Nii on. Lihtsalt ilusate silmade eest ei saa ükski naine midagi, isegi mitte romantilises komöödias. Mees teeb kalleid kingitusi vaid siis, kui naine on juba temaga seksinud või on juba asi kindel, et see hakkab toimuma.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:18No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:05Kui sa ei jaksa endale tuhandeid maksvat kotti soetada, ei oska sa elada.
Sellise ninaga modell?
-
Külaline
Suured probleemid enesehinnanguga. Zuckerberg kannab 30 dollarilist swatchi kella, tal pole vaja midagi tõestada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 15:12
Või Warren Buffett, kes elab ikka samas majas, mille 60 aastat tagasi ostis. Kuidagi nagu sümpaatse tüüp.
[/quote]
Tegemist võib lihtsalt olla ihnuskoidega, muud ei midagi.
-
Külaline
Ma ei või, kui rumal sa oled.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 15:12Suured probleemid enesehinnanguga. Zuckerberg kannab 30 dollarilist swatchi kella, tal pole vaja midagi tõestada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 15:00Ja need kadestajad pandi omakorda paika:Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 14:15 Marina Kaljurandki sai oma kotikese eest vastu päid ja jalgu, et uhkeldab.![]()
![]()
«Head palka saav naine, kellel on täita ka esindusfunktsioon, peab mujal maailmas iseenesest mõistetavaks, et ta kannab kvaliteetseid asju ja enamasti võrdub kvaliteet kaubamärgiga.»
https://elu24.postimees.ee/3816681/usku ... uusid-anda
Täpselt nii ka on. Kellele on 10K kallis, kellele tavaline.
Putin ja Trump kiitlevad mõlemad maitsetult kallite kellaaega ja kõik teavad et nad on ennasttäis nartsissistlikud värdjad.
Või Warren Buffett, kes elab ikka samas majas, mille 60 aastat tagasi ostis. Kuidagi nagu sümpaatse tüüp.
See kui sots Kaljurand ei taju absoluutselt biiti, on kahel põhjusel halb. Ta ei taju oma valijat ja ta plaasterdab oma hingelist tühjust. Mõlemad omadused ma annaks andeks oma vanatädile, aga mitte oma saadikule.
Zuckenberg kannab 900 000 maksvat kella, sellises hinnaklassis on tal neid mitmeid.
https://www.theguardian.com/technology/ ... king-video
Warrenil on eralennuk ja kallid autod.
Oioi. kõik on nii madalate enesehinnangutega.
Su jutt on täielik plära. Hingeline tühjus, hahhhaa
Mine vali Ekret edasi.
-
Külaline
Putin ja Trump lausa kiitlevadKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 15:12Suured probleemid enesehinnanguga. Zuckerberg kannab 30 dollarilist swatchi kella, tal pole vaja midagi tõestada.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 15:00Ja need kadestajad pandi omakorda paika:Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 14:15 Marina Kaljurandki sai oma kotikese eest vastu päid ja jalgu, et uhkeldab.![]()
![]()
«Head palka saav naine, kellel on täita ka esindusfunktsioon, peab mujal maailmas iseenesest mõistetavaks, et ta kannab kvaliteetseid asju ja enamasti võrdub kvaliteet kaubamärgiga.»
https://elu24.postimees.ee/3816681/usku ... uusid-anda
Täpselt nii ka on. Kellele on 10K kallis, kellele tavaline.
Putin ja Trump kiitlevad mõlemad maitsetult kallite kellaaega ja kõik teavad et nad on ennasttäis nartsissistlikud värdjad.
Mis sul ometi viga on? See pole okei. Kuri, kade, õel ja vaene.
-
Külaline
No näiteks nii:Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 12:23Kuidas see uhkeldamine välja näeb? Kadedale inimesele on teiste ilusad asjad alatasa uhkeldamised. Paarutan sinust Porschega mööda-jälle uhkeldan.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:23Ela, aga ära uhkelda asjadega, mida sa ise omale lubada ei saaks. Rikkus armastab vaikust. Kõige nõmedam ongi just see tohutu edvistamine ja rikkusega uhkeldamine ning enda teistest paremaks pidamine.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 22:00
Õige jutt. Elada oskamine tähendab kõike seda, mis ülal kirjas,,,aga saab ka teisiti. Ilusad noored neiud seda oskavad. Nimelt elada rikaste vanemate meeste kulul. Üks näide on meie toredast laulupiigast, kes tõsi küll hiljaaegu maha jäeti, aga enne seda...oskas ta kenasti rikka mehe kulul liugu lasta ja seda ka meedias promoda, et nii peabki tegema.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1202 ... ma-woltile
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1202 ... lati-keegi
https://buduaar.tv3.ee/suhted-ja-seks/a ... ees-leida/
Arvad, et 26-aastane on ise ennast sellisele järjele töötanud, et saab endale luksuslikku ja glamuurset elu lubada?
-
Külaline
Mul on lähimas tutvusringkonnas päris mitu miljonäri. Ainult üks elab vastavalt oma võimetele. Teised on väga tagasihoidlikud. Sageli sõidavad ühiskondliku transpordiga. Üks sõidab päevinäinud Audiga, teine lihtsalt tavalise kesklassi autoga. Kellelgi ei ole luksusmaastureid, tohutult kalleid kellasid või käekotte, kalleid hilpe... Tõsi, elamised on kõikidel ilusad ja mugavad, aga vaid üks elab majas. Kõik teised kallima otsa (ok, minu silmis kallima otsa) korteris.
Neist mitte keegi ei räägi rahast. Ammugi ei uhkusta oma varandusliku seisuga. Täiesti delikaatne teema, mida ei puudutata kunagi. Kusjuures - kõik nad on teeninud ise oma varanduse, mitte vanemate, abikaasa või kellegi teise või pärandi abiga.
Neist mitte keegi ei räägi rahast. Ammugi ei uhkusta oma varandusliku seisuga. Täiesti delikaatne teema, mida ei puudutata kunagi. Kusjuures - kõik nad on teeninud ise oma varanduse, mitte vanemate, abikaasa või kellegi teise või pärandi abiga.
-
Külaline
Aga need on kõik mehed.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:14 Mul on lähimas tutvusringkonnas päris mitu miljonäri. Ainult üks elab vastavalt oma võimetele. Teised on väga tagasihoidlikud. Sageli sõidavad ühiskondliku transpordiga. Üks sõidab päevinäinud Audiga, teine lihtsalt tavalise kesklassi autoga. Kellelgi ei ole luksusmaastureid, tohutult kalleid kellasid või käekotte, kalleid hilpe... Tõsi, elamised on kõikidel ilusad ja mugavad, aga vaid üks elab majas. Kõik teised kallima otsa (ok, minu silmis kallima otsa) korteris.
-
Külaline
Üks neist on mees. Kolm on naised.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:14Aga need on kõik mehed.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:14 Mul on lähimas tutvusringkonnas päris mitu miljonäri. Ainult üks elab vastavalt oma võimetele. Teised on väga tagasihoidlikud. Sageli sõidavad ühiskondliku transpordiga. Üks sõidab päevinäinud Audiga, teine lihtsalt tavalise kesklassi autoga. Kellelgi ei ole luksusmaastureid, tohutult kalleid kellasid või käekotte, kalleid hilpe... Tõsi, elamised on kõikidel ilusad ja mugavad, aga vaid üks elab majas. Kõik teised kallima otsa (ok, minu silmis kallima otsa) korteris.
-
Külaline
Usume...Usume sind ja Veerpalu.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:29Üks neist on mees. Kolm on naised.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 23:14Aga need on kõik mehed.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 22:14 Mul on lähimas tutvusringkonnas päris mitu miljonäri. Ainult üks elab vastavalt oma võimetele. Teised on väga tagasihoidlikud. Sageli sõidavad ühiskondliku transpordiga. Üks sõidab päevinäinud Audiga, teine lihtsalt tavalise kesklassi autoga. Kellelgi ei ole luksusmaastureid, tohutult kalleid kellasid või käekotte, kalleid hilpe... Tõsi, elamised on kõikidel ilusad ja mugavad, aga vaid üks elab majas. Kõik teised kallima otsa (ok, minu silmis kallima otsa) korteris.
Ja ,,kukkuski,, ehitusplatsilt alla https://elu24.postimees.ee/8215815/peol ... ghOxdcNBkw
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kusjuures miljonär täna ei olegi midagi erilist. Lööme lahti kinnisvaraportaali ja vaatame mis maksavad kallimad majad Pirital, Nõmmel.
https://www.kv.ee/search?orderby=pdwl&v ... B1%5D=1010
Selliseid 500 000- 1 000 000 maksvate kinnisvara omanikke on eestis tegelikult üle tuhande kindlasti. Kui sul on veel lisaks paar kobedamat autot, maakodu (suvila), jaht, kaater, paar üürikorterit, mingid aktsiad, siis tuleb miljon eurot kiirelt kokku. Paar protsenti nendest miljonäridest on kindlasti ka koonerdajad ja sõidavad 15 aastat vana auto või ühistranspordiga. Statistiliselt on see vägagi tõenäoline.
Selliseid 500 000- 1 000 000 maksvate kinnisvara omanikke on eestis tegelikult üle tuhande kindlasti. Kui sul on veel lisaks paar kobedamat autot, maakodu (suvila), jaht, kaater, paar üürikorterit, mingid aktsiad, siis tuleb miljon eurot kiirelt kokku. Paar protsenti nendest miljonäridest on kindlasti ka koonerdajad ja sõidavad 15 aastat vana auto või ühistranspordiga. Statistiliselt on see vägagi tõenäoline.
-
Külaline
onlyfansitarTõutäkk kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:08Ja ,,kukkuski,, ehitusplatsilt alla https://elu24.postimees.ee/8215815/peol ... ghOxdcNBkw
seal pole ninal tõesti tähtsust
-
Külaline
Nii see on. Loomulikult peab miljon olema netovaras, st varad miinus kohustused.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:14 Kusjuures miljonär täna ei olegi midagi erilist. Lööme lahti kinnisvaraportaali ja vaatame mis maksavad kallimad majad Pirital, Nõmmel.
Eestis on 12 000 miljonäri, alla 1% rahvastikust.
-
Külaline
Miks te arvate, et kui pere elab (päritud) miljon maksvas majas, siis nad suplevadki rahas?
-
Külaline
Muuhulgas ka mina. Pole küll selleks eriti midagi teinud. Päritud vara. Maamaksu ainult maksa, raisk, 1200 eurot olgu esmaspäevaks makstud!Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:03Nii see on. Loomulikult peab miljon olema netovaras, st varad miinus kohustused.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:14 Kusjuures miljonär täna ei olegi midagi erilist. Lööme lahti kinnisvaraportaali ja vaatame mis maksavad kallimad majad Pirital, Nõmmel.
-
Külaline
Haa, just samal ajal kirjutasin sellest! Maamaks tõuseb 2 korda iga aasta ja ma ei tea isegi kui kaua! Palju tänu, kurat!Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:19 Miks te arvate, et kui pere elab (päritud) miljon maksvas majas, siis nad suplevadki rahas?
-
Külaline
Väidad, et su maamaks on 2400 aastas?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:19Muuhulgas ka mina. Pole küll selleks eriti midagi teinud. Päritud vara. Maamaksu ainult maksa, raisk, 1200 eurot olgu esmaspäevaks makstud!Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:03Nii see on. Loomulikult peab miljon olema netovaras, st varad miinus kohustused.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 10:14 Kusjuures miljonär täna ei olegi midagi erilist. Lööme lahti kinnisvaraportaali ja vaatame mis maksavad kallimad majad Pirital, Nõmmel.
-
Külaline
Korrektne.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 13:13Väidad, et su maamaks on 2400 aastas?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:19Muuhulgas ka mina. Pole küll selleks eriti midagi teinud. Päritud vara. Maamaksu ainult maksa, raisk, 1200 eurot olgu esmaspäevaks makstud!Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 12:03
Nii see on. Loomulikult peab miljon olema netovaras, st varad miinus kohustused.
-
Külaline
Mitu ha maad Tallinna kesklinnas?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2025 13:13Väidad, et su maamaks on 2400 aastas?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], xqwerty ja 2 külalist