Antud juhul paneb imestama, et ka ema (naine vanuses u 40-50) ei jaganud matsu enne kui õnnetus käes. Tütar läheb moslemimaadesse kohalike silmis hoora vällimusega, liblikas ka veel rindade vahele tätoveeritud (modelliks ei võeta tätoveerituid ja liblikas on üldtuntud märk teatud lõbumeelsusele), Dubai modell ja Dubai ja Porta Pot girl on juba sünonüümid. Kus oli ema elutarkus!Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 22:25Kui kohutav tegelikult. Noor, naiivne slaavitar tõenäoliselt kraapis oma viimase raha kokku, et sinna sõita, ilusat elu nautida ja raha teenida, tegelikult aga langes ta kohalike nõmedate meeste saagiks. Naiivne ja rumal olla pole küll kuritegu, aga kurjasti võib see kätte maksta küll. Eks neid "modelle" on ju teisigi, kes sinna ilusat elu otsima on läinud. Kodustele ütlevad, et töötavad Emirates Airways-is, tegelikult on eskordid.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 17:48 Kohalikud organid ütlevad, et neiu kondas mingil ehitusplatsil ja kukkus ise alla. Ühtegi kohalikku šeiki süüdi ei mõisteta, süüdi on alati naine.
Sellise ninaga modell?
-
Külaline
-
Külaline
Moslemimaal ilma saatjata õhtul lõbutüdruku välimusega kahe mehega kaasa minna (ema ütles, et viimases telefonikõnes ütles tüdruk, et läheb kahe mehega kuhugi ööseks), no ma ei tea, äärmiselt ohtlik riskikäitumine.
-
Külaline
Ju siis mehed rääkisid, et neelad natukene mõõka ja saad selle eest tuhat taala. Diil ütles koleda ninaga neiu. Hiljem leiti ta kuskilt tühermaalt. Mis vahepeal juhtus, seda hetkel ei teata.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 22:54 Moslemimaal ilma saatjata õhtul lõbutüdruku välimusega kahe mehega kaasa minna (ema ütles, et viimases telefonikõnes ütles tüdruk, et läheb kahe mehega kuhugi ööseks), no ma ei tea, äärmiselt ohtlik riskikäitumine.
-
Külaline
Mis see eesti film oligi kus lollike poiss tahtis, et talle liblikas tätoveeritakse?
-
Külaline
Ilmselt oli emaga ammu suhe halb, kui tütar sellist elu elas. Ega siis ju laps enam ei kuula.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 22:47Antud juhul paneb imestama, et ka ema (naine vanuses u 40-50) ei jaganud matsu enne kui õnnetus käes. Tütar läheb moslemimaadesse kohalike silmis hoora vällimusega, liblikas ka veel rindade vahele tätoveeritud (modelliks ei võeta tätoveerituid ja liblikas on üldtuntud märk teatud lõbumeelsusele), Dubai modell ja Dubai ja Porta Pot girl on juba sünonüümid. Kus oli ema elutarkus!Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 22:25Kui kohutav tegelikult. Noor, naiivne slaavitar tõenäoliselt kraapis oma viimase raha kokku, et sinna sõita, ilusat elu nautida ja raha teenida, tegelikult aga langes ta kohalike nõmedate meeste saagiks. Naiivne ja rumal olla pole küll kuritegu, aga kurjasti võib see kätte maksta küll. Eks neid "modelle" on ju teisigi, kes sinna ilusat elu otsima on läinud. Kodustele ütlevad, et töötavad Emirates Airways-is, tegelikult on eskordid.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 17:48 Kohalikud organid ütlevad, et neiu kondas mingil ehitusplatsil ja kukkus ise alla. Ühtegi kohalikku šeiki süüdi ei mõisteta, süüdi on alati naine.
-
Külaline
Eks meil kodumaalgi ole ju selliseid "modelle", kes siin seltskonnaüritustel oma kottide ja ei tea millega uhkeldavad.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 22:25Kui kohutav tegelikult. Noor, naiivne slaavitar tõenäoliselt kraapis oma viimase raha kokku, et sinna sõita, ilusat elu nautida ja raha teenida, tegelikult aga langes ta kohalike nõmedate meeste saagiks. Naiivne ja rumal olla pole küll kuritegu, aga kurjasti võib see kätte maksta küll. Eks neid "modelle" on ju teisigi, kes sinna ilusat elu otsima on läinud. Kodustele ütlevad, et töötavad Emirates Airways-is, tegelikult on eskordid.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 17:48 Kohalikud organid ütlevad, et neiu kondas mingil ehitusplatsil ja kukkus ise alla. Ühtegi kohalikku šeiki süüdi ei mõisteta, süüdi on alati naine.
-
Külaline
"Karikakramäng" . Ja poiss tahtis lasta endale linnu teha. Tehti aga paljaste tissidega näkineid. Nüüd nahk raisusKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 23:15Mis see eesti film oligi kus lollike poiss tahtis, et talle liblikas tätoveeritakse?
-
Külaline
No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:05Kui sa ei jaksa endale tuhandeid maksvat kotti soetada, ei oska sa elada.
-
Külaline
Elada oskamine tähendab seda, et oled iseenda peremees, teenid oma raha ise ja ostad, midaiganes soovid.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:18No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:05Kui sa ei jaksa endale tuhandeid maksvat kotti soetada, ei oska sa elada.
-
Külaline
Jutuks hea küll. Coco raha oli tema enda teenitud.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:18No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:05Kui sa ei jaksa endale tuhandeid maksvat kotti soetada, ei oska sa elada.
-
Külaline
Õige jutt. Elada oskamine tähendab kõike seda, mis ülal kirjas,,,aga saab ka teisiti. Ilusad noored neiud seda oskavad. Nimelt elada rikaste vanemate meeste kulul. Üks näide on meie toredast laulupiigast, kes tõsi küll hiljaaegu maha jäeti, aga enne seda...oskas ta kenasti rikka mehe kulul liugu lasta ja seda ka meedias promoda, et nii peabki tegema.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:28Elada oskamine tähendab seda, et oled iseenda peremees, teenid oma raha ise ja ostad, midaiganes soovid.
-
Külaline
Suhtes elataksegi rikkama poole elu. Paratamatu.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 22:00Õige jutt. Elada oskamine tähendab kõike seda, mis ülal kirjas,,,aga saab ka teisiti. Ilusad noored neiud seda oskavad. Nimelt elada rikaste vanemate meeste kulul. Üks näide on meie toredast laulupiigast, kes tõsi küll hiljaaegu maha jäeti, aga enne seda...oskas ta kenasti rikka mehe kulul liugu lasta ja seda ka meedias promoda, et nii peabki tegema.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:28Elada oskamine tähendab seda, et oled iseenda peremees, teenid oma raha ise ja ostad, midaiganes soovid.
-
Külaline
Ela, aga ära uhkelda asjadega, mida sa ise omale lubada ei saaks. Rikkus armastab vaikust. Kõige nõmedam ongi just see tohutu edvistamine ja rikkusega uhkeldamine ning enda teistest paremaks pidamine.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 22:00Õige jutt. Elada oskamine tähendab kõike seda, mis ülal kirjas,,,aga saab ka teisiti. Ilusad noored neiud seda oskavad. Nimelt elada rikaste vanemate meeste kulul. Üks näide on meie toredast laulupiigast, kes tõsi küll hiljaaegu maha jäeti, aga enne seda...oskas ta kenasti rikka mehe kulul liugu lasta ja seda ka meedias promoda, et nii peabki tegema.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:28Elada oskamine tähendab seda, et oled iseenda peremees, teenid oma raha ise ja ostad, midaiganes soovid.
-
Külaline
Sa ikka ei saa augu ümbert üle. Kas coco sellest rääkis, oli ise mingi ülalpeetav tibi või? Ei, ettevõtlusest rääkis, ideedest ja nende ellurakendamisest. Alguses jah oma rikkamate armukeste abil, tema enda päritolu oli ju ülivaene. Aga eesmärk polnud "sina osta mulle kott", tema eesmärk oli "sian osta mulle pood, mina teenin ise oma raha".Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:18
No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.
Coco Chanel never married, but she did have suitors, and they played a significant role in her success. She was first linked to French textile heir and racehorse owner Etienne Balsan, who helped Chanel become a milliner (someone who sells hats) as her first real solo endeavor. However, it was Arthur 'Boy' Capel, a wealthy polo player, who helped Chanel set up shop on Rue Cambon, and eventually a boutique in Deauville. Capel is believed to be Chanel's one true love, not to mention quite the significant muse. After Capel died in a car accident in 1919, Chanel viewed men as a means to an end. She chose lovers based on their status and wealth in order to sustain her independence.
-
Külaline
Sama mis prostitutsioon, sisuliselt.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:38Sa ikka ei saa augu ümbert üle. Kas coco sellest rääkis, oli ise mingi ülalpeetav tibi või? Ei, ettevõtlusest rääkis, ideedest ja nende ellurakendamisest. Alguses jah oma rikkamate armukeste abil, tema enda päritolu oli ju ülivaene. Aga eesmärk polnud "sina osta mulle kott", tema eesmärk oli "sian osta mulle pood, mina teenin ise oma raha".Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:18
No seda ma ju räägingi. Ma lihtsalt ütlesin seda teiste sõnadega. Nagu ütles coco chanel- kui ilus neiu on vaene, siis on ta loll. Elada oskamine tähendab teiste sõnadega seda- sina ostad mulle auto, käekoti, kaelakee (jätka ise loetelu) ja mina olen sängis vahva.
Coco Chanel never married, but she did have suitors, and they played a significant role in her success. She was first linked to French textile heir and racehorse owner Etienne Balsan, who helped Chanel become a milliner (someone who sells hats) as her first real solo endeavor. However, it was Arthur 'Boy' Capel, a wealthy polo player, who helped Chanel set up shop on Rue Cambon, and eventually a boutique in Deauville. Capel is believed to be Chanel's one true love, not to mention quite the significant muse. After Capel died in a car accident in 1919, Chanel viewed men as a means to an end. She chose lovers based on their status and wealth in order to sustain her independence.
-
Külaline
Et käid tööl paar kuud, et kotike osta?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:05Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 20:27Väike sõnademäng. Kui tahad seltskonnaüritusel uhke kotiga uhkeldada, siis oled enne ehk rikka mehe käest kotid sappa saanudKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 08:49Eks meil kodumaalgi ole ju selliseid "modelle", kes siin seltskonnaüritustel oma kottide ja ei tea millega uhkeldavad.![]()
-
Külaline
Üldjuhul niikaua kui mutike hakkab arvama, et ta on rohkem väärt kui ümmargune null. Siis vahetatakse välja. Ja ohhhh seda kiunu siis. Oligi siga mees. Perv ja vägivaldneKülaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 08:49Suhtes elataksegi rikkama poole elu. Paratamatu.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 22:00Õige jutt. Elada oskamine tähendab kõike seda, mis ülal kirjas,,,aga saab ka teisiti. Ilusad noored neiud seda oskavad. Nimelt elada rikaste vanemate meeste kulul. Üks näide on meie toredast laulupiigast, kes tõsi küll hiljaaegu maha jäeti, aga enne seda...oskas ta kenasti rikka mehe kulul liugu lasta ja seda ka meedias promoda, et nii peabki tegema.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:28Elada oskamine tähendab seda, et oled iseenda peremees, teenid oma raha ise ja ostad, midaiganes soovid.
-
Külaline
Need kes ausalt tööl käivad, need oma kotikestega ei uhkelda. Uhkeldavad need, kes tänu rikkale mehele saavad neid kotikesi endale lubada. Vastutasuks ollakse voodis vahva.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2025 11:56Et käid tööl paar kuud, et kotike osta?
-
Külaline
Nagu sellest inglise keelsest jutukesest ise lugeda võid, siis...nii ja naaKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 21:39Jutuks hea küll. Coco raha oli tema enda teenitud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, xqwerty ja 3 külalist