Mis mind ärritab teiste juures
-
Külaline
Mind ärritab teiste juures ignorantsus, lollus valikuliselt (kui ma saan aru, et inimene ongi rumal või väheste vaimsete võimetega, siis ei ärrita üldse, neile olen võimeline 20x selgitama aina lihtsamate sõnadega), põikpäisus kui inimene on järjekindlast oma valedes veendumustes kinni ja kuulutab neid kõigile, ülbus, hoolimatus, laiskus kui seda ollakse teiste arvelt st kui keegi ei viitsi enda isiklikke asju ära teha, siis on see tema probleem, aga kui tegemist on mingi kollektiivse tööga (ehk keegi ika viitsib või on piisavalt kohusetundlik ootus) või enese järelt koristamisega (jätad näiteks peale sööki nõud lauale ja järgmisel söögikorral nurised, et laud on koristamata), suhtumine et mina olen kuningas ja teenidage nüüd mind ja suudelge kinganinasid, seda loeteleu võiks veel pikalt jätkata.
Ma arvan et ei käitu ise samamoodi, aga võib-olla lihtsalt enda silmis palki ei näe. Üks asi on küll mida ma olen täheldanud, kui ma olen klient kusagil poes vms ja minuga ei viitsita tegeleda, siis ma lähen ära. Samas kui mul endal tööalaselt on nn kliendisuhted ja keegi ei viitsi oodata, siis mulle tundub et mismõttes sul polnud 10 minutit aega. Siis ma alati mõtlen, et kas ma enda kliendina oleksin ka minema läinud või pigem oodanud (oleksin pigem oodanud, ma ei tööta poes ja ei paku mingit teenust), aga ehk need poemüüjad mõtlevad minu kohta samuti, et miks ta ei viitsinud oodata.
Ma arvan et ei käitu ise samamoodi, aga võib-olla lihtsalt enda silmis palki ei näe. Üks asi on küll mida ma olen täheldanud, kui ma olen klient kusagil poes vms ja minuga ei viitsita tegeleda, siis ma lähen ära. Samas kui mul endal tööalaselt on nn kliendisuhted ja keegi ei viitsi oodata, siis mulle tundub et mismõttes sul polnud 10 minutit aega. Siis ma alati mõtlen, et kas ma enda kliendina oleksin ka minema läinud või pigem oodanud (oleksin pigem oodanud, ma ei tööta poes ja ei paku mingit teenust), aga ehk need poemüüjad mõtlevad minu kohta samuti, et miks ta ei viitsinud oodata.
-
Külaline
Sa oskad väga hästi end ka teise poole olukorda mõelda. See ongi normaalne ja hea empaatiavõime. Ja aitabki mõttetust ärritumisest üle saada.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 23:34Ma arvan et ei käitu ise samamoodi, aga võib-olla lihtsalt enda silmis palki ei näe. Üks asi on küll mida ma olen täheldanud, kui ma olen klient kusagil poes vms ja minuga ei viitsita tegeleda, siis ma lähen ära. Samas kui mul endal tööalaselt on nn kliendisuhted ja keegi ei viitsi oodata, siis mulle tundub et mismõttes sul polnud 10 minutit aega. Siis ma alati mõtlen, et kas ma enda kliendina oleksin ka minema läinud või pigem oodanud (oleksin pigem oodanud, ma ei tööta poes ja ei paku mingit teenust), aga ehk need poemüüjad mõtlevad minu kohta samuti, et miks ta ei viitsinud oodata.
-
Külaline
Ma ka selline. Aga mind ärritab oma sellise mõtlemise juures see, et mulle ei vastata samaga. Ma olen salliv teiste vigade eksimuste ja kiiksude suhtes. Aga minu omad eksimused vead ja kiiksud- nende puhul ei olda sallivad. Ikka osutatakse nendele. Ja see ärritab mind.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 00:03Sa oskad väga hästi end ka teise poole olukorda mõelda. See ongi normaalne ja hea empaatiavõime. Ja aitabki mõttetust ärritumisest üle saada.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 23:34Ma arvan et ei käitu ise samamoodi, aga võib-olla lihtsalt enda silmis palki ei näe. Üks asi on küll mida ma olen täheldanud, kui ma olen klient kusagil poes vms ja minuga ei viitsita tegeleda, siis ma lähen ära. Samas kui mul endal tööalaselt on nn kliendisuhted ja keegi ei viitsi oodata, siis mulle tundub et mismõttes sul polnud 10 minutit aega. Siis ma alati mõtlen, et kas ma enda kliendina oleksin ka minema läinud või pigem oodanud (oleksin pigem oodanud, ma ei tööta poes ja ei paku mingit teenust), aga ehk need poemüüjad mõtlevad minu kohta samuti, et miks ta ei viitsinud oodata.
-
Külaline
Jaa, Revolver, sinus pole naiselikkust.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:39Peale psüholooge hakkasin abi otsima nn alternatiivset abi. Oi jummel mis seal toimis. Enda raha eest lased enda ajusid pesta, rännakuid droogidega teha jne. Lõpuks siis mingi ilane guru käperdas ka ise vahutades, et äratab minus surnud naiselikuse väe.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:27No selge. Sa ei tea ise ka, mis soolapuhujate juures sa käid, kõik on segi nagu puder ja kapsad. Aga siis jäta psühholoogid sellest mängust välja.Räägivad. Ja veel rohkem räägivad need soolapuhujad kes kristalle müüvad, konstellatsioone teevad, tantra ja seksi laagreid korraldavad. Need vaimsete rännakute juhid.
-
Külaline
Kuulge jätke järgi. Revolver ja Revolver. Vananees ja vanamees. Varsti tuleb ahv ja ahv jne.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 08:38Jaa, Revolver, sinus pole naiselikkust.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:39Peale psüholooge hakkasin abi otsima nn alternatiivset abi. Oi jummel mis seal toimis. Enda raha eest lased enda ajusid pesta, rännakuid droogidega teha jne. Lõpuks siis mingi ilane guru käperdas ka ise vahutades, et äratab minus surnud naiselikuse väe.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:27
No selge. Sa ei tea ise ka, mis soolapuhujate juures sa käid, kõik on segi nagu puder ja kapsad. Aga siis jäta psühholoogid sellest mängust välja.
Naaber on terve elu teispool seina elanud. Nüüd viimase aasta jooksul on nii, et käime naabriga ühel ajal WC-s, ennem nii ei olnud, st vett tõmbame niiviisi, et tema jõuab seda teha mõned sekundid enne mind. Vot see on mind häirima hakanud. Katsun küll mõistusega võtta, et väike asi jne, aga ikka mõtled, miks tal see põie tühjendus ikkagi samal ajal toimub. Ja see ei ole ainult hommikuti, päeval ja öösel ka. On veel kellelgi peres või naabriga selline situatsioon, või käib igaüks omal ajal?
-
Külaline
Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
Mäletate. Kes õlga alla ei pane ja lisaks tõhustavat laksu juurde ei pane need tapavad minu ja sinu ja kõigi vanaemad, vanaisad.
Kui valid EKRET valid Putini. Meil on raske kuna EKRE raiskas kõik raha ära. Putin sureb kohe ära ja Venemaa laguneb. Kõik kes teisiti mõtlevad on Putinistid. Need kes slava ukraina ei karju ja kogu raha slava ukrainale ei annetanud on reeturid ja tahavad vene kirsat siia jne, jne
Mäletate. Kes õlga alla ei pane ja lisaks tõhustavat laksu juurde ei pane need tapavad minu ja sinu ja kõigi vanaemad, vanaisad.
Kui valid EKRET valid Putini. Meil on raske kuna EKRE raiskas kõik raha ära. Putin sureb kohe ära ja Venemaa laguneb. Kõik kes teisiti mõtlevad on Putinistid. Need kes slava ukraina ei karju ja kogu raha slava ukrainale ei annetanud on reeturid ja tahavad vene kirsat siia jne, jne
-
Külaline
Aga mind ärritab räuskamine. Nagu siin postituses. Sama juttu olnuks võimalik kirjutada nii, et "tatti ei pritsiks". Siis poleks isegi see laussüüdistav sisu mind häirinud.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:22 Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
-
Külaline
Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
-
Külaline
Tüüpiline tegelane keda siin kirjeldati. Sind ei häiri kellegi teise räuskamine kui sulle see sobiv on. Siis surud rohelise pöidla püsti. Variser oled.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:28Aga mind ärritab räuskamine. Nagu siin postituses. Sama juttu olnuks võimalik kirjutada nii, et "tatti ei pritsiks". Siis poleks isegi see laussüüdistav sisu mind häirinud.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:22 Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
-
Külaline
Lõpuks avanevad inimestel silmad ja Eesti saab oma Trump-i. Osad muidugi muudavad siis värvi ja räägivad, et nemad pole kunagi teistmoodi mõelnud ja hakkavad naeruvääristama kõiki ja kõike mis oli enne.
Muu maailm juba liigub sinnapoole. Eestlane oma orjalikuses ja orjameelsuses ei taha seda veel tunnistada.
P.s. Nagu rusikas silmaauku. Isamaa populaarsus läks üle võlli ja nüüd tuleb välja, et krim asi. Õukonnalaulik Moora teadis ja kirjutas. Isamaa juhatus luges lehest. Aga kõik õige ja aus. Moora kirjutas siis nii on.
Muu maailm juba liigub sinnapoole. Eestlane oma orjalikuses ja orjameelsuses ei taha seda veel tunnistada.
P.s. Nagu rusikas silmaauku. Isamaa populaarsus läks üle võlli ja nüüd tuleb välja, et krim asi. Õukonnalaulik Moora teadis ja kirjutas. Isamaa juhatus luges lehest. Aga kõik õige ja aus. Moora kirjutas siis nii on.
-
Külaline
Lehtmele andis hääle 5500 õiget inimest. Palju neist siin on ja mis nende vabandus on? Juhtub ikka onjuKülaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:29 Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
-
Külaline
Sellest saaks teha tõsielusarja "Naabrist varem." Kuidas kumbki üritab nii sättida, et mõni sekund teisest varem käidud ja vee tõmmatud saab.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:38 Naaber on terve elu teispool seina elanud. Nüüd viimase aasta jooksul on nii, et käime naabriga ühel ajal WC-s, ennem nii ei olnud, st vett tõmbame niiviisi, et tema jõuab seda teha mõned sekundid enne mind. Vot see on mind häirima hakanud. Katsun küll mõistusega võtta, et väike asi jne, aga ikka mõtled, miks tal see põie tühjendus ikkagi samal ajal toimub. Ja see ei ole ainult hommikuti, päeval ja öösel ka. On veel kellelgi peres või naabriga selline situatsioon, või käib igaüks omal ajal?
-
Külaline
Ta on lihtsalt nii äratuntav.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:47Kuulge jätke järgi. Revolver ja Revolver. Vananees ja vanamees. Varsti tuleb ahv ja ahv jne.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 08:38Jaa, Revolver, sinus pole naiselikkust.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:39
Peale psüholooge hakkasin abi otsima nn alternatiivset abi. Oi jummel mis seal toimis. Enda raha eest lased enda ajusid pesta, rännakuid droogidega teha jne. Lõpuks siis mingi ilane guru käperdas ka ise vahutades, et äratab minus surnud naiselikuse väe.
-
Külaline
Millal sa ometi kirjutama õpid?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:38 Lõpuks avanevad inimestel silmad ja Eesti saab oma Trump-i. Osad muidugi muudavad siis värvi ja räägivad, et nemad pole kunagi teistmoodi mõelnud ja hakkavad naeruvääristama kõiki ja kõike mis oli enne.
-
Külaline
Ei ole. Erinevaid vastajaid röögid siin selle nimega.
-
Külaline
Ongi 2 lolli, Revolver on koondnimi.
-
Külaline
Kordan uuesti, mida kirjutasin. Mind häirib räuskamine. Igasugune.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:31Tüüpiline tegelane keda siin kirjeldati. Sind ei häiri kellegi teise räuskamine kui sulle see sobiv on. Siis surud rohelise pöidla püsti. Variser oled.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:28Aga mind ärritab räuskamine. Nagu siin postituses. Sama juttu olnuks võimalik kirjutada nii, et "tatti ei pritsiks". Siis poleks isegi see laussüüdistav sisu mind häirinud.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:22 Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
-
Külaline
Ise oledki ju revolver
-
Külaline
Sina, kohtlane, oled neist 1.