Kuidas suhteid lõpetate?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 22:13
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 21:16
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 14:09

Seksi ei saanud, sest ma ei meeldinud talle. Seksiks olid tal teised.
Mis sul viga on, et suhtled ja ostad asju inimesele, kellele sa ei meeldi?
Liiga hea olen.
See pole headus, see on madal enesehinnang ja enese väärtusetuna tundmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 23:47
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 22:13
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 21:16

Mis sul viga on, et suhtled ja ostad asju inimesele, kellele sa ei meeldi?
Liiga hea olen.
See pole headus, see on madal enesehinnang ja enese väärtusetuna tundmine.
Õige. See ongi viga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 13:43
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 12:56 Mul hakkas õues jahe ja ma julgesin seda ka öelda. Sellepeale öeldi, et minuga ei kõlba kuhugi minna ja jäeti maha :D
Kui oleks meeldinud, siis poleks maha jäetud.
Saadi põhjus, et maha jätta.
Oi kui tark kommentaar. Mis me nüüd selle teadmisega peale hakkame? Targutis selline.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 01:10 Oi kui tark kommentaar. Mis me nüüd selle teadmisega peale hakkame? Targutis selline.
Jube tark sa oled. Ainult mis me sellega peale hakkame.
Külaline

Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 12:42
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 01:10 Oi kui tark kommentaar. Mis me nüüd selle teadmisega peale hakkame? Targutis selline.
Selline tore lasteaia taseme demagoogivõte. Naeruväärne oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:11
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 12:42
Selline tore lasteaia taseme demagoogivõte. Naeruväärne oled.
Mis me selle teadmisega peale hakkame?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
Nandel on ikka kõrge enesehinnang, mitte madal. Madala enesehinnanguga inimene ei kujuta endale midagi ette, ta ei usu, et ta midagi üldse väärib.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 15:41
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:10 Keskealised prouakesed hakkavad ära kaduma. Kokkulepped ei pea enam. Väga tihti tulevad ootamatult sõbrannad külla. Nad ei ütle kunagi otse vaid üritavad vaikselt ära libiseda. Tavaliselt juhtub see siis kui madala enesehinnangu tõttu hakatakse endale igasuguseid asju ette kujutama. Ja tavaliselt on ka juba uus profiil ennast arvutis ette keeranud. Võibolla isegi voodis ära käidud. Ja siis mõeldakse, et kohe, kohe, kohe tuleb kohe täitsa minu prints.
Nandel on ikka kõrge enesehinnang, mitte madal. Madala enesehinnanguga inimene ei kujuta endale midagi ette, ta ei usu, et ta midagi üldse väärib.
Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne. Ja siis ta peab targemaks põgeneda olemasolevast suhtest. Üksi ka ei oska olla ja siis sukeldubki kohe uute suhtesse. Ja nii korduvalt, korduvalt.
Külaline

Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne. Ja siis ta peab targemaks põgeneda olemasolevast suhtest. Üksi ka ei oska olla ja siis sukeldubki kohe uute suhtesse. Ja nii korduvalt, korduvalt.

Ja mis see sinu probleem siis on? Sinuga pole ju mingit suhet, sada korda räägid seda. Ja kui prouakesed saavad ka sellest aru, siis lasevadki jalga. Ja sina halad-halad-halad.
Külaline

Justnimelt. Tema hakjab arvama, et ta ei vääri ja niikuinii lõppeb see suhe jne.
Sa oled nagu see tolmulapp, kes arvab, et mees ei julge temaga suhelda, sest ta on liiga ilus. Sina jälle mõtled endale vabanduse välja, miks sind järjest ja järjest kukele saadetakse: kindlasti naine mõtleb, et ta sind ei vääri. Tegelikkus on lihtsam, need inimesed ei taha teid kumbagi. Kui tahaks, küll siis suhtleks ja kuskile jalga ka ei laseks.
Külaline

Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 11:28
Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 10:59 Selgitage mulle miks on eestis niipalju naisi vanuses 45 ja enam vallalised. Miks on tuhanded naised tutvumiportaalides. Miks on meestel neid sealt hea kerge võtta ja tarvitada?
Sa oled oma praalimisega naeruväärne kulla proua.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 11:51
Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 11:28
Sa oled oma praalimisega naeruväärne kulla proua.
Mitte rohkem kui sina.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 19 Dets 2024 11:24 Kas ütlete konkreetselt ära või libisete ise vaikselt eemale? Üks mu tuttav ütles, et temale on selgus väga tähtis. Mina leian ka, et asjad peavad üheselt selged olema. Mida arvate?
Mina mehena pikalt ei selgita. Messengeri tekst. Oli tore, aga midagi jäi puudu. On aeg edasi liikuda. Edu sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 11:28 Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.
Nii tore. Ma võtaks järjekorda. Mul ka korraks sobib. Mis kasutajanimega oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 12:23
Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 11:28 Mehi on seal kordades rohkem. Hea korraks kasutada ning järgmine võtta.
Karl.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Apr 2025 12:23
Kardan, et sa kvalifitseeru.
Külaline

Mehi on seal ju kümme korda rohkem :) Isegi suvalise naisterahva pildita profiil saab tunniga mitusada laiki. Normaalset meest on muidugi sealt raske leida, aga mingeid suvalisi kepivendi on ju lademetes. Ei pea võtma vana ja koledat, vaid võib valida noore ja kena välimusega mehe, kellel on kombed ka olemas. Mingid vanatoid peavadki peale maksma, et seksi saada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist