Silvia Ilves põrutab Türki uusi hambaid panema
-
Külaline
Mina mõtlesin juba tükk aega tagasi, et kui ta sellise vaheldusrikka voodieluga on, et miks ei võta siis mõnda töömeest, kes päevad otsa seksi eest remonti teeb. Ja näe, Silvia tuli täitsa ise ka selle peale, et nii oleks kasulik diil. Kui see töömees enam ei viitsi, eks saab ju siis võtta järgmise.
-
Külaline
Mõni ei saa irooniast aru.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 08:30Sa ei saa loetust aru. Rõhk on sõnal "kasvavad".Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 06:31Mina olen aru saanud, et sarimõrtsukad on tavaliselt üksikud (et oleks piiramatult aega ringi liikuda ja ohvreid otsida) või siis pealtnäha truud abielumehed-pereisad (et oma tegusid lugupeetavuse maskiga varjata). Esimest korda, kuulen sadistist/sarimõrvarist, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 06:19Krimkades kasvavad sellistest lastest sadistid või sarimõrvarid, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.
Ahhaa! Meelde tuli üks - Dennis Nilsen.
-
Külaline
Noh, jälle põrutab Türki: https://www.ohtuleht.ee/melu/1127428/si ... ini-tundma
-
Külaline
Kuna nüüd ei lähe nii palju raha enam maja peale, sest on isiklik töömees võtta, kes võtab tasu natuuras, siis ehk jääb tiba raha üle ja saabki oma uued rinnad kätte, mida juba ammu ju soovis.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:13 Noh, jälle põrutab Türki: https://www.ohtuleht.ee/melu/1127428/si ... ini-tundma
-
Külaline
Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 23:13
Tundub, et moodne tööjõupoliitika, sina teed maja korda ,mina olen sängis vahva! Õnneks majas töö otsa ei lõpe ,muidu oleks lühike lugu![]()
-
Külaline
Vannitoa ehitusest jäi paar kinnist padrunit silikooni kah.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 07:36Kuna nüüd ei lähe nii palju raha enam maja peale, sest on isiklik töömees võtta, kes võtab tasu natuuras, siis ehk jääb tiba raha üle ja saabki oma uued rinnad kätte, mida juba ammu ju soovis.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:13 Noh, jälle põrutab Türki: https://www.ohtuleht.ee/melu/1127428/si ... ini-tundma
-
Külaline
Tõde on valus kuulata?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 23:13
Tundub, et moodne tööjõupoliitika, sina teed maja korda ,mina olen sängis vahva! Õnneks majas töö otsa ei lõpe ,muidu oleks lühike lugu![]()
-
Külaline
Mina selle väljendi siia foorumisse tõin. Leidsin ta ühest kommentaariumist ja mulle hakkas see väljend meeldima. Sina maksad minu arved, mina olen sängis vahva- kas pole tabav väljend.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.
-
Külaline
Kas siin on vanusepiirang?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.
-
Külaline
Ei ole. Vahva tähendab julge, tore, kartmatu. Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:17Mina selle väljendi siia foorumisse tõin. Leidsin ta ühest kommentaariumist ja mulle hakkas see väljend meeldima. Sina maksad minu arved, mina olen sängis vahva- kas pole tabav väljend.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.
Täiesti debiilne väljend.
-
Külaline
Vahva tähendab ka huvitavat, erilist, uudset.
-
Külaline
Kas vägivald on sinu jaoks naljakas või tore asi?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ei ole. Vahva tähendab julge, tore, kartmatu. Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:17Mina selle väljendi siia foorumisse tõin. Leidsin ta ühest kommentaariumist ja mulle hakkas see väljend meeldima. Sina maksad minu arved, mina olen sängis vahva- kas pole tabav väljend.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.
-
Külaline
Sa oled vist vähe koolis omal ajal käinud. Vahva inimene ei ole see, kes teiste vastu on vägivaldne. Teine võimalus on see, et eesti keel ei ole sinu emakeel ja sa lihtsalt ei tea sõnade tähendust. Ma usun seda, et Silviaga ongi sängis vahva koos ollaKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.
-
Külaline
vahva ‹1› ‹adj› SõnaveebKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:45Sa oled vist vähe koolis omal ajal käinud. Vahva inimene ei ole see, kes teiste vastu on vägivaldne. Teine võimalus on see, et eesti keel ei ole sinu emakeel ja sa lihtsalt ei tea sõnade tähendust. Ma usun seda, et Silviaga ongi sängis vahva koos ollaKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.![]()
1. vapper, julge, kartmatu. Vahva sõjamees. Vahva mees, ei tema karda kedagi ega midagi. Mõni vahvam mees püüdis kallaletungijatele vastu hakata. Mine üksi, kui sa nii vahva oled! Tüdruk oli vahva ega hakanud nutmagi. Rindel tehti vahvaid tegusid.
Kui mees on vastik, siis saab, mis küsib. Naine on vahva, et julgeb.
-
Külaline
Sama "tore", kui siinne naistevastane verbaalne vägivald.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:34Kas vägivald on sinu jaoks naljakas või tore asi?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ei ole. Vahva tähendab julge, tore, kartmatu. Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:17
Mina selle väljendi siia foorumisse tõin. Leidsin ta ühest kommentaariumist ja mulle hakkas see väljend meeldima. Sina maksad minu arved, mina olen sängis vahva- kas pole tabav väljend.
-
Külaline
Kroonikas kommenteeris ka sama inimene.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 09:04Sängis vahva? Kas meile on siia siginenud keegi 80-aastane? Kohutav väljend, juba mitu päeva paljudes teemades.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 23:13
-
Külaline
Mees on vastik???? Miks? Milles see mees sul nüüd äkki süüdi on?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 13:15vahva ‹1› ‹adj› SõnaveebKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:45Sa oled vist vähe koolis omal ajal käinud. Vahva inimene ei ole see, kes teiste vastu on vägivaldne. Teine võimalus on see, et eesti keel ei ole sinu emakeel ja sa lihtsalt ei tea sõnade tähendust. Ma usun seda, et Silviaga ongi sängis vahva koos ollaKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.![]()
1. vapper, julge, kartmatu. Vahva sõjamees. Vahva mees, ei tema karda kedagi ega midagi. Mõni vahvam mees püüdis kallaletungijatele vastu hakata. Mine üksi, kui sa nii vahva oled! Tüdruk oli vahva ega hakanud nutmagi. Rindel tehti vahvaid tegusid.
-
Külaline
Voodis tehti ka vahvaid tegusid. See sobiks siia sõnaderitta hästi.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 13:15 Tüdruk oli vahva ega hakanud nutmagi. Rindel tehti vahvaid tegusid.
-
Külaline
https://arhiiv.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=vahva&F=M:Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 13:15vahva ‹1› ‹adj› SõnaveebKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:45Sa oled vist vähe koolis omal ajal käinud. Vahva inimene ei ole see, kes teiste vastu on vägivaldne. Teine võimalus on see, et eesti keel ei ole sinu emakeel ja sa lihtsalt ei tea sõnade tähendust. Ma usun seda, et Silviaga ongi sängis vahva koos ollaKülaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:07Ehket pane jalaga munadesse, oled ka sängis vahva.![]()
v`ahva <1> vapper, julge; tore, huvitav. Vahva sõdur. Nägin vahvat vaatepilti. Vahva vunts argi tubli. Ime+vahva, üli+vahva. Vahvalt = vahvasti
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist