Valitsus kukkus!
-
Külaline
-
Külaline
Nõus. Tülgastav tiblaarmastaja.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 06:33Mulle meeldib asjade kulg. Sest Läänemets nõudis nii ägedalt vene kodanike valimisõigust, et oligi juba endal tahtmine ta sealt valitsusest välja kupatada.
![]()
-
Külaline
See on täiesti puhas raha varastamine.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 01:29Praktiline pool on Yoko tegu, mässerdamine numbritega. Aga sisu poolest olid siiski sotsid need, kes olid tuumajaamale vastu või üliettevaatlikud (no nad ju niiiii rohelised) ning eelistasid sellele tuulikuid. Ilma nendeta saab liikuda tuumajaamade poole, muidugi tuulikud on ka ikka hingel, aga õnneks vähemalt enam mitte ainsana.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 01:04Vale. Yoko pask on kõik see tuulikuvärk. Miks isamaa peaks ennast sellega määrima? Surnult sündinud.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 00:51 Seda küsis ikka vist Läänemets rohkem. Täna oli jutt juba selge ja loogiline - tuumajaama teeme kiirel sammul. Absoluutselt toetan.
Teiseks. Pederastia legaliseerimine.
Ameerikas ka dem. partei kukkumise PEAMINE põhjus. Tegite jõuga ära pedeabielu, kannatage tagajärjed.
See polnud parempoolne agenda.
Reffid on haledad ja haledamaks lähevad.
-
Külaline
No valitsus siiski (veel) ei kukkunud, vaid otsustati uppuval laeval osa lastist üle parda visata, lootuses, et ehk see aitab.
Ma saan aru, et poliitiliselt loogiline käik, sest mugav on nüüd kõik see, mida koos kokku sosserdati, sotside kraesse lükata, nende eneseõigustused ei huvita enam kedagi ja kõike saab liigitada väljatõugatud osapoole solvumise ja kättemaksuna, mida tõsiselt ei võeta. Muigama ajas ka jutt, kuidas nüüd maksutõusud ja kokku lepitud uued maksud ära jäetakse või tagasi pööratakse - ja siis selgus, et ära jäetakse ettevõtete kasumi maksustamine - ja pööratakse tagasi refi enda läbi surutud eraisiku tulumaksustamine alates esimesest eurost, vaid jääb tulumaksuvabastus u 700 eurost alates - seejuures tulumaks ise tõuseb ikka 24% peale, nagu oligi kokku lepitud, mingit toidukaupade maksulangust ei kaaluta jne. Kõige vähem meeldib mulle refi jutt sellest, kuidas nüüd ilma sotsideta leevendatakse nõudeid kaitsealadel metsamajandamise ja sellelt kasumi teenimise osas ja vähendatakse plaanitaat kaitsealuse metsa osakaalu (sostide eesmärk oli seda suurendada).
Ma sellest saan aru, et kembeldes on väga raske valitseda ja kahekesi on neil Eesti 200-ga, kes pm ongi ju refi väike kahvatu vari, märksa mugavam.
Ma sellest saan ka aru, et ideaalseid lahendusi pole ja palju otsuseid, mis rahvast tõesti vihale on ajanud, ongi olnud vaja teha. Aga ma olen üsna kindel, et enamiku nende otsuste taga ei olnud sotsid. Sotsid oleks ka teinud vihaleajavaid otsuseid, kui jäme ots oleks ainult nende käes olnud, aga hoopis teistsuguseid. Nad oleks teistmoodi pekki keeranud asju. Praegune puder on ikka reformierakonna enese keedetud ja kuigi poliitiliselt loogiline on sotse süüdistada, siis nõme on see ikkagi.
Ja sellest, et isamaa ei läinud koalitsiooni, saan ma ka 100% aru, miks pidanuks? Täpselt sama küüniliselt ja omakasupüüdlikult peamiselt reitingule mõeldes ju toimetavadki kõik teised erakonnad ka, lollid oleksid olnud, kui oleks läinud sinna mingit refi asja ajama ja õigustama, no et neil oleks jälle olnud, keda tehtavates halbades otsustes süüdistada. Mu meelest Reinsalul on täiega siht silme ees, EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma? Nii naiivne ju ikka keegi pole, et arvab, et isamaas kuidagi suuremate aadetega inimesed tegutsevad kui muudes erakondades?
Ma saan aru, et poliitiliselt loogiline käik, sest mugav on nüüd kõik see, mida koos kokku sosserdati, sotside kraesse lükata, nende eneseõigustused ei huvita enam kedagi ja kõike saab liigitada väljatõugatud osapoole solvumise ja kättemaksuna, mida tõsiselt ei võeta. Muigama ajas ka jutt, kuidas nüüd maksutõusud ja kokku lepitud uued maksud ära jäetakse või tagasi pööratakse - ja siis selgus, et ära jäetakse ettevõtete kasumi maksustamine - ja pööratakse tagasi refi enda läbi surutud eraisiku tulumaksustamine alates esimesest eurost, vaid jääb tulumaksuvabastus u 700 eurost alates - seejuures tulumaks ise tõuseb ikka 24% peale, nagu oligi kokku lepitud, mingit toidukaupade maksulangust ei kaaluta jne. Kõige vähem meeldib mulle refi jutt sellest, kuidas nüüd ilma sotsideta leevendatakse nõudeid kaitsealadel metsamajandamise ja sellelt kasumi teenimise osas ja vähendatakse plaanitaat kaitsealuse metsa osakaalu (sostide eesmärk oli seda suurendada).
Ma sellest saan aru, et kembeldes on väga raske valitseda ja kahekesi on neil Eesti 200-ga, kes pm ongi ju refi väike kahvatu vari, märksa mugavam.
Ma sellest saan ka aru, et ideaalseid lahendusi pole ja palju otsuseid, mis rahvast tõesti vihale on ajanud, ongi olnud vaja teha. Aga ma olen üsna kindel, et enamiku nende otsuste taga ei olnud sotsid. Sotsid oleks ka teinud vihaleajavaid otsuseid, kui jäme ots oleks ainult nende käes olnud, aga hoopis teistsuguseid. Nad oleks teistmoodi pekki keeranud asju. Praegune puder on ikka reformierakonna enese keedetud ja kuigi poliitiliselt loogiline on sotse süüdistada, siis nõme on see ikkagi.
Ja sellest, et isamaa ei läinud koalitsiooni, saan ma ka 100% aru, miks pidanuks? Täpselt sama küüniliselt ja omakasupüüdlikult peamiselt reitingule mõeldes ju toimetavadki kõik teised erakonnad ka, lollid oleksid olnud, kui oleks läinud sinna mingit refi asja ajama ja õigustama, no et neil oleks jälle olnud, keda tehtavates halbades otsustes süüdistada. Mu meelest Reinsalul on täiega siht silme ees, EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma? Nii naiivne ju ikka keegi pole, et arvab, et isamaas kuidagi suuremate aadetega inimesed tegutsevad kui muudes erakondades?
-
Külaline
Miks meie looduskaitsjad on vait kui sukad. Ei mingeid proteste ega avaldusi. Isegi rattaretke sel aastal ei tehta.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34 kuidas nüüd ilma sotsideta leevendatakse nõudeid kaitsealadel metsamajandamise ja sellelt kasumi teenimise osas ja vähendatakse plaanitaat kaitsealuse metsa osakaalu (sostide eesmärk oli seda suurendada).
-
Külaline
EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34 EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni,
-
Külaline
Muidugi kinkis!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:51EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34 EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni,
Väga paljud, kes muidu valiks ekret, saavad nüüd, kui ekre enam üldse pildil ei näi olevat, aga oh rõõmu, Reinsalu äkki sirgjoonelisuse ja otsekohese kõneviisi a la Trump avastas, isamaad valida ja ära unustada, kui tuulelipuna isamaa eelnenud 30 a jooksul käitunud on, kust tuul, sealt meel.
-
Külaline
Ja mis partei on kindlameelselt käitunud? Palun 1 näideKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:38Muidugi kinkis!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:51EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34 EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni,
Väga paljud, kes muidu valiks ekret, saavad nüüd, kui ekre enam üldse pildil ei näi olevat, aga oh rõõmu, Reinsalu äkki sirgjoonelisuse ja otsekohese kõneviisi a la Trump avastas, isamaad valida ja ära unustada, kui tuulelipuna isamaa eelnenud 30 a jooksul käitunud on, kust tuul, sealt meel.
Oh, kusjuures minu tähelepanek on, et üllatavalt sageli EKRE ja Reformierakonna valijaskond ongi samad inimesed eri aegadel. Eriti just sellised lihtsamad inimesed (mõlemal parteil on loomulikult nö nõudlikumaid valijaid ka), kes ei soovi end vaevata poliitiliste süvaanalüüside ja paleekeerdkäikudega, need, kes ihkavadki hästi selgeid vastuseid, kindlaid sõnumeid.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:38Muidugi kinkis!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:51EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34 EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni,
-
Külaline
Polegi! Võibolla mõned kindlameelsed teod on olnud, aga läbivat sirgeselgset käitumist muidugi mitte.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:40Ja mis partei on kindlameelselt käitunud? Palun 1 näideKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:38Muidugi kinkis!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:51
EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.
Väga paljud, kes muidu valiks ekret, saavad nüüd, kui ekre enam üldse pildil ei näi olevat, aga oh rõõmu, Reinsalu äkki sirgjoonelisuse ja otsekohese kõneviisi a la Trump avastas, isamaad valida ja ära unustada, kui tuulelipuna isamaa eelnenud 30 a jooksul käitunud on, kust tuul, sealt meel.![]()
-
Külaline
Ole normaalne.iiR kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:46Oh, kusjuures minu tähelepanek on, et üllatavalt sageli EKRE ja Reformierakonna valijaskond ongi samad inimesed eri aegadel. Eriti just sellised lihtsamad inimesed (mõlemal parteil on loomulikult nö nõudlikumaid valijaid ka), kes ei soovi end vaevata poliitiliste süvaanalüüside ja paleekeerdkäikudega, need, kes ihkavadki hästi selgeid vastuseid, kindlaid sõnumeid.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:38Muidugi kinkis!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:51
EKRE "äravajumine" ei kinkinud küll midagi. Lihtsalt pettunud endised reformierakonna ja Eesti200 valijad hakkasid Isamaad valima. EKREt nad ei valiks eales ja seepärast jäigi järele Isamaa.
Tuletan meelde, et Riigikogu valimisteni on kaks aastat ja selle reitinguga võib kõike juhtuda. Sügisel on kohalikud valimised, aga see ei puuduta valitsust.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma?
-
Külaline
Kindlameelset pole, aga no Isamaa on ikka üks tuulelipumaid neist.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:47Polegi! Võibolla mõned kindlameelsed teod on olnud, aga läbivat sirgeselgset käitumist muidugi mitte.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:40Ja mis partei on kindlameelselt käitunud? Palun 1 näideKülaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 10:38
Muidugi kinkis!
Väga paljud, kes muidu valiks ekret, saavad nüüd, kui ekre enam üldse pildil ei näi olevat, aga oh rõõmu, Reinsalu äkki sirgjoonelisuse ja otsekohese kõneviisi a la Trump avastas, isamaad valida ja ära unustada, kui tuulelipuna isamaa eelnenud 30 a jooksul käitunud on, kust tuul, sealt meel.![]()
-
Külaline
Ei näe mingit vahet.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:10Kindlameelset pole, aga no Isamaa on ikka üks tuulelipumaid neist.
-
Külaline
Ei usu mina küll, et mingit Reinsalu luigelendu kunagi tuleb. Ainult hüpnotiseerivast kõneviisist jääb siiski väheks, kui erakonnal pole ka sisukat valijat lisaks neile, kes ilusat juttu tahavad, siis ei ole neil piisavalt valijaid. EKRE pole ju kuhugi jõudnud ja neil on seda hüpnotiseeritud valijat ikka palju rohkem kui Isamaal.taivopalm kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:04Tuletan meelde, et Riigikogu valimisteni on kaks aastat ja selle reitinguga võib kõike juhtuda. Sügisel on kohalikud valimised, aga see ei puuduta valitsust.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma?
-
Külaline
Sa ikka tead mida tähendab "luigelend"?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:14Ei usu mina küll, et mingit Reinsalu luigelendu kunagi tuleb. Ainult hüpnotiseerivast kõneviisist jääb siiski väheks, kui erakonnal pole ka sisukat valijat lisaks neile, kes ilusat juttu tahavad, siis ei ole neil piisavalt valijaid. EKRE pole ju kuhugi jõudnud ja neil on seda hüpnotiseeritud valijat ikka palju rohkem kui Isamaal.taivopalm kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:04Tuletan meelde, et Riigikogu valimisteni on kaks aastat ja selle reitinguga võib kõike juhtuda. Sügisel on kohalikud valimised, aga see ei puuduta valitsust.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma?
-
Külaline
No näed, tõestus, et siin foorumis on trollid ja lollid. Refid on oma jubedat palet näidanud palju kauem kui mõned aastad, aga alles nüüd märkad. Aga noh, sellised lollid hääletavad endale silmuse ka kaela, peaasi, et EKRE't või Keskerakonda ei tule.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 20:12 RE on taaskord oma vastiku palge paljastanud. Ma ei suuda mõista, kuidas ma veel mõned aastad tagasi nende poolt hääletasin. Rahvavaenulikumat parteid on raske ette kujutada. Pole ka Läänemetsa fänn, aga antud juhul on tal õigus, et RE üritab selle lammutustööga oma nägu ehk madalat reitingut päästa.
Teemaalgatuse eest punkt.
-
Külaline
Tulemuseks on see, et järgmiste valimiste koalitsiooni loovad nimelt Kesk, EKRE ja Isamaa. Ja see koalitsioon jääb ilmselt kestma kauemaks.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 12:15No näed, tõestus, et siin foorumis on trollid ja lollid. Refid on oma jubedat palet näidanud palju kauem kui mõned aastad, aga alles nüüd märkad. Aga noh, sellised lollid hääletavad endale silmuse ka kaela, peaasi, et EKRE't või Keskerakonda ei tule.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 20:12 RE on taaskord oma vastiku palge paljastanud. Ma ei suuda mõista, kuidas ma veel mõned aastad tagasi nende poolt hääletasin. Rahvavaenulikumat parteid on raske ette kujutada. Pole ka Läänemetsa fänn, aga antud juhul on tal õigus, et RE üritab selle lammutustööga oma nägu ehk madalat reitingut päästa.
-
Külaline
Ref on sinu pakututest tõesti etem.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 12:15No näed, tõestus, et siin foorumis on trollid ja lollid. Refid on oma jubedat palet näidanud palju kauem kui mõned aastad, aga alles nüüd märkad. Aga noh, sellised lollid hääletavad endale silmuse ka kaela, peaasi, et EKRE't või Keskerakonda ei tule.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2025 20:12 RE on taaskord oma vastiku palge paljastanud. Ma ei suuda mõista, kuidas ma veel mõned aastad tagasi nende poolt hääletasin. Rahvavaenulikumat parteid on raske ette kujutada. Pole ka Läänemetsa fänn, aga antud juhul on tal õigus, et RE üritab selle lammutustööga oma nägu ehk madalat reitingut päästa.
-
Külaline
EKRE reitingu praegune keskmine on selliste fännide käes kes ei tagane ka siis kui Helmed laubale haakristi lasevad teha.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:14Ei usu mina küll, et mingit Reinsalu luigelendu kunagi tuleb. Ainult hüpnotiseerivast kõneviisist jääb siiski väheks, kui erakonnal pole ka sisukat valijat lisaks neile, kes ilusat juttu tahavad, siis ei ole neil piisavalt valijaid. EKRE pole ju kuhugi jõudnud ja neil on seda hüpnotiseeritud valijat ikka palju rohkem kui Isamaal.taivopalm kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:04Tuletan meelde, et Riigikogu valimisteni on kaks aastat ja selle reitinguga võib kõike juhtuda. Sügisel on kohalikud valimised, aga see ei puuduta valitsust.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:34EKRE äravajumine kinkis talle ikka üsna sirge tee praegu järgmiste valimiste võiduni, miks temasugune karjääripoliitik peaks sellelt teelt vabatahtlikult kõrvale astuma?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist