Öelge ühe sõnaga või lausega, ei ole kogu lugu vaja? Aitäh
https://digiajakirjad.postimees.ee/8223 ... i-juhtuski
Mis mees tegi siis?
-
Külaline
Kutt oli temaga koos olles väga armas ja tore, aga kui nad koos ei olnud, siis ei kirjutanud ega helistanud kordagi.
Ma olen naine, kes armastab kvaliteetaega, tähelepanu ja hetki, mis panevad mind tundma, et keegi mõtleb mu peale ka siis, kui mind parasjagu tema kõrval ei ole.
Seega, kui mees teeks suhtes nii – kui ta oleks kohal vaid siis, kui ma füüsiliselt tema kõrval olen, aga eemal olles kaoks nagu tina tuhka – siis ma keeraks selja ja kõnniks lihtsalt ära.
Ja seda ma tegingi.
Elu on liiga lühike, et raisata seda inimeste peale, kes ei jaga sinuga oma aega ja tähelepanu.
Ma olen naine, kes armastab kvaliteetaega, tähelepanu ja hetki, mis panevad mind tundma, et keegi mõtleb mu peale ka siis, kui mind parasjagu tema kõrval ei ole.
Seega, kui mees teeks suhtes nii – kui ta oleks kohal vaid siis, kui ma füüsiliselt tema kõrval olen, aga eemal olles kaoks nagu tina tuhka – siis ma keeraks selja ja kõnniks lihtsalt ära.
Ja seda ma tegingi.
Elu on liiga lühike, et raisata seda inimeste peale, kes ei jaga sinuga oma aega ja tähelepanu.
-
Külaline
Tänan. Igav. Kas naine ise siis võttis mehega ühendust see aeg, jääb muidugi teadmata.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 21:55 Kutt oli temaga koos olles väga armas ja tore, aga kui nad koos ei olnud, siis ei kirjutanud ega helistanud kordagi.
Ja seda ma tegingi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline