Ma nagu päriselt ei noki, aga mis sõna see küll on?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 19:24See oleks küll ikka äraütlemata veider olnud, kui EMO personal oleks eaka naise surnukeha ümber emotsioonitsenud.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 16:22 Jah. Olin EMOs ja minu kõrvalvoodis suri eakas naine. Oli hirmus - nutt, oigamine, korin, personali emotsioonitu surmajärgne tegevus… Ma võtan kõiki asju väga hinge ja sain päriselt trauma. Keegi minu nö üleelamisega ei tegelenud, erakorralise meditsiini osakond ju.
Tädi juurde jõudsin umbes pool tundi peale tema lahkumist - väikelinna haiglast helistati, et kohe-kohe on juhtumas. Olin küll juba teel, aga ei jõudnud. Haigla inimesed ootasid mu ära, kuigi ilmselt oleks nad pidanud lahkunu kohe surnukuuri viima. Oli hämar, ilus ja austust pakkuv hetk - tädi lamas oma üheses palatis voodile tõstetud raamil, küünal põles.
Kas olete suremist pealt näinud?
-
Külaline
-
Külaline
Pigem ütleks, et kui ühel noorel inimesel puuduvad esimest korda elus surmaga ja suremisega kokku puutudes igasugused kurvad emotsioonid, siis ei sobi ta meditsiinitöötajaks, vaid lihunikuks. Kes küll tahaks sellised autistist õe või arsti hoole alla sattuda, kellel on täiesti kamakaks.
-
Külaline
Võibolla ta mõtles seda, et surnukeha ümber aeti niisama lobajuttu ja heietati oma igapäeva elu üle a la ma õhtuks praen räime ja homme on vanaema sünnipäev. Kuule Maša, tõsta sa nüüd selle muti jalgu, ma tõmban lina ära.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 19:24See oleks küll ikka äraütlemata veider olnud, kui EMO personal oleks eaka naise surnukeha ümber emotsioonitsenud.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 16:22 Jah. Olin EMOs ja minu kõrvalvoodis suri eakas naine. Oli hirmus - nutt, oigamine, korin, personali emotsioonitu surmajärgne tegevus… Ma võtan kõiki asju väga hinge ja sain päriselt trauma. Keegi minu nö üleelamisega ei tegelenud, erakorralise meditsiini osakond ju.
Tädi juurde jõudsin umbes pool tundi peale tema lahkumist - väikelinna haiglast helistati, et kohe-kohe on juhtumas. Olin küll juba teel, aga ei jõudnud. Haigla inimesed ootasid mu ära, kuigi ilmselt oleks nad pidanud lahkunu kohe surnukuuri viima. Oli hämar, ilus ja austust pakkuv hetk - tädi lamas oma üheses palatis voodile tõstetud raamil, küünal põles.
-
Külaline
Või seda, et töötajad tegid emotsioonitult oma tavapärast tööd, aga tema traumale ei pööranud mingit tähelepanu. Ei küsinud midagi ega lohutanud.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 17:43Võibolla ta mõtles seda, et surnukeha ümber aeti niisama lobajuttu ja heietati oma igapäeva elu üle a la ma õhtuks praen räime ja homme on vanaema sünnipäev. Kuule Maša, tõsta sa nüüd selle muti jalgu, ma tõmban lina ära.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 19:24See oleks küll ikka äraütlemata veider olnud, kui EMO personal oleks eaka naise surnukeha ümber emotsioonitsenud.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 16:22 Jah. Olin EMOs ja minu kõrvalvoodis suri eakas naine. Oli hirmus - nutt, oigamine, korin, personali emotsioonitu surmajärgne tegevus… Ma võtan kõiki asju väga hinge ja sain päriselt trauma. Keegi minu nö üleelamisega ei tegelenud, erakorralise meditsiini osakond ju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist