Sellise ninaga modell?
-
Külaline
Kusjuures ka mul tekitas see sõna "modell" pisut küsimusi. Eks kodustele on lihtne luisata mida iganes, kui ei taha oma tegelikku tegevusala paljastada. Noorest naisest on kahju muidugi. See, et sealsed mehed naisi kuningannana kohtlevad on üks ülinõme müüt.
-
Külaline
Uudis on Delfis. Paar lõiku sellest.
Dubaist vigasena leitud Ukraina modelli müsteerium jätkub.
Tema ema sõnul veetis Maria õhtu kahe mehe seltsis, kes nimetasid end ühe modelliäri esindajateks. Kaunitar jäi nende juurde ööseks ja kadus seejärel.
Kaheksa päeva hiljem leiti ta Dubais asuvast haiglast ilma dokumentide ja telefonita, luumurde leidus nii tema jalgadel, kätel kui ka selgrool.
Tasulist sisu jagab ta platvormil OnlyFans, kuid nii poolpaljaid kui ka täiesti alasti fotosid leidub tema avalikul X’i kontol.
Maria sugulased kahtlustavad, et nende tütar oli vastu tema tahtmist võetud seksiorjaks ja esitasid avalduse politseisse, kus algatati praeguse info põhjal kriminaalasi.
Dubaist vigasena leitud Ukraina modelli müsteerium jätkub.
Tema ema sõnul veetis Maria õhtu kahe mehe seltsis, kes nimetasid end ühe modelliäri esindajateks. Kaunitar jäi nende juurde ööseks ja kadus seejärel.
Kaheksa päeva hiljem leiti ta Dubais asuvast haiglast ilma dokumentide ja telefonita, luumurde leidus nii tema jalgadel, kätel kui ka selgrool.
Tasulist sisu jagab ta platvormil OnlyFans, kuid nii poolpaljaid kui ka täiesti alasti fotosid leidub tema avalikul X’i kontol.
Maria sugulased kahtlustavad, et nende tütar oli vastu tema tahtmist võetud seksiorjaks ja esitasid avalduse politseisse, kus algatati praeguse info põhjal kriminaalasi.
-
Külaline
Masendav. Ma lihtsalt ei suuda mõista, mis k*ramuse vägi neid noori naisi sarnastesse riikidesse ajab? Nagu vähe oleks neid hoiatavaid lugusid ja ikka nad ronivad sinna "õnne" otsima. 
-
Külaline
-
Külaline
Kerge raha teenimise võimalus, lisaks saab instagrammis piltidega uhkustada-näe milline glamuurne elu mul on. Näiteks pilt jahi peal purjetades, kuigi poole tunni eest oled araabia mehe mõõka neelanud, nii et vähe pole.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 23:07 Masendav. Ma lihtsalt ei suuda mõista, mis k*ramuse vägi neid noori naisi sarnastesse riikidesse ajab? Nagu vähe oleks neid hoiatavaid lugusid ja ikka nad ronivad sinna "õnne" otsima.![]()
-
Külaline
Inimestel on veidrad arusaamad, sh glamuurist. Reaalne purjetamine on glamuurist väga kaugel. Vaadake nt filmi Jääpiiga.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:26Kerge raha teenimise võimalus, lisaks saab instagrammis piltidega uhkustada-näe milline glamuurne elu mul on. Näiteks pilt jahi peal purjetades, kuigi poole tunni eest oled araabia mehe mõõka neelanud, nii et vähe pole.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 23:07 Masendav. Ma lihtsalt ei suuda mõista, mis k*ramuse vägi neid noori naisi sarnastesse riikidesse ajab? Nagu vähe oleks neid hoiatavaid lugusid ja ikka nad ronivad sinna "õnne" otsima.![]()
NB! Mingit "mõõganeelamist" reaalses purjetamises asjasse segatud pole.
-
Külaline
See on teistmoodi purjetamine.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:46Inimestel on veidrad arusaamad, sh glamuurist. Reaalne purjetamine on glamuurist väga kaugel. Vaadake nt filmi Jääpiiga.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:26Kerge raha teenimise võimalus, lisaks saab instagrammis piltidega uhkustada-näe milline glamuurne elu mul on. Näiteks pilt jahi peal purjetades, kuigi poole tunni eest oled araabia mehe mõõka neelanud, nii et vähe pole.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 23:07 Masendav. Ma lihtsalt ei suuda mõista, mis k*ramuse vägi neid noori naisi sarnastesse riikidesse ajab? Nagu vähe oleks neid hoiatavaid lugusid ja ikka nad ronivad sinna "õnne" otsima.![]()
NB! Mingit "mõõganeelamist" reaalses purjetamises asjasse segatud pole.
-
Külaline
Sa vist ei saa aru, millest teema on. Ära jää sellesse purjetamisse kinni, see ei ole peamine. Mingis jäämerel purjetamisest pole Dubais juttugi. Aga puust ja punaseks. Dubais on araabia meestel palju raha, villad, kallid jahid, uhked autod jne. See tõmbab ligi valge nahaga noori naisi, kes loodavad kerget raha teenida ja samas instagrammis näidata kui glamuurset elu nad elavad. Sellest on artikleid olnud. Lähebki näitsik Dubaisse, neelab kohalikul printsil mõõka raha eest ja osutab muidki teenuseid. Samas oma jälgijatele jätab mulje, et on modell ja raha tuleb sellest, et glamuurset elu elada.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:46Inimestel on veidrad arusaamad, sh glamuurist. Reaalne purjetamine on glamuurist väga kaugel. Vaadake nt filmi Jääpiiga.
NB! Mingit "mõõganeelamist" reaalses purjetamises asjasse segatud pole
-
Külaline
Saan sellest kõigest väga hästi aru. Aga minu point on, et kui rumal peab keegi olema, et esiteks seda uskuda ja teiseks, mingit "glamuurset" elu üldse ihaldada? Reaalsed oskused ja ise enda elu juhtimine on see väärtus, mille poole tasub püüelda, mitte mingi pealiskaudne "glamuur."Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:59Sa vist ei saa aru, millest teema on. Ära jää sellesse purjetamisse kinni, see ei ole peamine. Mingis jäämerel purjetamisest pole Dubais juttugi. Aga puust ja punaseks. Dubais on araabia meestel palju raha, villad, kallid jahid, uhked autod jne. See tõmbab ligi valge nahaga noori naisi, kes loodavad kerget raha teenida ja samas instagrammis näidata kui glamuurset elu nad elavad. Sellest on artikleid olnud. Lähebki näitsik Dubaisse, neelab kohalikul printsil mõõka raha eest ja osutab muidki teenuseid. Samas oma jälgijatele jätab mulje, et on modell ja raha tuleb sellest, et glamuurset elu elada.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:46Inimestel on veidrad arusaamad, sh glamuurist. Reaalne purjetamine on glamuurist väga kaugel. Vaadake nt filmi Jääpiiga.
-
Külaline
Hahaahaaa! Vaata mida Instagrammi arvab.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 12:06Saan sellest kõigest väga hästi aru. Aga minu point on, et kui rumal peab keegi olema, et esiteks seda uskuda ja teiseks, mingit "glamuurset" elu üldse ihaldada? Reaalsed oskused ja ise enda elu juhtimine on see väärtus, mille poole tasub püüelda, mitte mingi pealiskaudne "glamuur."Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:59Sa vist ei saa aru, millest teema on. Ära jää sellesse purjetamisse kinni, see ei ole peamine. Mingis jäämerel purjetamisest pole Dubais juttugi. Aga puust ja punaseks. Dubais on araabia meestel palju raha, villad, kallid jahid, uhked autod jne. See tõmbab ligi valge nahaga noori naisi, kes loodavad kerget raha teenida ja samas instagrammis näidata kui glamuurset elu nad elavad. Sellest on artikleid olnud. Lähebki näitsik Dubaisse, neelab kohalikul printsil mõõka raha eest ja osutab muidki teenuseid. Samas oma jälgijatele jätab mulje, et on modell ja raha tuleb sellest, et glamuurset elu elada.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 11:46Inimestel on veidrad arusaamad, sh glamuurist. Reaalne purjetamine on glamuurist väga kaugel. Vaadake nt filmi Jääpiiga.
-
Külaline
Eks ikka sellepärast, et summad, mida pakutakse on väga suured ja tänapäeva neiudele tehakse netis maast ja madalast ajupesu, et glamuursed ilupildid ja poseerimine on kõige tähtsam asi siin elus.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 23:07 Masendav. Ma lihtsalt ei suuda mõista, mis k*ramuse vägi neid noori naisi sarnastesse riikidesse ajab? Nagu vähe oleks neid hoiatavaid lugusid ja ikka nad ronivad sinna "õnne" otsima.![]()
Neid pidusid, kus suuri summasid teenitakse, kutsutakse "porta potty" ehk siis maakeeli teiseldatavad vetsud. Naisi kasutatakse seal sõna otseses mõttes vetsupottidena.
Põhjus miks mulle sellised konservatiivsed kultuurid ja riigid ei meeldi. Kogu selle reklaamitud padukonservatiivsuse ja maani hõlstinduse varjus käib samal ajal alati läbutsemine, mille peale meil ka kõige fantaasiarikkamad inimesed ei tule.
-
Külaline
Eks need slaavi naised teevad ka meil siin Eestis väikese raha eest kõiksugu vigureid 
-
Külaline
Just! Vaatan imestusega saatelõike moeüritustest.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 12:28Eks ikka sellepärast, et summad, mida pakutakse on väga suured ja tänapäeva neiudele tehakse netis maast ja madalast ajupesu, et glamuursed ilupildid ja poseerimine on kõige tähtsam asi siin elus.
Vanad naisedki on tohutus vaimustuses hilpudest.
-
Külaline
Miks neiud ennast instas reklaamivad, ikka selleks et feimi ja sulli saada, et olla pop ja noortepärane. Vaesemad sõidavad Jägala joa äärde ja teevad oma insta pildid seal. Mõne jaoks on see igav, nad sõidavad Dubaisse ja teevad oma insta pildid seal, ühtlasi teenivad ka pisut raha, nii nagu ma juba kirjutasin. Selle käigus läheb ikka mõni slaavitar kaduma.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 12:06 Aga minu point on, et kui rumal peab keegi olema, et esiteks seda uskuda ja teiseks, mingit "glamuurset" elu üldse ihaldada?
-
Külaline
Kohalikud organid ütlevad, et neiu kondas mingil ehitusplatsil ja kukkus ise alla. Ühtegi kohalikku šeiki süüdi ei mõisteta, süüdi on alati naine.
-
Külaline
Kui kohutav tegelikult. Noor, naiivne slaavitar tõenäoliselt kraapis oma viimase raha kokku, et sinna sõita, ilusat elu nautida ja raha teenida, tegelikult aga langes ta kohalike nõmedate meeste saagiks. Naiivne ja rumal olla pole küll kuritegu, aga kurjasti võib see kätte maksta küll. Eks neid "modelle" on ju teisigi, kes sinna ilusat elu otsima on läinud. Kodustele ütlevad, et töötavad Emirates Airways-is, tegelikult on eskordid.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2025 17:48 Kohalikud organid ütlevad, et neiu kondas mingil ehitusplatsil ja kukkus ise alla. Ühtegi kohalikku šeiki süüdi ei mõisteta, süüdi on alati naine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, xqwerty ja 3 külalist