Valitsus kukkus!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 15 Mär 2025 10:53
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 09:51 EKRE on alati kõige eestimeelsem.
Tegelikult on ju EKRE kõige vähem eestimeelne. Päriselt ka, tegemist on erakonnaga, mis on sama vähe eestimeelne kui Koos, kuid erinevalt Koos-seltskonnast on neil natuke jõudu siin ka erinevaid jamu korraldada ja Kremlile propaganda ja jama korraldamise teenuseid pakkuda. Lisaks on nendega lõimunud veel kristlikud fundamentalistid, kellede jaoks pole vahet, mis lipp Pika Hermani tipus on.
Delfi ja oravate jutupunkte ja valet levitad. Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga. Oravad tahavad praegu eestlased asendada kolmandate riikide kodanikega. Loe tänast ERRi. Ca 100 000 muulast tahetakse täiendavalt sisse vedada. Oi, kui eestimeelne.
Külaline

Delfi ja oravate jutupunkte ja valet levitad. Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
Viidet palun.
Oravad tahavad praegu eestlased asendada kolmandate riikide kodanikega. Loe tänast ERRi. Ca 100 000 muulast tahetakse täiendavalt sisse vedada. Oi, kui eestimeelne.
See "ca 100 000" on ju sotside levitatav meelevaldne tõlgendus. Vaadake eilset AK-d, seal on Läänemetsa intervjuus täpselt näha, kust see suvanumber tuleb.

Olen erinevatel põhjustel Eestis elavate välismaalaste eluga üsna hästi kursis ja neid, kes siia on tööle tulnud ja pikemaks kui mõneks aastaks viitsivad jääda, on käputäis. Probleemiks ikka, et ei suuda piisavalt ühiskonda sulanduda, s*t# suusailm jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 11:10

Delfi ja oravate jutupunkte ja valet levitad. Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
Viidet palun.
Oravad tahavad praegu eestlased asendada kolmandate riikide kodanikega. Loe tänast ERRi. Ca 100 000 muulast tahetakse täiendavalt sisse vedada. Oi, kui eestimeelne.
See "ca 100 000" on ju sotside levitatav meelevaldne tõlgendus. Vaadake eilset AK-d, seal on Läänemetsa intervjuus täpselt näha, kust see suvanumber tuleb.

Olen erinevatel põhjustel Eestis elavate välismaalaste eluga üsna hästi kursis ja neid, kes siia on tööle tulnud ja pikemaks kui mõneks aastaks viitsivad jääda, on käputäis. Probleemiks ikka, et ei suuda piisavalt ühiskonda sulanduda, s*t# suusailm jne.
Sina levitad oravate maailmavaatelist valet ühiskonnale. Kust kohast küll tuleb vihkamine oma rahva osas, et eestlus ei tohi kestma jääda. See on oravate tegelik moto ju.
Külaline

Sina levitad oravate maailmavaatelist valet ühiskonnale. Kust kohast küll tuleb vihkamine oma rahva osas, et eestlus ei tohi kestma jääda. See on oravate tegelik moto ju.
Mis iba see veel on? Reformierakond on Eests vahelduva eduga võimul või koalitsioonis olnud aastast 1999 ehk 26 aastat. Ei ole täheldanud eestluse kadumist sel ajaperioodil.

Kui üldse, siis eestluse õõnestamisega tegelevad EKRE ja sotsid ning jõudumööda on käed külge löönud ka Keskerakond. Igasugused suva-tsurkad muidugi ka, aga need on marginaalne nähtus.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 10:59 Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
Palun nüüd kohe seda viidet. Arusaadav, et sa soovid muu jahu ajamisega teema mujale viia, aga lase tulla see viide, kust sa sellise väite võtsid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:21
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 10:59 Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
Palun nüüd kohe seda viidet. Arusaadav, et sa soovid muu jahu ajamisega teema mujale viia, aga lase tulla see viide, kust sa sellise väite võtsid.
Oli jah selline ettepanek, ma mäletan ka.
See oli siis kui pidi tulema rahvahääletus pederastide abiellumise kohta, siis redis esitasid aja venitamiseks veel palju ettepanekuid, mille kohta teha rahvahääletus. Üks nendest oli Venemaaga ühinemise kohta
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:29
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:21
See oli siis kui pidi tulema rahvahääletus pederastide abiellumise kohta, siis redis esitasid aja venitamiseks veel palju ettepanekuid, mille kohta teha rahvahääletus. Üks nendest oli Venemaaga ühinemise kohta
See polnud ju päris ettepanek. Sama vähe päris kui kõik need tuhanded obstruktsiooniettepanekud, mida EKRE on Riigikogus esitanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 10:13
Pole tõsi, tiblade ees lömitavad.
Refid seevastu lömitavad USA ees- ongi kõik kenasti balansis.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:35
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:21 Palun nüüd kohe seda viidet. Arusaadav, et sa soovid muu jahu ajamisega teema mujale viia, aga lase tulla see viide, kust sa sellise väite võtsid.
See polnud ju päris ettepanek. Sama vähe päris kui kõik need tuhanded obstruktsiooniettepanekud, mida EKRE on Riigikogus esitanud.
Igatahes ettepanek oli ja vene propaganda jahus sellest mõnuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:38
Vat sellest tahaks küll täpsemalt teada. Kuidas nad sinu hinnangul lömitavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 13:12
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:35

Igatahes ettepanek oli ja vene propaganda jahus sellest mõnuga.
No millest nemad ei jahuks mõnuga.
Külaline

Oot, otsustage nüüd ära, nad ju ikka pidid liiga palju just haukuma Trumpi ja USA kallal? Eriti Kaja Kallas? Kumba siis nüüd.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:38Refid seevastu lömitavad USA ees- ongi kõik kenasti balansis.
Ma olen nõus koos refidega USA ees lömitama, peaasi, et venkud jälle sisse ei marsiks.
Külaline

Mulle meenub, kui 2022 aastal kui Venemaa Ukrainale kallale tungis, siis vanem Helme ütles Riigikogu kõnetoolist- nüüd on siis Ukrainaga kõik vms. Seda võib tõlgendada kaudse lömitamisega Venemaa ees ehk nagu ta oleks tahtnud venelastele öelda-me oleme teie poolt, me oleme teie poolt.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 10:59Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
No see oli trollimine, kuid Vooglaiu nentimine, et tema meelest võiks ka kubermang olla, seda polnud. Ja EKRE-le sellised avaldused paistid OK olevat (rääkimata vana Helme mõõdutundetust hardusest venelaste vastu, kusjuures veel 15-20 aastat tagasi rääkisi risti vastupidist juttu, igaüks võib oma rikutuse piires mõelda, mis sellise meelemuutuse võiks põhjustada?).
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

No see kommentaar on kirjutatud enne USA presidendivalimisi või? Helme on ju kõige märjem USA groupie hetkel!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 16:35
Mulle meenub, kui 2022 aastal kui Venemaa Ukrainale kallale tungis, siis vanem Helme ütles Riigikogu kõnetoolist- nüüd on siis Ukrainaga kõik vms. Seda võib tõlgendada kaudse lömitamisega Venemaa ees ehk nagu ta oleks tahtnud venelastele öelda-me oleme teie poolt, me oleme teie poolt.
Helme on tõlkinud ära kommunistliku partei manifesti eesti keelde, kõva venelastele perssepugeja. Moskvas oli saadikuks ja tagasi tulles ostis omale mõisa??? Kust rahad?
Mina kahtlustan, et liiga lähedased sidemed tibladega on sellest ajast pärit.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 16:25
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 12:38Refid seevastu lömitavad USA ees- ongi kõik kenasti balansis.
Ma olen nõus koos refidega USA ees lömitama, peaasi, et venkud jälle sisse ei marsiks.
Oled nõus neile ära andma kõik eestis leiduvad haruldased muldmetallid ja lased neil siin piiramatult maad kokku osta, nii nagu nad juba pikka aega Ukrinas teevad? Oleksid rahul?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 17:13
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 16:25
Oled nõus neile ära andma kõik eestis leiduvad haruldased muldmetallid ja lased neil siin piiramatult maad kokku osta, nii nagu nad juba pikka aega Ukrinas teevad? Oleksid rahul?
Ega mul praegugi muldmetallidest või maadest mingit kasu pole :lol: :lol: :lol: Mis vahe seal on?
Kui tiblad tulevad, võtavad nagunii kõik ja löövad maha ka veel. Nähtud ju seda juba...
Külaline

kolja kirjutas: 15 Mär 2025 17:06
Külaline kirjutas: 15 Mär 2025 10:59Mäletad ikka, et oravad tegid ettepaneku liitumiseks Venemaaga.
No see oli trollimine, kuid Vooglaiu nentimine, et tema meelest võiks ka kubermang olla, seda polnud. Ja EKRE-le sellised avaldused paistid OK olevat (rääkimata vana Helme mõõdutundetust hardusest venelaste vastu, kusjuures veel 15-20 aastat tagasi rääkisi risti vastupidist juttu, igaüks võib oma rikutuse piires mõelda, mis sellise meelemuutuse võiks põhjustada?).
Ainus troll oled sina. Reformi venemeelsus on tegudes. Sanktsioonid on ainult paberil, peaministri abikaasa aga tegutses kuidas! Mis raha eest see pere endale maja ehitas sanktsioonide ajal?
Kui palju on Eestisse sisse veetud Ukrainast pärit venelasi? Sõja piirkond on venelastega asustatud, et sa teaksid nagu Eestis Ida-Viru. 90% pagulastest ei räägi ukraina keelt? Kes on venestaja?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, xqwerty ja 3 külalist