Rendirattad

vana hea klassika
Külaline

Rendirattad

Postitus Postitas Külaline »

Kas te sõidate elektriliste rendiratastega?
Külaline

Ei sõida. Pole tundnud vajadust. Minu arvates on väga ohtlik kihutada nendega inimeste vahel. Enamasti nedega ju sõidetakse kõnniteel. Kõnnitee peaks jääma ikka jalakäijatele.
Külaline

Ei sõida, mul on endal jalgratas olemas. Sel aastal küll veel hooaeg avamata. Laps mul kasutas rendiratast ülikoolis õppides, aga mitte elektrilist. Kui elektrilistest kergsõidukitest rääkida, siis mida suurem kobakas, seda vähem see mulle jalakäijana kõnniteel meeldib. Neid uusi minirollereid olen näinud enamasti igale tänavanurgale puistatult seismas, aga Boltid ja Voltid elekriliste jalgratastega kõnniteel kihutamas tekitavad hirmu. Tõuksid on sellised nii- ja naa, liikudes tunduvad suhteliselt normaalsed enamuses, parkides enamasti ajudeta amööbid (vähesed kes suudavad viisakalt kõnnitee äärde parkida, enamasti pargitakse kõnniteega risti, malekorras, kõige kitsama koha peale, vaärava ette jne).
Külaline

Need mopeedid tunduvad toredad. Elektritõuksiga pole julgenud sõita. Kukkumine tundub väga võimalik. A mopeedid on madalad. Kui peaks kukkuma siis mitte üle lenksi ja kõrgelt. See tundub isegi rattast turvalisem.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 09:05 Need mopeedid tunduvad toredad. Elektritõuksiga pole julgenud sõita. Kukkumine tundub väga võimalik. A mopeedid on madalad. Kui peaks kukkuma siis mitte üle lenksi ja kõrgelt. See tundub isegi rattast turvalisem.
Kõnniteel ju sellega sõita ei tohi. Mina selle riistapuuga sõiduteele ei roniks. Nii et - jääb ära.
Külaline

Lollakas taburetid. Ma tahaks teada, kuidas ma ette tean kui kaugele sihukesega pääseb? Ja kui patarei saab tühjaks vales kohas, mis siis saab, kas pean seljas õigesse kohta vedama?
Külaline

Turu linna keskel on jõgi. Kõik sildadele ja kõnniteele jäetud rattad loobitakse öösel üle ääre. Tartus on ka jõgi. Mida me ootame?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 12:37 Turu linna keskel on jõgi. Kõik sildadele ja kõnniteele jäetud rattad loobitakse öösel üle ääre. Tartus on ka jõgi. Mida me ootame?
Naist ka klobid või lõhud ainult asju?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 12:48
Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 12:37 Turu linna keskel on jõgi. Kõik sildadele ja kõnniteele jäetud rattad loobitakse öösel üle ääre. Tartus on ka jõgi. Mida me ootame?
Seda sa paistad kõige rohkem kartvat, et saad peksa. Kas oleks põhjust?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 14:34
Vahi vägivallatsejat! Kui on põhjust, siis võib naist peksta, jah?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 14:44
Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 14:34

Mis need naised teistmoodi on kui ülejäänud inimesed? Loomulikult võib, kui põhjust on.
Külaline

Pärnu linnas loobiti kunagi ostukärusi autoparkla katuselt alla.
Ma elan Turu linnad ja no siin piisab neid rattaid/tõukse küllaga, isegi kui neid jõkke loobitakse 😁
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 15:36
Pärnu linnas loobiti kunagi ostukärusi autoparkla katuselt alla.
Ma elan Turu linnad ja no siin piisab neid rattaid/tõukse küllaga, isegi kui neid jõkke loobitakse 😁
Jah, ei tasu jätta kõnniteele vedelema teistele jalgu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 15:36 Pärnu linnas loobiti kunagi ostukärusi autoparkla katuselt alla.
Kuskohas Pärnu linnas on autoparkla katusel?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 22:45
Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 15:36 Pärnu linnas loobiti kunagi ostukärusi autoparkla katuselt alla.
Kuskohas Pärnu linnas on autoparkla katusel?
Pärnu keskuse kõrval olev parklamaja. Sel hetkel oli see veel ehitusjärgus, kui kõige ülemiselt tasandilt neid alla loobiti.
Külaline

Täna sõitis üks jälle kõnniteel. Ma arvan nii, et enne see punaste rollerite jama siin Tallinnas ei lõppe, kui keegi jalakäija raskelt viga saab ja haigla sattub.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 11:59
Külaline kirjutas: 03 Apr 2025 14:55
Mis need naised teistmoodi on kui ülejäänud inimesed? Loomulikult võib, kui põhjust on.
Postitus on kustutatud
Mis sulle ei meeldi? Sa arvad et naisi ei tohiks lüüa isegi kui on hea põhjus?
Külaline

Postitus on kustutatud
Aga sina võid lüüa, varastada ja petta? Oled naine. Võid kõike.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 12:03
Postitus on kustutatud
Muidugi mitte. Kui midagi ei sobi, siis lahkud, mitte ei löö. Kust üldse selline mõtteviis, et löömine on okei? Kas vanemad peksid sind?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 15:11
Külaline kirjutas: 04 Apr 2025 12:03

Postitus on kustutatud
Muidugi mitte. Kui midagi ei sobi, siis lahkud, mitte ei löö. Kust üldse selline mõtteviis, et löömine on okei? Kas vanemad peksid sind?
Huvitav miks? Vägivallatsejale tuleb alati vastu astuda. Kui mind lüüakse, siis ma löön vastu. Olgu mees või naine. Või miks naistele peaks erandi tegema?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist