See pole headus, see on madal enesehinnang ja enese väärtusetuna tundmine.
Kuidas suhteid lõpetate?
-
Külaline
-
Külaline
Õige. See ongi viga.
-
Külaline
Oi kui tark kommentaar. Mis me nüüd selle teadmisega peale hakkame? Targutis selline.
-
Külaline
Jube tark sa oled. Ainult mis me sellega peale hakkame.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 01:10 Oi kui tark kommentaar. Mis me nüüd selle teadmisega peale hakkame? Targutis selline.
-
Külaline
Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Selline tore lasteaia taseme demagoogivõte. Naeruväärne oled.
-
Külaline
Mis me selle teadmisega peale hakkame?
-
Külaline
Nandel on ikka kõrge enesehinnang, mitte madal. Madala enesehinnanguga inimene ei kujuta endale midagi ette, ta ei usu, et ta midagi üldse väärib.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne. Ja siis ta peab targemaks põgeneda olemasolevast suhtest. Üksi ka ei oska olla ja siis sukeldubki kohe uute suhtesse. Ja nii korduvalt, korduvalt.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 15:41Nandel on ikka kõrge enesehinnang, mitte madal. Madala enesehinnanguga inimene ei kujuta endale midagi ette, ta ei usu, et ta midagi üldse väärib.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
-
Külaline
Ja mis see sinu probleem siis on? Sinuga pole ju mingit suhet, sada korda räägid seda. Ja kui prouakesed saavad ka sellest aru, siis lasevadki jalga. Ja sina halad-halad-halad.Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne. Ja siis ta peab targemaks põgeneda olemasolevast suhtest. Üksi ka ei oska olla ja siis sukeldubki kohe uute suhtesse. Ja nii korduvalt, korduvalt.
-
Külaline
Sa oled nagu see tolmulapp, kes arvab, et mees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Sina jälle mõtled endale vabanduse välja, miks sind järjest ja järjest kukele saadetakse: kindlasti naine mõtleb, et ta sind ei vääri. Tegelikkus on lihtsam, need inimesed ei taha teid kumbagi. Kui tahaks, küll siis suhtleks ja kuskile jalga ka ei laseks.Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne.
-
Külaline
Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
-
Külaline
Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
-
Külaline
Sa oled oma praalimisega naeruväärne kulla proua.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 11:28Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
-
Külaline
Mitte rohkem kui sina.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 11:51Sa oled oma praalimisega naeruväärne kulla proua.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 11:28Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
-
Külaline
Mina mehena pikalt ei selgita. Messengeri tekst. Oli tore, aga midagi jäi puudu. On aeg edasi liikuda. Edu sulle.
-
Külaline
Nii tore. Ma võtaks järjekorda. Mul ka korraks sobib. Mis kasutajanimega oled?Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 11:28 Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.
-
Külaline
Karl.
-
Külaline
Kardan, et sa kvalifitseeru.
-
Külaline
Mehi on seal ju kümme korda rohkemKülaline kirjutas: ↑01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline