Panin ühe 500eurise asja müüki, kohe oli tegelane huvi tundmas, et kas on alles ja kas saaks DPD kulleriga saata. Saatis ka e-kirja mingi lingiga, kus olid igasugu DPD logod jne.
Ma olin kuulnud sellisest pettusest. Tükk aega mõtlesin kas vajutada, ok, vajutasin, õnneks Telia Safe lõi ette hoiatuse. Sain sellele petturile öelda, et Telia Safe ei lase lehekülge avada. Ta hakkas muidugi nurisema, et kasutagu ma mõnda teist brauserit, et tema olla selle 500euri juba ära maksnud. Ütlesin, et ma esmaspäeval uurin DPD-st mis värk on saatsin neile DPD kontaktidega veebilehe ja küsisin siis, et mis on tema meiliaadress ja telefon, peale seda oli vaikus.
Petturid FB Marketplace-s
Petturid FB Marketplace-s
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ma küll vahel lustin nendega. Üks tahtis diivanit pakiautomaadi kaudu saada, pakkusin s suuruses kappi, sobis. Harilikult lähevad nad närvi peale postifirma lingi saatmist, kui ma neid õnnelikult tänan ja kinnitan, et kuller juba kohe tuleb ja viib nende asja Antslasse voi Kilingi-Nõmmele… siis nad ikka uurivad, kas ma olen kapi kinnitanud (oojaa, muidugi, raha käes). Vahel ütlen, et sain raha kätte, aga ei mõtlegi pakki teele panna, et nad sattusid petturi juurde…
Äkki mu pisike päti aja kulutamine päästab mone vanainimese, loodan.
Ega neile sinu diivan huvi ei paku vaid õngitsevad sinu pangakontot ja PIN koode.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2025 20:53 Ma küll vahel lustin nendega. Üks tahtis diivanit pakiautomaadi kaudu saada, pakkusin s suuruses kappi, sobis. Harilikult lähevad nad närvi peale postifirma lingi saatmist, kui ma neid õnnelikult tänan ja kinnitan, et kuller juba kohe tuleb ja viib nende asja Antslasse voi Kilingi-Nõmmele… siis nad ikka uurivad, kas ma olen kapi kinnitanud (oojaa, muidugi, raha käes). Vahel ütlen, et sain raha kätte, aga ei mõtlegi pakki teele panna, et nad sattusid petturi juurde…
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist