Iraan on järgmine
-
Külaline
-
Külaline
Seal kandisKülaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 15:54 Sealkandis ju pidevalt pommitavad.
-
Külaline
Loomulikult sealkandis.
-
Külaline
Läti on LV (lisavarvas), aga kuidas neid Iraane ja Iraake meelde jätta? Üks vist hea ja teine paha..
-
Külaline
Appi, mis jutt. Kui vähegi maailma asjadest teada, pole võimalik neid kahte segamini ajada. Mingi hea võinpshaga pole siin ammugi mingit pistmist.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 19:47 Läti on LV (lisavarvas), aga kuidas neid Iraane ja Iraake meelde jätta? Üks vist hea ja teine paha..
-
Külaline
Miks ma peaksin mingitest kaugetest riikidest teadma? Kuidas üldse hinnata kui õige siia jõudnud info ongi.
-
Külaline
Jälle üks "mina tean kõike, aga teile ei räägi"-tüüp.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:11Appi, mis jutt. Kui vähegi maailma asjadest teada, pole võimalik neid kahte segamini ajada. Mingi hea võinpshaga pole siin ammugi mingit pistmist.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 19:47 Läti on LV (lisavarvas), aga kuidas neid Iraane ja Iraake meelde jätta? Üks vist hea ja teine paha..
Milleks su kommentaar vajalik oli?
-
Külaline
Milleks üldse millestki midagi teada? Lolli inimese elu on lihtne.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:28 Miks ma peaksin mingitest kaugetest riikidest teadma? Kuidas üldse hinnata kui õige siia jõudnud info ongi.
-
Külaline
Et sa häbeneks oma lollust.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:31Jälle üks "mina tean kõike, aga teile ei räägi"-tüüp.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:11Appi, mis jutt. Kui vähegi maailma asjadest teada, pole võimalik neid kahte segamini ajada. Mingi hea võinpshaga pole siin ammugi mingit pistmist.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 19:47 Läti on LV (lisavarvas), aga kuidas neid Iraane ja Iraake meelde jätta? Üks vist hea ja teine paha..
-
Külaline
Vaevalt küll, see on su enda egotrip ja teistest paremaks pidamine.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:37Et sa häbeneks oma lollust.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:31Jälle üks "mina tean kõike, aga teile ei räägi"-tüüp.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:11
Appi, mis jutt. Kui vähegi maailma asjadest teada, pole võimalik neid kahte segamini ajada. Mingi hea võinpshaga pole siin ammugi mingit pistmist.
-
Külaline
Aga Austrial ja Austraalial ikka teed vahet? Või on need ka "kauged riigid, mille kohta ei tea, kui õige info siia jõudnud ongi"?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 21:28 Miks ma peaksin mingitest kaugetest riikidest teadma? Kuidas üldse hinnata kui õige siia jõudnud info ongi.
-
Külaline
See võimalus on kahjuks väga suur jah, et Iisraeli lobi all kannatav USA hakkab Iraani pihta pomme loopima.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 14:31 Pange omale kirja: Iraani pommitamine algab lähemal ajal.
-
Külaline
Jajah, kõik kes sinust targemad on, need uhkustavad.
-
Külaline
On see sinu arust hea või halb? Ma saan aru, et sul on kahju sellest venemaa liitlasest, kelle relvadega ukrainat pommitatakse.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 14:31 Pange omale kirja: Iraani pommitamine algab lähemal ajal.
-
Külaline
Ausalt ütelda on see väga hea. On suur tõenäosus, et Iraan ehitab tuumarelva.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist