Maavärin Tais
-
Külaline
-
Külaline
Toksi guuglisse maavärina kaart ja näed, et mitmes kohas on täna värisenud. Birmas kõige tugevam.
-
Külaline
-
Külaline
Sa oled see kohvitav ajakirjanik?
-
Külaline
Epitsenter oli Myanmaris. Mitte Tais. Seal on kõige hullem olukord.
Hirmus küll, aga ma päris aru ei saa, miks see peaks meie jaoks mingi tohutu tähtsusega uudis olema, et ajakirjanikud kohvitassi lõpuni juua ei või. Jah, oluline, aga hetkel pole ju muud kirjutada sellest kui et toimus. Ju siis kirjutatakse, kui on juba ulatus ja asjaolud rohkem teada.
Hirmus küll, aga ma päris aru ei saa, miks see peaks meie jaoks mingi tohutu tähtsusega uudis olema, et ajakirjanikud kohvitassi lõpuni juua ei või. Jah, oluline, aga hetkel pole ju muud kirjutada sellest kui et toimus. Ju siis kirjutatakse, kui on juba ulatus ja asjaolud rohkem teada.
-
Külaline
Tais on väga palju eestlasi.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 12:31 Epitsenter oli Myanmaris. Mitte Tais. Seal on kõige hullem olukord.
-
Külaline
See on ikka narr küll, et eestini 2 inimest leiavad välisuudised kiiremini kui suured meediamajad.
-
Külaline
Ja siis? Eestis on ka täitsa palju.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 12:34Tais on väga palju eestlasi.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 12:31 Epitsenter oli Myanmaris. Mitte Tais. Seal on kõige hullem olukord.
-
Külaline
Sul Delfi paketti pole?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 10:01 Tohutu maavärin Tais poolteist tundi tagasi, eesti ajakirjanikud joovad kohvi![]()
https://www.delfi.ee/artikkel/120366739 ... -korghoone
Mul tekkis sama küsimus.
Ilmselt peaks hakkama kohe soojale maale hädaliste aitamiseks bursuikasid ja vatitekke koguma.
Lisaks peaks vast riik palkama ilmateenistusse teisel pool maakera geoloogilisi sündmusi jälgiva peaspetsialisti koos abikoondisega. Ilmselt tuleb ka kallihinnalise aparatuuri riigihange: maavärinat mõõtev varras peab olema kollarohelist värvi ja täpselt 5,437 m pikk.
-
Külaline
Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
Järjest tuleb teateid hukkunutest. Loodan, et numbrid väga suureks ei lähe.
-
Külaline
Nõustun, empaatiapuudelisus on uus normaalsus.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57 Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
"Mis ma siis nüüd tegema pean?". Milleks üldse uudistekanalid on? Et sisuturundust ja mainekujundust vahendada?
-
Külaline
Mis see empaatia siia puutub? Et kui ajakirjandus ei pane järjekordset maailma teises otsas toimunud katastroofi kohe esimese tunni jooksul suureks pealkirjaks ning kõik kaaskodanikud ei protesteerigi sellise "korralageduse" vastu, siis on kõik empaatiavõimetud?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 15:54Nõustun, empaatiapuudelisus on uus normaalsus.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 14:57 Ausalt täiesti haige kui vastikult kibestunud inimesi meil ringi liigub, masendav.
"Mis ma siis nüüd tegema pean?". Milleks üldse uudistekanalid on? Et sisuturundust ja mainekujundust vahendada?
Loomulikult on tegu katastroofiga, aga sorri, mind näiteks huvitavad hoopis enam need ebaõiglased surmad, mida Venemaa Ukrainas põhjustab. Ja kõiki maailma hädade üle lihtsalt ei jõua võrdselt kogu aeg kurvastada. Kui sina jaksad, anna tuld. Mina ei jaksa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist