Kuidas suhteid lõpetate?
Kuidas suhteid lõpetate?
Kas ütlete konkreetselt ära või libisete ise vaikselt eemale? Üks mu tuttav ütles, et temale on selgus väga tähtis. Mina leian ka, et asjad peavad üheselt selged olema. Mida arvate?
-
Külaline
Kuidas sa oma kodus vaikselt libised? Pead ikka paluma teisel kompsud kokku panna ja lahkuda.
Kui koos ei ela, siis ütleks messengeris, et meil pole enam mõtet jätkata, kõike head!
-
Külaline
Suhtest ei olegi võimalik ära libistada ennast, või vähemalt normaalne inimene nii ei teeks. Ära libistada saab olukorrast, kus igasugune ühisosa (ühised lapsed, elupind, laenud vm) puudub aga seda ma ei loeks ka suhteks ehk siis alusta sellest, et defineeri ära misasi on see "suhe", mille kohta sa vastust ootad.
No suhe on, kui inimesed läbi käivad, üksteisele meeldivad, mingid ühised tunded on olemas. Aga ei ole veel ühiseid lapsi, laene, elupinda jne. Et kumbki suhtleb teisega heal meelel. Ei pea romantiline suhe olema, võib olla nt sõbrasuhe selline, tuttavad, töökaaslased, jne. Suhe on suhtlus, aga mõtlen sellist suhtlust, kus pole veel siduvaid kohustusi.Külaline kirjutas: ↑19 Dets 2024 12:16 Suhtest ei olegi võimalik ära libistada ennast, või vähemalt normaalne inimene nii ei teeks. Ära libistada saab olukorrast, kus igasugune ühisosa (ühised lapsed, elupind, laenud vm) puudub aga seda ma ei loeks ka suhteks ehk siis alusta sellest, et defineeri ära misasi on see "suhe", mille kohta sa vastust ootad.
-
Külaline
Aga miks siis peab üldse selliseid suhtlusi lõpetama, kui mõlemad üksteisega heal meelel suhtlevad?Tolmukübe kirjutas: ↑19 Dets 2024 13:58No suhe on, kui inimesed läbi käivad, üksteisele meeldivad, mingid ühised tunded on olemas. Aga ei ole veel ühiseid lapsi, laene, elupinda jne. Et kumbki suhtleb teisega heal meelel. Ei pea romantiline suhe olema, võib olla nt sõbrasuhe selline, tuttavad, töökaaslased, jne. Suhe on suhtlus, aga mõtlen sellist suhtlust, kus pole veel siduvaid kohustusi.Külaline kirjutas: ↑19 Dets 2024 12:16 Suhtest ei olegi võimalik ära libistada ennast, või vähemalt normaalne inimene nii ei teeks. Ära libistada saab olukorrast, kus igasugune ühisosa (ühised lapsed, elupind, laenud vm) puudub aga seda ma ei loeks ka suhteks ehk siis alusta sellest, et defineeri ära misasi on see "suhe", mille kohta sa vastust ootad.
Veider küsimus ja teemaalgatus.
-
Külaline
No selge, minu jaoks igasugune suhtlus ei ole suhe. Kui tegu on lihtsalt tuttavaga, siis sellisel juhul ma ei pea küll vajalikuks mingit selgitustööd teha miks ma enam suhelda ei soovi ja enamasti lihtsalt tuttav seda ka ei oota.Tolmukübe kirjutas: ↑19 Dets 2024 13:58No suhe on, kui inimesed läbi käivad, üksteisele meeldivad, mingid ühised tunded on olemas. Aga ei ole veel ühiseid lapsi, laene, elupinda jne. Et kumbki suhtleb teisega heal meelel. Ei pea romantiline suhe olema, võib olla nt sõbrasuhe selline, tuttavad, töökaaslased, jne. Suhe on suhtlus, aga mõtlen sellist suhtlust, kus pole veel siduvaid kohustusi.Külaline kirjutas: ↑19 Dets 2024 12:16 Suhtest ei olegi võimalik ära libistada ennast, või vähemalt normaalne inimene nii ei teeks. Ära libistada saab olukorrast, kus igasugune ühisosa (ühised lapsed, elupind, laenud vm) puudub aga seda ma ei loeks ka suhteks ehk siis alusta sellest, et defineeri ära misasi on see "suhe", mille kohta sa vastust ootad.
-
Külaline
Kui on ikkagi sügav suhe juba, siis ei kujuta küll mingit vaikselt äralibisemist ette. Ise kujutate ette, et keegi teile niimoodi teeks? Niiöelda püsisuhe juba, suhtlete tihedalt, veedate aega koos, võib-olla ka mõnele lähedasele tutvustatud juba. Ja siis järsku näiteks ei vastata kõnedele ega sõnumitele enam?? Ei mingit selgitust ega põhjendust, ei mingit võimalust aruteluks?
Isegi pärast paari lohtingut olen mina saatnud info ikka koos väikse selgitusega, mis mulle isiklikult ei sobinud või ei meeldinud.
Isegi pärast paari lohtingut olen mina saatnud info ikka koos väikse selgitusega, mis mulle isiklikult ei sobinud või ei meeldinud.
-
Külaline
Mul hakkas õues jahe ja ma julgesin seda ka öelda. Sellepeale öeldi, et minuga ei kõlba kuhugi minna ja jäeti maha 
-
Külaline
Ma tegin nii, et vahetasin lukud ära ja tõstsin kõik kola ukse taha. Kõik, raisk. Kõnedele ja koputamisele ei vastanud.
-
Külaline
Kui oleks meeldinud, siis poleks maha jäetud.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 12:56 Mul hakkas õues jahe ja ma julgesin seda ka öelda. Sellepeale öeldi, et minuga ei kõlba kuhugi minna ja jäeti maha![]()
Saadi põhjus, et maha jätta.
-
Külaline
Vingub liiga palju ja tissid liiga väikesed
-
Külaline
Ma tean. Aga vähemalt öeldi lahutuse põhjus
Enne seda lasti oma vaevarikaste hetkede leevenduseks endale asju osta ja palju välja teha.
-
Külaline
Ära kasutamine. Seksi ikka said?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 13:52 Ma tean. Aga vähemalt öeldi lahutuse põhjus![]()
Enne seda lasti oma vaevarikaste hetkede leevenduseks endale asju osta ja palju välja teha.
-
Külaline
Mul suhe selline, et pole vaja lõpetada. Ela ise ja lase teisel ka elada!
-
Külaline
Seksi ei saanud, sest ma ei meeldinud talle. Seksiks olid tal teised.
-
Külaline
Kas tissid on ok?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 14:09Seksi ei saanud, sest ma ei meeldinud talle. Seksiks olid tal teised.
-
Külaline
Mis sul viga on, et suhtled ja ostad asju inimesele, kellele sa ei meeldi?Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 14:09Seksi ei saanud, sest ma ei meeldinud talle. Seksiks olid tal teised.
-
Külaline
Väiksed tissid, ma arvan.
-
Külaline
Pigem lühike kasv ja väike riist. Tissid pole mehe puhul olulised.
-
Külaline
Liiga hea olen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 7 külalist