Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 16:08
Postitus on kustutatud.
Postitus on kustutatud.
Kullapai, aga sa võtagi rahus see 50-aastane meesterahvas siis, kui tema pandavam on!
21. sajand, mitte kedagi ei häiriks su seksuaalsed eelistused, pole mingit põhjust oma allasurutud ihasid ja valehäbi siin naiste peale välja valada, ma usun, et kõik võidaksid, kui iseenda vastu ausaks muutuksid ja oma tõelistest eelistustest lähtudes edaspidi suhteid luua püüaksid.
Postitus on kustutatud.
Postitus on kustutatud.
Kullapai, aga sa võtagi rahus see 50-aastane meesterahvas siis, kui tema pandavam on!
21. sajand, mitte kedagi ei häiriks su seksuaalsed eelistused, pole mingit põhjust oma allasurutud ihasid ja valehäbi siin naiste peale välja valada, ma usun, et kõik võidaksid, kui iseenda vastu ausaks muutuksid ja oma tõelistest eelistustest lähtudes edaspidi suhteid luua püüaksid.
Üks vend on tõesti liiga kauaks kappi istuma jäänud
Postitus on kustutatud.
Postitus on kustutatud.
Postitus on kustutatud.
Milline sinu maailmavaade on? Mingi eriti õige. Onju. Valid ka kindlasti õigeid poliitikuid kes loomulikult kuuluvad reformierakonda. Oled ise üldse üks õige inimene.
Kes seda on öelnud. Pidev alkoholihais on vastik ja kahjuks on suur osa 50+ meestest suured alkoholisõbrad. Võid kasvõi statistikast seda vaadata, palju joovad mehed ja palju naised, kui palju mehi on ülekaalulisi ja kui palju naisi.
Endal pole häbi selline rõvekas olla? Ma olin 15, kui keskasse läksin. Mõte sellest, et mingi nässakas sisuliselt lapsi pandavateks peab, on maksimaalselt oksele ajav. Ma loodan, et sinuga tegeletakse.
Kes seda on öelnud. Pidev alkoholihais on vastik ja kahjuks on suur osa 50+ meestest suured alkoholisõbrad. Võid kasvõi statistikast seda vaadata, palju joovad mehed ja palju naised, kui palju mehi on ülekaalulisi ja kui palju naisi.
Naised on salajoodikud. Üksi salaja kodus. Ja ülekaalust rääkides. Tee silmad lahti. Tänavad on täis pakse noori ja vanu naisi. Teine äärmus on need kuivetunud, krimpsus,rinnatud nn normkaalus poole sajandi vanused naised. Näevad väljanagu luidrad vanainimesed.
Kas need 50+ naised peaksid ennast ära tapma, et su maailmapilt rikutud ei oleks ja et sa rahul oleksid?
Küll on 50+ paksud ja koledate tissidega. Siis on jälle luidrad, krimpsus tissidega.
Normaalne variant naisest sinu jaoks ju nagunii ei eksisteeri - ükskõik, mis vanuses, mis kehakaalu ja milliste tissidega ta on.
Endal pole häbi selline rõvekas olla? Ma olin 15, kui keskasse läksin. Mõte sellest, et mingi nässakas sisuliselt lapsi pandavateks peab, on maksimaalselt oksele ajav. Ma loodan, et sinuga tegeletakse.
Ta ongi oma pedofiilsete jutukestega liiga kaua vait olnud. Perekoolis jutustas ta tihti, kuidas mida noorem naine, seda parem. Ja seda ta isegi ei varjanud, et täiesti lapseealisi 12-13-aastaseid ihaldas. Need olid tema arvates veel pandavamad kui näiteks 18-aastased. Ja uskus siiralt, et kõik mehed ju mõtlevad samamoodi.
Minu arust peaks politsei ammu juba tema arvuti sisu ette võtma.
Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2025 15:53
Postitus on kustutatud.
Ta ongi oma pedofiilsete jutukestega liiga kaua vait olnud. Perekoolis jutustas ta tihti, kuidas mida noorem naine, seda parem. Ja seda ta isegi ei varjanud, et täiesti lapseealisi 12-13-aastaseid ihaldas. Need olid tema arvates veel pandavamad kui näiteks 18-aastased. Ja uskus siiralt, et kõik mehed ju mõtlevad samamoodi.
Minu arust peaks politsei ammu juba tema arvuti sisu ette võtma.
Ta vaatab omavanuseid. Ta elus on juhtunud miskit kolmeselt ja arengutase punkt miskit 13-selt, kui käitumist vaadata.