Sellise ninaga modell?
-
Külaline
Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad 
-
Külaline
Täpselt nii. Seda koomilise on see maamaksu aluseks olev "hindamine". Kui riik selle maa sihukese hinnaga on hinnanud, siis ostku see ära mult kui ma soovin sellest loobuda hoopis! Aga sittagi. Ei saa sellist hinda müües. Ja veel vähem saab kui sada inimest müüks.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:55 Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad![]()
-
Külaline
See on kahepeale. Laene pole?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:55 Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad![]()
-
Külaline
Ära valeta. Ükski inimene pole nii loll, et maksta asju, mille eest maksma ei pea.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:10Ma olen ka tegelikult miljonär ja ausalt öeldes vahet ju pole tuhat ees või taga. Raha peabki ringlema, annad välja ja tuleb ringiga tagasi. Aga auto on mul 15+ aastat vana, sellega ei edvista.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 15:53Kuidas sa üldse maamaksu maksad, kui su krunt on vaid 1200 ruutu ja maamaksust on vabastatud vähemalt 1500 ruutu?
-
Külaline
Sellist jama kirjutab ainult vaene.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:10Ma olen ka tegelikult miljonär ja ausalt öeldes vahet ju pole tuhat ees või taga. Raha peabki ringlema, annad välja ja tuleb ringiga tagasi. Aga auto on mul 15+ aastat vana, sellega ei edvista.
-
Külaline
Oled kindel? Mina saaksin oma maa eest selle 500 000 lõdva randmega.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 17:03Täpselt nii. Seda koomilise on see maamaksu aluseks olev "hindamine". Kui riik selle maa sihukese hinnaga on hinnanud, siis ostku see ära mult kui ma soovin sellest loobuda hoopis! Aga sittagi. Ei saa sellist hinda müües. Ja veel vähem saab kui sada inimest müüks.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:55 Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad![]()
-
Külaline
Aga kui 100 naabrit üheskoos sinuga selle müüki paneks? Mis hinnaga ja millal kõik müüdud saaks?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:06Oled kindel? Mina saaksin oma maa eest selle 500 000 lõdva randmega.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 17:03Täpselt nii. Seda koomilise on see maamaksu aluseks olev "hindamine". Kui riik selle maa sihukese hinnaga on hinnanud, siis ostku see ära mult kui ma soovin sellest loobuda hoopis! Aga sittagi. Ei saa sellist hinda müües. Ja veel vähem saab kui sada inimest müüks.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:55 Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad![]()
-
Külaline
Jah. Kahepeale. No kaks alaealist on ka peres, neid ei arvesta. Kogu pere peale ikka. Laene/ liisinguid pole. Aga mulle tundub, et enamus inimesi on jõukamad kui meie.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 17:44See on kahepeale. Laene pole?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 16:55 Selleks, et olla kinnisvara miljonär praeguses Eestis ei pea üldse väga rikas olema. Just lõin kokku. Meil perepeale (mina + mees) umbes 700+ tuhat. Aga me oleme omast arust küll pigem vaesemapoolsed. Rikkusest on asi ikka väga kaugel. Autod on ka mõlemal 15+ aastat vanad![]()
-
Külaline
Kui ei jaksa maksta, kolige välja.
Noorest tüdrukust on ikkagi kahju, on kes ta on.
Noorest tüdrukust on ikkagi kahju, on kes ta on.
-
Külaline
Minu kandis on vaid paarkümmend eramaja. Terves linnaosas on müügil vaid 11 maja või arendusprojekti. Kõrvalkrunt, mis on minu omast väiksem ja oli peal täisrenoveerimist vajav maja, müüdi 7 aastat tagasi 800 000 euroga.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:10Aga kui 100 naabrit üheskoos sinuga selle müüki paneks? Mis hinnaga ja millal kõik müüdud saaks?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:06Oled kindel? Mina saaksin oma maa eest selle 500 000 lõdva randmega.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 17:03
Täpselt nii. Seda koomilise on see maamaksu aluseks olev "hindamine". Kui riik selle maa sihukese hinnaga on hinnanud, siis ostku see ära mult kui ma soovin sellest loobuda hoopis! Aga sittagi. Ei saa sellist hinda müües. Ja veel vähem saab kui sada inimest müüks.
-
Külaline
Kas sinu arvates ei ole Eesti miljonäride tabelis mitte ühtegi naist?
Mees on vanuses 59. Miljonäriks sai ikka päris varases nooruses. Pead ei anna, aga arvan, et kuskil 30 ja natukene peale.
Naised on vanuses 40-50 vanuses miljonäriks saanud.
Mitte keegi neist ei ole lihtsalt nn kinnisvara miljonärid.
Samastun kellegi eelkõnelejaga - mul on ka kinnisvara, mille hind on miljoni ligi. Aga miljonär ma tegelikult ei ole. tegelikult olen täiesti tavaline Eesti keskmine inimene, kes sõidab 10 aastat vana autoga ning elab lihtsalt ja saab läbi väga odavalt.
Usun, et kinnisvara miljonäre on meil päris palju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist