Kellega siis uhke oled?Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 17:46Nii ongi. Sureks häbi pärast maa alla, kui nad võimul oleks.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 07:59Enamus siinseid teevad uhh ja ahhhh ning tormavad õigeid peremehi valima. Issand jumal muidu tuleb ekre ja müüb meid venemaale maha. Isssssand jumal kuidas siis teisitiKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 12:16
Tulemuseks on see, et järgmiste valimiste koalitsiooni loovad nimelt Kesk, EKRE ja Isamaa. Ja see koalitsioon jääb ilmselt kestma kauemaks.
Valitsus kukkus!
-
Külaline
-
Külaline
Vot, see on miljoni küsimus. Seda, keda nüüd valida ei tea vist 80% meie rahvast. Ma ka ei tea.
-
Külaline
Õnneks on aega kaks aastat see välja mõelda.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 18:02 Vot, see on miljoni küsimus. Seda, keda nüüd valida ei tea vist 80% meie rahvast. Ma ka ei tea.
-
Külaline
Riigikogu valimisteni on kaks aastat aega, selle ajaga jõuab palju juhtuda. Nii et aega mõtlemiseks on.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 18:02 Vot, see on miljoni küsimus. Seda, keda nüüd valida ei tea vist 80% meie rahvast. Ma ka ei tea.
-
Külaline
Ja isegi mitte ministri nõunik, vaid võrdõigusluse voliniku büroos nõunik. Nii need kuulujutud levivad, rumal kuuleb, ei mõtle hetkegi ja räägib edasi, et näe, millised ministrid meil on. Nii jääbki.Mauno kirjutas: ↑13 Mär 2025 17:18Minister? Nõunik pigemKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 17:07Selle rammijast mehe naine on ju Eesti200 poliitik ja praegu minister.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 14:22
Ammu. Näiteks juhtumil kui lapsekäruga välismaalane meeleavaldajaid rammis, tema ruttas kohalikele valimistele, tõstatati küsimus: miks mingid nigeeria neegrid valimas käivad?
-
Külaline
Kõige venemeelsem erakond on oravad. Sanktsioonide ajal tegi peaministri pere koostood Venemaaga, nüüd tahetakse venelasi lihtsustatud korras sisse vedada nn oskustööliste nime all. Kui see on eestimeelsus, siis mina olen Brunei sultan!Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 08:03Ega siis EKRE ainus probleem pole venemeelsus. Nende majandusideed on ka juba eos täiesti läbikukkunud, sarnaselt praegu USAs laamendaja omadele. No ja siis veel muud ühiskondlikud nüansid lisaks.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 07:59
Enamus siinseid teevad uhh ja ahhhh ning tormavad õigeid peremehi valima. Issand jumal muidu tuleb ekre ja müüb meid venemaale maha. Isssssand jumal kuidas siis teisiti
-
Külaline
Palun fakte! Muidu on su ütlused puhas möga.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 17:06Sanktsioonide ajal tegi peaministri pere koostood Venemaaga, nüüd tahetakse venelasi lihtsustatud korras sisse vedada nn oskustööliste nime all.
-
Külaline
Tundub, et meediat sa ei tarbi, riigiteatajast ei tea, eelnõude infosüsteemist pole kuulnud. Otsi ise, sest su vastus on puhas möga.
-
Külaline
Tarbin vägagi meediat, aga ju siis olen unustanud. Meenuta mulle.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 19:15Tundub, et meediat sa ei tarbi, riigiteatajast ei tea, eelnõude infosüsteemist pole kuulnud. Otsi ise, sest su vastus on puhas möga.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt vastust ootad, aga ega sa ju ometi arva, et õukonnameedia sulle ebasobivaid otsuseid ja uudiseid sellisel konkreetsel moel serveerib? Ikka läbi lillede ja sobivas kastmes tuleb riigialamaid peenhäälestada.
-
Külaline
Mis paganama peenhäälestust? Meedia oli paksult täis seda skandaali, isegi mujale maailma jõudis jutt oma otsaga. Ja vaevaks on võetud ka Wikipediasse vastav artikkel tekitada. https://et.m.wikipedia.org/wiki/Idavedude_skandaalKülaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 20:13Pole küll see, kellelt vastust ootad, aga ega sa ju ometi arva, et õukonnameedia sulle ebasobivaid otsuseid ja uudiseid sellisel konkreetsel moel serveerib? Ikka läbi lillede ja sobivas kastmes tuleb riigialamaid peenhäälestada.
-
Külaline
Ok, ja milline erakond on kõige eestimeelsem?Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 17:06Kõige venemeelsem erakond on oravad. Sanktsioonide ajal tegi peaministri pere koostood Venemaaga, nüüd tahetakse venelasi lihtsustatud korras sisse vedada nn oskustööliste nime all. Kui see on eestimeelsus, siis mina olen Brunei sultan!Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 08:03Ega siis EKRE ainus probleem pole venemeelsus. Nende majandusideed on ka juba eos täiesti läbikukkunud, sarnaselt praegu USAs laamendaja omadele. No ja siis veel muud ühiskondlikud nüansid lisaks.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 07:59
Enamus siinseid teevad uhh ja ahhhh ning tormavad õigeid peremehi valima. Issand jumal muidu tuleb ekre ja müüb meid venemaale maha. Isssssand jumal kuidas siis teisiti
-
Külaline
Ongi EKREKülaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 23:22 Ok, ja milline erakond on kõige eestimeelsem?
Siin ekrefoobikud, püüavad sul pead sassi ajada.
-
Külaline
Ei ole. Vooglaid poeb ju tibladele.
-
Külaline
Isver küll! Vooglaid ei ole kunagi olnud EKRE liige. Ära rohkem poliitika teemadel sõna võta.
-
Külaline
Sama kamp. Vahet pole kas on liige või mitte, sama napakasKülaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 08:26Isver küll! Vooglaid ei ole kunagi olnud EKRE liige. Ära rohkem poliitika teemadel sõna võta.
Helmed täpselt samamoodi vene keeles poevad tibladele.
-
Külaline
Kahe aastage suudetakse ilmselt reffid jälle armsaks mõelda.
-
Külaline
-
Külaline
Pole tõsi, tiblade ees lömitavad.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 09:51 EKRE on alati kõige eestimeelsem.
Tegelikult on ju EKRE kõige vähem eestimeelne. Päriselt ka, tegemist on erakonnaga, mis on sama vähe eestimeelne kui Koos, kuid erinevalt Koos-seltskonnast on neil natuke jõudu siin ka erinevaid jamu korraldada ja Kremlile propaganda ja jama korraldamise teenuseid pakkuda. Lisaks on nendega lõimunud veel kristlikud fundamentalistid, kellede jaoks pole vahet, mis lipp Pika Hermani tipus on.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 09:51 EKRE on alati kõige eestimeelsem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist