Mis on hea seks?
-
Külaline
Pelgast orgasmist küll ei piisa, et seksi heaks pidada. Räägin naise seisukohast. Orgasmini, sealjuures ka tugevani, suudan ma ennast enam-vähem igaühega viia.Heaks teeb seksi ikka see, kuidas mees kogu teemale läheneb: kas talle on oluline minu heaolu, kui palju ta viitsib mind erutada ja minuga "mängida," mind orgasmi äärele viia, siis tagasi tõmmata, niimoodi õrritada. Samuti, kuidas ta pärast käitub.
-
Külaline
Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45Pelgast orgasmist küll ei piisa, et seksi heaks pidada. Räägin naise seisukohast. Orgasmini, sealjuures ka tugevani, suudan ma ennast enam-vähem igaühega viia.Heaks teeb seksi ikka see, kuidas mees kogu teemale läheneb: kas talle on oluline minu heaolu, kui palju ta viitsib mind erutada ja minuga "mängida," mind orgasmi äärele viia, siis tagasi tõmmata, niimoodi õrritada. Samuti, kuidas ta pärast käitub.
-
Külaline
Aa, et õige oleks - ikka ainult mees, mees, mees?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:42Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45Pelgast orgasmist küll ei piisa, et seksi heaks pidada. Räägin naise seisukohast. Orgasmini, sealjuures ka tugevani, suudan ma ennast enam-vähem igaühega viia.Heaks teeb seksi ikka see, kuidas mees kogu teemale läheneb: kas talle on oluline minu heaolu, kui palju ta viitsib mind erutada ja minuga "mängida," mind orgasmi äärele viia, siis tagasi tõmmata, niimoodi õrritada. Samuti, kuidas ta pärast käitub.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45Pelgast orgasmist küll ei piisa, et seksi heaks pidada. Räägin naise seisukohast. Orgasmini, sealjuures ka tugevani, suudan ma ennast enam-vähem igaühega viia.Heaks teeb seksi ikka see, kuidas mees kogu teemale läheneb: kas talle on oluline minu heaolu, kui palju ta viitsib mind erutada ja minuga "mängida," mind orgasmi äärele viia, siis tagasi tõmmata, niimoodi õrritada. Samuti, kuidas ta pärast käitub.
No ma ka naine, mulle on kyll tugev orgasm nr 1, aga võibolla selle pärast et ma pole seda seksides kunagi saanud
-
Külaline
Ei. Seks peaks olema mõlemadKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:46Aa, et õige oleks - ikka ainult mees, mees, mees?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:42Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45
Pelgast orgasmist küll ei piisa, et seksi heaks pidada. Räägin naise seisukohast. Orgasmini, sealjuures ka tugevani, suudan ma ennast enam-vähem igaühega viia.Heaks teeb seksi ikka see, kuidas mees kogu teemale läheneb: kas talle on oluline minu heaolu, kui palju ta viitsib mind erutada ja minuga "mängida," mind orgasmi äärele viia, siis tagasi tõmmata, niimoodi õrritada. Samuti, kuidas ta pärast käitub.
-
Külaline
Õpeta meid, milline on hea seks, ja seda nii, et meestel meie vastu huvi oleks ja et see huvi ka ei kaoks.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 14:24Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:42Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45
-
Külaline
Päris huvitav, et on olemas mingid egoistlikud, rumalad ja koledad, keda keegi ei taha, satuvad järjest sinu voodisse. Ja siis jälle kurdad, et isegi need sind kaks korda ei taha. Ei tea, milline õudusunenägu sa küll ise pead olema, et sinu voodielu selliseks on kujunenud.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 14:24Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:42Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45
-
Külaline
Sa ära teiste pärast muretse, vaata et omal korras on.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 16:47Päris huvitav, et on olemas mingid egoistlikud, rumalad ja koledad, keda keegi ei taha, satuvad järjest sinu voodisse. Ja siis jälle kurdad, et isegi need sind kaks korda ei taha. Ei tea, milline õudusunenägu sa küll ise pead olema, et sinu voodielu selliseks on kujunenud.
-
Külaline
Sina oled muidugi sellise seksiga ka rahul kus naine jõuab orgasmini ja sina mitte?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 14:24Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 12:42Ikka ainult mina mina minaKülaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 18:45
-
Külaline
Selle mehe käitumist ja juttu selgitab kõige paremini see, et ta on naiste seas ebapopulaarne ja tal on erektsioonihäired. Siis ajab erinevaid naisi taga, et ÄKKI ikka on kuskil see naine, kes temaga viitsiks kolm tundi trikke teha, oleks piisavalt erutav ja saaks lõpuks oma masti püsti. Aga mis juhtub tavaliselt? Saab mingi suva moori, sest valikut tal ju pole, lähevad voodisse, seksist midagi välja ei tule ja ega see juhunaine ei viitsi kaua jamada ka, ütleb, et kui ei tõuse, ma lähen minema. Võib-olla nats naerab ka mehikese üle. Ja siis on mees jälle nii pettunud, naine on kole, naine ei eruta, naine ei taha mitu tundi vaeva näha, kõiges on süüdi see jube egoistlik naine. Sest kui ta ise jõuga seal nühkis, käed villis, siis ta kunagi nägi küll, et tõuseb, päriselt nägi. Seega temal pole absoluutselt midagi viga, kõik on nende hirmsate naiste süü.
-
Külaline
Kuidas näeb välja "suva naine"?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 19:42Selle mehe käitumist ja juttu selgitab kõige paremini see, et ta on naiste seas ebapopulaarne ja tal on erektsioonihäired. Siis ajab erinevaid naisi taga, et ÄKKI ikka on kuskil see naine, kes temaga viitsiks kolm tundi trikke teha, oleks piisavalt erutav ja saaks lõpuks oma masti püsti. Aga mis juhtub tavaliselt? Saab mingi suva moori, sest valikut tal ju pole, lähevad voodisse, seksist midagi välja ei tule ja ega see juhunaine ei viitsi kaua jamada ka, ütleb, et kui ei tõuse, ma lähen minema. Võib-olla nats naerab ka mehikese üle. Ja siis on mees jälle nii pettunud, naine on kole, naine ei eruta, naine ei taha mitu tundi vaeva näha, kõiges on süüdi see jube egoistlik naine. Sest kui ta ise jõuga seal nühkis, käed villis, siis ta kunagi nägi küll, et tõuseb, päriselt nägi. Seega temal pole absoluutselt midagi viga, kõik on nende hirmsate naiste süü.
-
Külaline
Mäluga ka midagi? Selline hirmutis, nagu sina just kirjeldasid.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 20:03Kuidas näeb välja "suva naine"?Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 19:42Selle mehe käitumist ja juttu selgitab kõige paremini see, et ta on naiste seas ebapopulaarne ja tal on erektsioonihäired. Siis ajab erinevaid naisi taga, et ÄKKI ikka on kuskil see naine, kes temaga viitsiks kolm tundi trikke teha, oleks piisavalt erutav ja saaks lõpuks oma masti püsti. Aga mis juhtub tavaliselt? Saab mingi suva moori, sest valikut tal ju pole, lähevad voodisse, seksist midagi välja ei tule ja ega see juhunaine ei viitsi kaua jamada ka, ütleb, et kui ei tõuse, ma lähen minema. Võib-olla nats naerab ka mehikese üle. Ja siis on mees jälle nii pettunud, naine on kole, naine ei eruta, naine ei taha mitu tundi vaeva näha, kõiges on süüdi see jube egoistlik naine. Sest kui ta ise jõuga seal nühkis, käed villis, siis ta kunagi nägi küll, et tõuseb, päriselt nägi. Seega temal pole absoluutselt midagi viga, kõik on nende hirmsate naiste süü.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 19:04
Sina oled muidugi sellise seksiga ka rahul kus naine jõuab orgasmini ja sina mitte?
-
Külaline
Sellise küsimuse esitajat ongi siin kirjeldatud. Täitsa õpikunäide. Oled ehk kuulnud andmise ja võtmise tasakaalust? Või siis ehk ka sellest et iga sperma väljutamine pole rahuldustpakkuv seks mehele.
-
Külaline
Midagi peab ju olema, et naised ta voodi satuvad. Pigem on kommenteerija puhul tegemist õeluskotiga kes arvab, et on maailma parim naine. Ja nii ta lebabki. Nagu öeldud jalad rõukus ja ootab.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 16:47Päris huvitav, et on olemas mingid egoistlikud, rumalad ja koledad, keda keegi ei taha, satuvad järjest sinu voodisse. Ja siis jälle kurdad, et isegi need sind kaks korda ei taha. Ei tea, milline õudusunenägu sa küll ise pead olema, et sinu voodielu selliseks on kujunenud.
-
Külaline
Räägid endast nüüd kolmandas isikus? Midagi ei ole temas, kurdab ju, et peab sellistega leppima, keda keegi teine ei taha. Järelikult oled kole, vana, raha pole ja ei tõuse. Muidu äkki ikka midagigi oleks valida.Midagi peab ju olema, et naised ta voodi satuvad.
-
Külaline
Naeruväärne targutaja oled. Kas sul on mees`Kuna viimati seksisidKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 20:43Räägid endast nüüd kolmandas isikus? Midagi ei ole temas, kurdab ju, et peab sellistega leppima, keda keegi teine ei taha. Järelikult oled kole, vana, raha pole ja ei tõuse. Muidu äkki ikka midagigi oleks valida.Midagi peab ju olema, et naised ta voodi satuvad.
-
Külaline
Mitte midagi pole. Kui ta pappi ei maksaks, siis istuks kuival. Jälk tegelane. Tema õnn, et mingi raha eest on mingi õnnetu kaader nõus temaga pooltunni veetma.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 20:27Midagi peab ju olema, et naised ta voodi satuvad. Pigem on kommenteerija puhul tegemist õeluskotiga kes arvab, et on maailma parim naine. Ja nii ta lebabki. Nagu öeldud jalad rõukus ja ootab.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2025 16:47Päris huvitav, et on olemas mingid egoistlikud, rumalad ja koledad, keda keegi ei taha, satuvad järjest sinu voodisse. Ja siis jälle kurdad, et isegi need sind kaks korda ei taha. Ei tea, milline õudusunenägu sa küll ise pead olema, et sinu voodielu selliseks on kujunenud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist