Mul naisena ei ole tõesti teiste naiste rindade vastu huvi, et neid vaatama ja uurima peaks, veel enam nendele mingeid hinnanguid jagama. Küll aga jah ma näen paljaid rindu praktiliselt iga päev, nt jõusaali duširuumis. Sa ju ei tee isegi silikoonil ja tavalisel rinnal vahet, millest me räägime? Vahi netist oma pildikesi ja fantaseeri edasi. Päris rinnani, olgu ta kasvõi "kivi sokis", ei jõua sa nagunii
Millised on ilusad rinnad?
-
Külaline
-
Külaline
Ja mitut katsunud oled? Ole vait ja kuula, kui teemat ei jaga.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 17:04Mul naisena ei ole tõesti teiste naiste rindade vastu huvi, et neid vaatama ja uurima peaks, veel enam nendele mingeid hinnanguid jagama. Küll aga jah ma näen paljaid rindu praktiliselt iga päev, nt jõusaali duširuumis. Sa ju ei tee isegi silikoonil ja tavalisel rinnal vahet, millest me räägime? Vahi netist oma pildikesi ja fantaseeri edasi. Päris rinnani, olgu ta kasvõi "kivi sokis", ei jõua sa nagunii![]()
-
Külaline
Kui tuleb riistade teema, siis kuulame sindKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 17:24Postitus on kustutatud.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 17:13Ja mitut katsunud oled? Ole vait ja kuula, kui teemat ei jaga.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 17:04
Mul naisena ei ole tõesti teiste naiste rindade vastu huvi, et neid vaatama ja uurima peaks, veel enam nendele mingeid hinnanguid jagama. Küll aga jah ma näen paljaid rindu praktiliselt iga päev, nt jõusaali duširuumis. Sa ju ei tee isegi silikoonil ja tavalisel rinnal vahet, millest me räägime? Vahi netist oma pildikesi ja fantaseeri edasi. Päris rinnani, olgu ta kasvõi "kivi sokis", ei jõua sa nagunii![]()
-
Külaline
Need, mis pole kahte lehte laiali hoidvad kurgu alla surutud silikoonpommid.
-
Külaline
Sa ütled naisterahvale, et ole vait ja kuula?
-
Külaline
Jaa, sest ta on ju tissiekspert
-
Külaline
Mis imeloom see naisterahvas on, et talle ei tohi öelda ole vait ja kuula. Sulle peaks seda tihedamalt ütlema.
-
Külaline
Nõup. Ainult sellised naised, kellega sina suhtled.
-
Külaline
Arstimängude käigus on uuritud nii ühte koma teist. Nii rindu kui ka alakeha piirkonda. Valge kitli panen enne ikka selga.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 19:15Postitus on kustutatud.
-
Külaline
No praegu ta ju suhtleb sinuga
-
Külaline
Seksuaalne suhtlus. Perverdid, nagu tema ja sina või sama isik.
-
Külaline
Mina arvan, et eesti naise rinnad on maailma ühed koledamad. Eriti hulluks lähevad vanuses 40 ja enam
-
Külaline
Arvata ju võid mida iganes, aga paraku pole sul andmeid isegi kõigi Eesti naiste kohta, veel vähem kogu maailma naiste kohta. Ise olen märganud, et mustadel on väga lötakad rinnad juba noorena. Aga ega sellest pole midagii, mustadel meestel tõusmisprobleemi pole ja nemad sellisest pisiasjast sugugi ei hooli. Siinsel pensionäril on tõusmisprobleem ja siis on häda küll selle, teise ja kolmandaga.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 14:34 Mina arvan, et eesti naise rinnad on maailma ühed koledamad. Eriti hulluks lähevad vanuses 40 ja enam
-
Külaline
Mehi on erinevaid. Paljusid mehi erutavad väikeste rindadega saledad neiud. Ja saavad need neiud ka piisavalt k_ppi, ära muretse.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 15:45Postitus on kustutatud.
-
Külaline
Mine räägi seda neile sadadele naistele kes kiilaspead halvustavad! Praegu on hea oma ühte nägu näidata, teises seltskonnas pööratakse teine nägu ette...Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 07:42Normaalsed inimesed ei halvusta üksteise juures midagi, mida inimene ise muuta ei saa. Eks siis mehed, kes naiste rindu halvustavad ongi samasugused nagu need naised, kes mehe kiilaspäisust halvustavad- nemad ongi üksteise tase.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 00:28Mehe kiilaspea pole ka mehe teha, aga oi kuidas halvustatakse...Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:58
Tsiteeritav on ohmoon ja ilmselgelt ei häbene seda kõigile välja näidata. Rindade prinkus ja suurus ei ole enda teha, seda ei saa "käest lasta". Ka väga treenitud kehaga naisel võib olla vajunud rind ja seda juba enne keskiga.
-
Külaline
Pole isiklikult ühtki sellist halvustajat kohanud. Pealegi on kiilaspäisus oma valik, selle jaoks on juba väga ammu juuste siirdamise protseduur.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:06Mine räägi seda neile sadadele naistele kes kiilaspead halvustavad! Praegu on hea oma ühte nägu näidata, teises seltskonnas pööratakse teine nägu ette...Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 07:42Normaalsed inimesed ei halvusta üksteise juures midagi, mida inimene ise muuta ei saa. Eks siis mehed, kes naiste rindu halvustavad ongi samasugused nagu need naised, kes mehe kiilaspäisust halvustavad- nemad ongi üksteise tase.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 00:28
Mehe kiilaspea pole ka mehe teha, aga oi kuidas halvustatakse...
-
Külaline
Jälle halvustadKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:32Pole isiklikult ühtki sellist halvustajat kohanud. Pealegi on kiilaspäisus oma valik, selle jaoks on juba väga ammu juuste siirdamise protseduur.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:06Mine räägi seda neile sadadele naistele kes kiilaspead halvustavad! Praegu on hea oma ühte nägu näidata, teises seltskonnas pööratakse teine nägu ette...Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 07:42
Normaalsed inimesed ei halvusta üksteise juures midagi, mida inimene ise muuta ei saa. Eks siis mehed, kes naiste rindu halvustavad ongi samasugused nagu need naised, kes mehe kiilaspäisust halvustavad- nemad ongi üksteise tase.
-
Külaline
Millega??? Et see oma valik on? Kui mul tisse pole, siis on see samuti mu oma valik mitte silikoone panna. Kuidas see on halvustamine?Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2025 13:44Jälle halvustadKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:32Pole isiklikult ühtki sellist halvustajat kohanud. Pealegi on kiilaspäisus oma valik, selle jaoks on juba väga ammu juuste siirdamise protseduur.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 18:06
Mine räägi seda neile sadadele naistele kes kiilaspead halvustavad! Praegu on hea oma ühte nägu näidata, teises seltskonnas pööratakse teine nägu ette...
-
Külaline
Nõme naistemõnitaja. Oled kiilakas, et pihta said?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist