Jälle on kätte jõudnud aeg kui igal sammul pean kõnniteel liikudes ringi vahtima, et kas otsa tormab tõuks, jalgratas või roller. Ei jätku jah jõudu maailma teise otsa pärast nutmiseks.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
Järjest tuleb teateid hukkunutest. Loodan, et numbrid väga suureks ei lähe.
Maavärin Tais
-
Külaline
-
Külaline
Jah, täiesti arusaadav, et ei jõua kogu maailma pärast südant valutada. Küll aga on ajuvaba asjaolu, et seda teha justkui ei jaksa aga Antsu kombel kuskil foorumis ilkuda, et hakkame nüüd vatitekke koguma, selle jaoks on paljudel siinsetel alati jaksu ja jõudu.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 16:36Jälle on kätte jõudnud aeg kui igal sammul pean kõnniteel liikudes ringi vahtima, et kas otsa tormab tõuks, jalgratas või roller. Ei jätku jah jõudu maailma teise otsa pärast nutmiseks.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
Teie oskate vist ainult ilkuda, mina pakkusin välja lahenduse. Teie ei pakkunud midagi välja. Nõrk olete.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 17:56Jah, täiesti arusaadav, et ei jõua kogu maailma pärast südant valutada. Küll aga on ajuvaba asjaolu, et seda teha justkui ei jaksa aga Antsu kombel kuskil foorumis ilkuda, et hakkame nüüd vatitekke koguma, selle jaoks on paljudel siinsetel alati jaksu ja jõudu.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 16:36Jälle on kätte jõudnud aeg kui igal sammul pean kõnniteel liikudes ringi vahtima, et kas otsa tormab tõuks, jalgratas või roller. Ei jätku jah jõudu maailma teise otsa pärast nutmiseks.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
-
Külaline
-
Külaline
Maavärina ohvritele Taisse bursuikasid ja vatitekke? Geograafia ei ole su tugev külg, küll aga on justnimelt ilkumine, mida siin teistele ette heidad. Häbi! Blokingi su ära, see võimalus oli juba meelest läinud, vähemalt ei pea sellist sapist jama enam lugema nagu sa toodad.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 18:53Teie oskate vist ainult ilkuda, mina pakkusin välja lahenduse. Teie ei pakkunud midagi välja. Nõrk olete.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 17:56Jah, täiesti arusaadav, et ei jõua kogu maailma pärast südant valutada. Küll aga on ajuvaba asjaolu, et seda teha justkui ei jaksa aga Antsu kombel kuskil foorumis ilkuda, et hakkame nüüd vatitekke koguma, selle jaoks on paljudel siinsetel alati jaksu ja jõudu.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 16:36
Jälle on kätte jõudnud aeg kui igal sammul pean kõnniteel liikudes ringi vahtima, et kas otsa tormab tõuks, jalgratas või roller. Ei jätku jah jõudu maailma teise otsa pärast nutmiseks.
... küll mõnel on ikka pikad juhtmed @bursuika ja soe piirkond. Küll eestlastel on ikka halb elu: kord on kärss kärnas, siis maa külmand, siis ei anna rahu kuskil karumustikas võbelemine ja Ukraina sõda on pohh.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:09Maavärina ohvritele Taisse bursuikasid ja vatitekke? Geograafia ei ole su tugev külg, küll aga on justnimelt ilkumine, mida siin teistele ette heidad. Häbi! Blokingi su ära, see võimalus oli juba meelest läinud, vähemalt ei pea sellist sapist jama enam lugema nagu sa toodad.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 18:53Teie oskate vist ainult ilkuda, mina pakkusin välja lahenduse. Teie ei pakkunud midagi välja. Nõrk olete.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 17:56
Jah, täiesti arusaadav, et ei jõua kogu maailma pärast südant valutada. Küll aga on ajuvaba asjaolu, et seda teha justkui ei jaksa aga Antsu kombel kuskil foorumis ilkuda, et hakkame nüüd vatitekke koguma, selle jaoks on paljudel siinsetel alati jaksu ja jõudu.
Saadame neile siis humanitaarabina lusikaid ja kahvleid? Jama on see, et kui nad seal kandis nendega söömise ära õpivad siis on maailmas näljahäda.
-
Külaline
Otsi abi.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:23... küll mõnel on ikka pikad juhtmed @bursuika ja soe piirkond. Küll eestlastel on ikka halb elu: kord on kärss kärnas, siis maa külmand, siis ei anna rahu kuskil karumustikas võbelemine ja Ukraina sõda on pohh.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:09Maavärina ohvritele Taisse bursuikasid ja vatitekke? Geograafia ei ole su tugev külg, küll aga on justnimelt ilkumine, mida siin teistele ette heidad. Häbi! Blokingi su ära, see võimalus oli juba meelest läinud, vähemalt ei pea sellist sapist jama enam lugema nagu sa toodad.
Saadame neile siis humanitaarabina lusikaid ja kahvleid? Jama on see, et kui nad seal kandis nendega söömise ära õpivad siis on maailmas näljahäda.
Teie seda ilmselt ei viitsi, Kurb. Aga ega keegi keelagi pimeduses elada.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 20:41Otsi abi.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:23... küll mõnel on ikka pikad juhtmed @bursuika ja soe piirkond. Küll eestlastel on ikka halb elu: kord on kärss kärnas, siis maa külmand, siis ei anna rahu kuskil karumustikas võbelemine ja Ukraina sõda on pohh.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:09
Maavärina ohvritele Taisse bursuikasid ja vatitekke? Geograafia ei ole su tugev külg, küll aga on justnimelt ilkumine, mida siin teistele ette heidad. Häbi! Blokingi su ära, see võimalus oli juba meelest läinud, vähemalt ei pea sellist sapist jama enam lugema nagu sa toodad.
-
Külaline
Sulle abi otsida või? Ei viitsi tõesti.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 21:15Teie seda ilmselt ei viitsi, Kurb. Aga ega keegi keelagi pimeduses elada.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 20:41Otsi abi.Ants kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:23
... küll mõnel on ikka pikad juhtmed @bursuika ja soe piirkond. Küll eestlastel on ikka halb elu: kord on kärss kärnas, siis maa külmand, siis ei anna rahu kuskil karumustikas võbelemine ja Ukraina sõda on pohh.
Te jõudsite sellisele iseäralikule tõdemusele, et mina peaks kuidagi Tai maavärina osas abi saama, kuidas?
-
Külaline
Sa peaks oma vaimse seisundi osas abi saama. Su kommentaarid pole eriti adekvaatsed. Vähemalt täna õhtul mitte.
-
Külaline
Ole nüüd! Praegu kasutas ta ju teietamist täiesti õigesti - vaid lause alguses suure tähega. Ja pöörduski mitme kommenteerija poole.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:50Sulle on sada korda öeldud, et foorumis pole viisakas toon teietada. Vastik lugeda. Nagu mingi pooletoobine.
Mulle on just vastik see, kui tsiteeritakse mitut kommentaari korraga ja siis vastatakse, et sina oled loll
Nagu praegu keegi kohvimasina omanik ühes teemas teeb arvates, et talle on vastanud vaid üks inimene.
-
Külaline
Mis empaatiapuudus? Mis kibestumus? Kui keset tööpäeva tuleb uudis looduskatastroofist, kas peab siis pausi tegema ja särki rebima hakkama?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 15:54Nõustun, empaatiapuudelisus on uus normaalsus.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57 Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
"Mis ma siis nüüd tegema pean?". Milleks üldse uudistekanalid on? Et sisuturundust ja mainekujundust vahendada?
Ma olen oma 60+ eluaasta juures kuulnud uudiseid nii paljudest õnnetustest, terroriaktidest, sõdadest, vulkaanipursetest, tsunaamidest ja maavärinatest, et jääb vaid üle nentida, et maailm ongi paraku selline.
-
Külaline
Tegelikult ma tegin selle teema Eesti ajakirjanikest. Olulise uudise kajastamine jäi ligikaudu 2 tundi hiljaks. Muu maailma kanalid hüüdsid ammu juba uudise välja, meil uimane vaikelu.
-
Külaline
Mis seal nii olulist on, et kaks tundi oodata ei või?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:52 Tegelikult ma tegin selle teema Eesti ajakirjanikest. Olulise uudise kajastamine jäi ligikaudu 2 tundi hiljaks. Muu maailma kanalid hüüdsid ammu juba uudise välja, meil uimane vaikelu.
-
Külaline
Mõttetu koht, kust inin (kui kasutada ühe foorumikülastaja lemmiksõna) käima tõmmata. Maailmas on 24 eri ajavööndit, mõnedes neis inimesed alles norskasid magada, kui maavärin algas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:52Tegelikult ma tegin selle teema Eesti ajakirjanikest. Olulise uudise kajastamine jäi ligikaudu 2 tundi hiljaks. Muu maailma kanalid hüüdsid ammu juba uudise välja, meil uimane vaikelu.
Mida siin Eestis oleks teisiti, kui oleks 2 tundi varem kajastama hakatud? Mitte tuhkagi. Nojah, sul oleks olnud üks põhjus vähem "iniseda". Kui traagiline see olnuks - seda teavad vaid sina ja tuul väljal.
-
Külaline
Tõsi ta ju onKülaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:10Mis seal nii olulist on, et kaks tundi oodata ei või?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:52 Tegelikult ma tegin selle teema Eesti ajakirjanikest. Olulise uudise kajastamine jäi ligikaudu 2 tundi hiljaks. Muu maailma kanalid hüüdsid ammu juba uudise välja, meil uimane vaikelu.
Pohui kes seal ees või taga on, hiljemalt lõunaks on võitja selge, siis räägimegi
-
Külaline
Oleme ausad, sinu kogu eksistents on suures plaanis nii mõttetu, et keegi isegi ei märkaks, kui sind olemas ei oleks.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:21Mõttetu koht, kust inin (kui kasutada ühe foorumikülastaja lemmiksõna) käima tõmmata. Maailmas on 24 eri ajavööndit, mõnedes neis inimesed alles norskasid magada, kui maavärin algas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:52Tegelikult ma tegin selle teema Eesti ajakirjanikest. Olulise uudise kajastamine jäi ligikaudu 2 tundi hiljaks. Muu maailma kanalid hüüdsid ammu juba uudise välja, meil uimane vaikelu.
Mida siin Eestis oleks teisiti, kui oleks 2 tundi varem kajastama hakatud? Mitte tuhkagi. Nojah, sul oleks olnud üks põhjus vähem "iniseda". Kui traagiline see olnuks - seda teavad vaid sina ja tuul väljal.
-
Külaline
Solvusid, et inisema hakkasid?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:42
Oleme ausad, sinu kogu eksistents on suures plaanis nii mõttetu, et keegi isegi ei märkaks, kui sind olemas ei oleks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 2 külalist