Müüdavate esemete salapära
-
Külaline
Müüdavate esemete salapära
Sarnane teema on kas siin või Perekoolis või mõlemas küll juba korduvalt olnud, kuid vajab jälle meelde tuletamist: kui müüte Facebookis või Okidokis või kus iganes veebis mõnda eset, mille puhul suurus/mõõdud võiks olulised olla, siis ärge jumala eest neid ometi kuulutuses mainige. Muidu võib keegi äkki veel tahta müüdavat asja teilt ära osta.
Ja kohe kindlasti ärge mainige müüdavate esemete asukohta. Sest kindlasti tahavad kõik kahe kipsplaadi järgi sõita Võrust Narva. Kui nad muidugi üldse müüjaga ühendust saavad, sest kindlasti on kipsplaadi müük nii salajane tegevus, et selleks peab Facebookis anobüümsena esinema, mis tähendab, et ostjad saavad ühendust võtta ainult e-kirja teel. Aga e-kirju teatavasti loetakse heal juhul kord nädalas.
Ja kohe kindlasti ärge mainige müüdavate esemete asukohta. Sest kindlasti tahavad kõik kahe kipsplaadi järgi sõita Võrust Narva. Kui nad muidugi üldse müüjaga ühendust saavad, sest kindlasti on kipsplaadi müük nii salajane tegevus, et selleks peab Facebookis anobüümsena esinema, mis tähendab, et ostjad saavad ühendust võtta ainult e-kirja teel. Aga e-kirju teatavasti loetakse heal juhul kord nädalas.
-
Külaline
Ja ärge jumala eest kirjutage normaalset postitust, vaid kasutage sellist võimalikult ebameeldivat vinguvat stiili, ega muidu ei ole ju võimalik öelda, mida öelda sooviti.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 23:08 Sarnane teema on kas siin või Perekoolis või mõlemas küll juba korduvalt olnud, kuid vajab jälle meelde tuletamist: kui müüte Facebookis või Okidokis või kus iganes veebis mõnda eset, mille puhul suurus/mõõdud võiks olulised olla, siis ärge jumala eest neid ometi kuulutuses mainige. Muidu võib keegi äkki veel tahta müüdavat asja teilt ära osta.
-
Külaline
-
Külaline
Kipsplaat ulatub Võrust Narva? Või kummut? Kleit?
Võibolla on nii tähtis kipsplaat või kummut või kleit, et tulebki Võrust minna Narva ostma? Hetkel küll paraku tundub, et tähtsaim on vingumine.
-
Külaline
Siis võiks ju kohe eriti asukoha kuulutusse kirja panna?
-
Külaline
Üldiselt võiks olla kuulutuses telefon. Helistad müüjale ja saad viie minuti jooksul vastuse oma küsimustele ja selguse majasse, kas tasub osta, kuhu tuleb sõita, mis mõõdud jne Telefonis on kõige lihtsam asju ajada. Ainuke probleem võib olla selles, et mingi hulk inimesi aastal 2025 ei julge enam helistada telefoniga ja suhtlevad vaid sõnumite abil. Aga see on juba ostjate probleem. Müüja võiks alati olla valmis suhtlema telefoni teel rääkides. Vähemalt ma eeldan nii.
-
Külaline
Asukoht võiks ka olla, kui asi selline millele tuleb järgi minna.
Kui saab pakiautomaati panna, siis asukoht pole oluline.
Kui saab pakiautomaati panna, siis asukoht pole oluline.
-
Külaline
Minu arust väga vaimukalt kirjutatud, plusspunktid teema autorile... selline "salatsemine" müügikuulutustes on lihtsalt mõnitamist väärt. Ma oleksin veel lisanud sinna, et loomulikult ärge kunagi märkige ka hinda, äkki keegi on nõus maksma tuhandeid kasutatud jope eest vms
Lumehelbekesed ei tee vahet vingumisel ja sarkasmil-iroonial
-
Külaline
Mina mainin asukoha ainult siis, kui müüdav ese ei mahu pakiautomaati ning ostja peab ise järgi tulema. Pakiautomaati mahtuvaid esemeid saadan ainult postiga, ka siis kui ostja elab samal tänaval.
-
Külaline
See kuulub ka juba veidruste kilda, aga arusaadav, kui oled nt tuntud inimene ja ei taha oma õiget isikut avaldada. Raha lased siis ilmselt kanda lapse, ämma või sõbranna kontole.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 14:41 Mina mainin asukoha ainult siis, kui müüdav ese ei mahu pakiautomaati ning ostja peab ise järgi tulema. Pakiautomaati mahtuvaid esemeid saadan ainult postiga, ka siis kui ostja elab samal tänaval.
-
Külaline
NÕMEDAD on kleidimüüjad, kes ei suvatse juurde panna muud kui S, M, L jne. Või 38, 40 jne. Kleidi pikkuse peab ostja ise ära arvama ja kui esitad küsimuse, siis sellele pmst lihtsalt ei vastata, müüjad ei loegi neid küsimusi ilmselt. Ei, kleidi puhul pole muidugi pikkus absoluutselt oluline, mkmm, oh mis te nüüd.
-
Külaline
Hind peaks ALATI olema määratud müüja poolt. Mulle ei meeldi sellised kuulutused, et paku oma hind. Samas saab sellest kiirelt üle, kui pakud näiteks 3,50 € ja siis selgub "päris hind". Või siis müüja ei vasta.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 14:13et loomulikult ärge kunagi märkige ka hinda,
-
Külaline
Veel paremad on need, kes märgivad suuruseks 8. Aga seda, kas tegu on UK või USA suurusega 8, pead ise mõistatama, mis siis, et USA 8 on meie 38 ja UK 8 pigem meie 34.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 15:40 NÕMEDAD on kleidimüüjad, kes ei suvatse juurde panna muud kui S, M, L jne. Või 38, 40 jne. Kleidi pikkuse peab ostja ise ära arvama ja kui esitad küsimuse, siis sellele pmst lihtsalt ei vastata, müüjad ei loegi neid küsimusi ilmselt. Ei, kleidi puhul pole muidugi pikkus absoluutselt oluline, mkmm, oh mis te nüüd.
-
Külaline
Oi see on juba olnud kuskil foorumis. See mõõtude küsimine. Mõõda sisesäär, mõõda varruka läbimõõt jne 90% ei suvatse ostja peale mõõtude teada saamist vastata ja kaob sõnagi lausumata.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 15:40 NÕMEDAD on kleidimüüjad, kes ei suvatse juurde panna muud kui S, M, L jne. Või 38, 40 jne. Kleidi pikkuse peab ostja ise ära arvama ja kui esitad küsimuse, siis sellele pmst lihtsalt ei vastata, müüjad ei loegi neid küsimusi ilmselt. Ei, kleidi puhul pole muidugi pikkus absoluutselt oluline, mkmm, oh mis te nüüd.
-
Külaline
Ju siis ei sobinud. Mõttekas oleks olulisemad mõõdud kohe kirja panna.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 16:08Oi see on juba olnud kuskil foorumis. See mõõtude küsimine. Mõõda sisesäär, mõõda varruka läbimõõt jne 90% ei suvatse ostja peale mõõtude teada saamist vastata ja kaob sõnagi lausumata.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 15:40 NÕMEDAD on kleidimüüjad, kes ei suvatse juurde panna muud kui S, M, L jne. Või 38, 40 jne. Kleidi pikkuse peab ostja ise ära arvama ja kui esitad küsimuse, siis sellele pmst lihtsalt ei vastata, müüjad ei loegi neid küsimusi ilmselt. Ei, kleidi puhul pole muidugi pikkus absoluutselt oluline, mkmm, oh mis te nüüd.
-
Külaline
Ma ise riideid ei viitsi müüa. Mööblit müües olen mõõdud kirja pannud.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 16:11Ju siis ei sobinud. Mõttekas oleks olulisemad mõõdud kohe kirja panna.
-
Külaline
On jah ennemalt see tema juba olnud.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 16:11Ju siis ei sobinud. Mõttekas oleks olulisemad mõõdud kohe kirja panna.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 16:08Oi see on juba olnud kuskil foorumis. See mõõtude küsimine. Mõõda sisesäär, mõõda varruka läbimõõt jne 90% ei suvatse ostja peale mõõtude teada saamist vastata ja kaob sõnagi lausumata.Külaline kirjutas: ↑06 Apr 2025 15:40 NÕMEDAD on kleidimüüjad, kes ei suvatse juurde panna muud kui S, M, L jne. Või 38, 40 jne. Kleidi pikkuse peab ostja ise ära arvama ja kui esitad küsimuse, siis sellele pmst lihtsalt ei vastata, müüjad ei loegi neid küsimusi ilmselt. Ei, kleidi puhul pole muidugi pikkus absoluutselt oluline, mkmm, oh mis te nüüd.
Isegi, kui kõik põhimõõdud on kirja pandud, leiutavad küsijad ikka mingi imemõõdu, mida küsida
Mina olen mõned korrad midagi müünud, ja siis on lisapilte või lisainfot tahetud, olen siis vaeva näinud ja teinud, ja siis tuleb välja, et ostjale ikkagi ei sobi. Enam ma ei teegi sellist asja. On, kes ostavad ära nende andmetega, mis mul kuulutuses on. Ise usun, et osad lihtsalt mölisevad niisama, teevad ennast tähtsaks, et tema ka nüüd keegi on ja midagi küsib, aga ise on maksejõuetu ja pole tal kavatsustki midagi osta. Nii et eriti detailselt ma ei kuuluta, kui on alust eeldada, et niisamagi toode ära läheb. No ja kui summa on väike, ei mina hakka ehku peale higistama, las siis jääb parem järgi, võin prügikasti kõrvale ka tõsta, kellel vaja, võtab sealt, või läheb kojamehele/prügiauto juhile.
Igasuguseid imelikke on. Panin kunagi ostasse müüki hunniku nõusid, üks võttis ühendust, et miks pesemata (tavaline määrdumine, ei midagi drastilist), alghind oli 10s, ma ütlesin, et kui tahate ilma rahata saada, siis peab teil Fairy ja vesi ja käte töö endal olemas olema, mina ei hakka peale maksma, et ilma rahata asjast lahti saada. Ja vbl keegi ei tahagi (ja ei tahetudki), miks ma peaks nõud enne prügikasti (äärde) panekut ära pesema? Mis lollus see veel on? Kui prouale pesemata nõud 10 s-ga ei sobi, mingu Stockmanisse ja ostku sealt kalli raha eest puhtaid nõusid, keegi ei takista, aga seal pole hind muidugi 10s mitte. Nii et anna ilma rahata ja siis orja ka veel puhastusteenust ilma rahata, proua sõidab ainult autoga ukse ette, ise ei tõsta pealegi, mees kaasas, küll see toimetab.. Teenused missugused.. Nii et selliseid inimesi on ka olemas.
Igasuguseid imelikke on. Panin kunagi ostasse müüki hunniku nõusid, üks võttis ühendust, et miks pesemata (tavaline määrdumine, ei midagi drastilist), alghind oli 10s, ma ütlesin, et kui tahate ilma rahata saada, siis peab teil Fairy ja vesi ja käte töö endal olemas olema, mina ei hakka peale maksma, et ilma rahata asjast lahti saada. Ja vbl keegi ei tahagi (ja ei tahetudki), miks ma peaks nõud enne prügikasti (äärde) panekut ära pesema? Mis lollus see veel on? Kui prouale pesemata nõud 10 s-ga ei sobi, mingu Stockmanisse ja ostku sealt kalli raha eest puhtaid nõusid, keegi ei takista, aga seal pole hind muidugi 10s mitte. Nii et anna ilma rahata ja siis orja ka veel puhastusteenust ilma rahata, proua sõidab ainult autoga ukse ette, ise ei tõsta pealegi, mees kaasas, küll see toimetab.. Teenused missugused.. Nii et selliseid inimesi on ka olemas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], xqwerty ja 10 külalist