. Võib-olla tõesti on mingi väike protsent mehi, kes saab endale lubada halvasti käitumist, naiste halvustamist jne, jne, aga ikka saavad naisi, sest on noored ja hea välimusega. Sina proovid ka nii käituda, aga kahjuks ei vea atraktiivsus sellist asja välja. Keegi sind ei taha, aga paremini käituma sa ka ei hakka. Mõtled endale mingeid lugusid välja lohutuseks, aga päriselt ikka aru ei saa, mis sinuga viltu on.Reaalsus on lihtne. 10% kepivendadest põrutavad 80% naisi. Ülejäänud jäävad siis jagamiseks neile 90%-le. Seal muidugi konkurents.
-
Külaline
Ju siis läks täppi, kui nii valuliselt reageerid.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 17:26Ma nüüd aru ei saa kellest sa räögid, aga küsin. Kas sai parem?Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 17:24Küll sina jõuad neid muinaslugusid endale toota. Sina oled see 90 protsendi vähevõimekate meeste seas, kes ei saa keppi. Tegelikult ju pole nii. Suurem osa naisi ja mehi on täiesti keskmised, loovad omavahel suhteid ja on rahul. Võib-olla tõesti on mingi väike protsent mehi, kes saab endale lubada halvasti käitumist, naiste halvustamist jne, jne, aga ikka saavad naisi, sest on noored ja hea välimusega. Sina proovid ka nii käituda, aga kahjuks ei vea atraktiivsus sellist asja välja. Keegi sind ei taha, aga paremini käituma sa ka ei hakka. Mõtled endale mingeid lugusid välja lohutuseks, aga päriselt ikka aru ei saa, mis sinuga viltu on.Reaalsus on lihtne. 10% kepivendadest põrutavad 80% naisi. Ülejäänud jäävad siis jagamiseks neile 90%-le. Seal muidugi konkurents.
-
Külaline
Et siinne mees kellega vaidled sobib korraks kasutada, aga mind järgmiseks võtta ei sobi?
-
Külaline
Päss ei saa ikka asjast aru. Madala enesehinnanguga prouad hoiaks just igasugusest kõntsast-sinust- küünte-hammastega kinni, sest nad enda meelest paremat ei saakski kunagiu enam. Normaalse enesehinnanguga naised lasevad sul minna, sest nad teavad, et saavad parema ja sina oled lati all.aKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Pole tal ju hullu midagi. Üheks korraks ta ikka kõlbab.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 09:29Päss ei saa ikka asjast aru. Madala enesehinnanguga prouad hoiaks just igasugusest kõntsast-sinust- küünte-hammastega kinni, sest nad enda meelest paremat ei saakski kunagiu enam. Normaalse enesehinnanguga naised lasevad sul minna, sest nad teavad, et saavad parema ja sina oled lati all.aKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Ja ühest korrast täitsa piisab.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 19:26Pole tal ju hullu midagi. Üheks korraks ta ikka kõlbab.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 09:29Päss ei saa ikka asjast aru. Madala enesehinnanguga prouad hoiaks just igasugusest kõntsast-sinust- küünte-hammastega kinni, sest nad enda meelest paremat ei saakski kunagiu enam. Normaalse enesehinnanguga naised lasevad sul minna, sest nad teavad, et saavad parema ja sina oled lati all.aKülaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Kuna temal tulevad ette vaid naised, kelle vanusevahemiku on ta ise määranud, tundub talle, et seal ainult sellised ongiKülaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 06:53Mehi on seal ju kümme korda rohkemKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?Isegi suvalise naisterahva pildita profiil saab tunniga mitusada laiki. Normaalset meest on muidugi sealt raske leida, aga mingeid suvalisi kepivendi on ju lademetes. Ei pea võtma vana ja koledat, vaid võib valida noore ja kena välimusega mehe, kellel on kombed ka olemas. Mingid vanatoid peavadki peale maksma, et seksi saada.
Mehi ta ei näe, järelikult neid pole. Nooremaid naisi ka pole, sest need on soovitud vanusevahemiku enda järgi seadnud.
-
Külaline
Seal on nii, et vastuseks tulevad vanusevahemikuks need mida mina olen kirja pannud. Aga need paljuski ei taha minu vanust.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:06 Nooremaid naisi ka pole, sest need on soovitud vanusevahemiku enda järgi seadnud.
Aga mina tahaks, et saaks vastuseks neid kes minu vanust otsivad.
-
Külaline
Kasuta otsingut ja pane sinna soovitud vanuse vahemik. Lööb ette sadu kes otsivad nn"püsisuhet" Valima pead ise kuna enamus rämedas ülekaalus. Või vastupudi sellisez luidrad, rinnatud vanainimesedKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 22:02Seal on nii, et vastuseks tulevad vanusevahemikuks need mida mina olen kirja pannud. Aga need paljuski ei taha minu vanust.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:06 Nooremaid naisi ka pole, sest need on soovitud vanusevahemiku enda järgi seadnud.
Aga mina tahaks, et saaks vastuseks neid kes minu vanust otsivad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist