Valitsus kukkus!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Valitsus kukkus!

Postitus Postitas Külaline »

Päevakajalisi teemasid on siin vähe. Mis te arvate, kas otsus sotsid valitsusest välja visata oli mõistlik ja nüüd hakkab Reformi ja Eesti200 taktikepi all elu jõudsalt paremaks minema?

Mina arvan, et oleks vaja täielikku valitsusremonti. Samas ei oska ma öelda, millist erakonda ma riigitüüri ääres näha sooviks. Minu meelest on meil lisaks tööjõule puudu ka poliitikuid ja need peaks ka kuskilt (aga mitte USAsr) sisse importima.
Külaline

Mina olen rahul ja see, mida kohe maksude osas muudeti, on väga normaalne. Sotse ma ei salli ning eriti ei salli neist Läänemetsa, no minu arust niiiiii libe sell. Loodan küll, et juhtimine läheb loogilisemaks ja otsustamine kiiremaks.
Kust ometi tuleb see mõte teil, et vat just meil on poliitikutega halvasti, aga igal pool mujal on hästi? Poliitika on ebameeldiv igalpool ja pole need meie omad hullemad midagi kui mujal riikides.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 18:29Kust ometi tuleb see mõte teil, et vat just meil on poliitikutega halvasti, aga igal pool mujal on hästi? Poliitika on ebameeldiv igalpool ja pole need meie omad hullemad midagi kui mujal riikides.
Aitäh, teemaalgatuse eest. Väga sobib selline arutlemine siin. Delfi on ju nii mõttetu koht. Ei suuda neid kommentaare seal lugeda.
Ehk on ikka lootust, et tehakse midagigi paremaks. Muidu on nii masendav.
Külaline

Nüüd on nii tore teha nägu, et kõik halb, selles olid ju need jubedad sotsid süüdi, egas meie enamusvalitsejad tahtsime alati parimat! :)
Saab näha, kas see luige-haugi-vähijant sai otsa või läheb edasi samamoodi (miks ei peaks). Kuigi, Läänemetsa ei sallinud ma ka, mingi häma-jama ja vastutpunnimine pidevalt.
Külaline

RE on taaskord oma vastiku palge paljastanud. Ma ei suuda mõista, kuidas ma veel mõned aastad tagasi nende poolt hääletasin. Rahvavaenulikumat parteid on raske ette kujutada. Pole ka Läänemetsa fänn, aga antud juhul on tal õigus, et RE üritab selle lammutustööga oma nägu ehk madalat reitingut päästa.

Teemaalgatuse eest punkt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 20:12 RE on taaskord oma vastiku palge paljastanud. Ma ei suuda mõista, kuidas ma veel mõned aastad tagasi nende poolt hääletasin. Rahvavaenulikumat parteid on raske ette kujutada. Pole ka Läänemetsa fänn, aga antud juhul on tal õigus, et RE üritab selle lammutustööga oma nägu ehk madalat reitingut päästa.

Teemaalgatuse eest punkt.
Mis sulle jälle ei meeldi?
Külaline

No vaat siis mida see Suure Tõllu appi tulek tähendas :lol:
Pilt
Külaline

Link ka https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12036 ... edest-nagu
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Pealkiri on veidi eksitav, kui nüüd tähte närida. Valitsus ei kukkunud, vaid sotsid visati välja ja jätkub E200+RE valitsuskoalitsioon. Nende häälte arv on samas napp. Eks vaatame mis saab, kas võetakse keegi uus kampa või minnakse kahekesi edasi. Teisalt valitseti kolmekesi koos kaks aastat, mis polegi väga paha tulemus. Kaks aastat on jäänud uute valimisteni, mis paneb paika uue valitsuse. Mind hämmastab Reinsalu argpükslikus. Opositsioonis on küll kõva mees arvamust avaldama, aga nüüd, kus Isamaa saaks ehk isegi valitsusse, ei soovi ta oma reitinguga riskida ja eelistab ilmselt istuda edasi opositsioonis ja kritiseerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 17:57 Mina arvan, et oleks vaja täielikku valitsusremonti. Samas ei oska ma öelda, millist erakonda ma riigitüüri ääres näha sooviks.
Tüüpiline "tava inimene". Kõik, mis on, on raudselt halvasti, aga midagi muud ka tahta ei oska.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 17:57Mina arvan, et oleks vaja täielikku valitsusremonti. Samas ei oska ma öelda, millist erakonda ma riigitüüri ääres näha sooviks.
Ma natukene valgustan. Riigitüüri juurde ei lasta niisama ilusa jutu või ilusate silmade eest. Loeb saadud tulemus Riigikogu valimistel ehk parlamendis olevate saadikute arv. RE võitis 2023 üsna suurelt valimised ja saab seega teistele parteidele öelda, kellega koos soovitakse valitseda. Mida vähem partnereid, seda kergem valitsuskoalitsiooni moodustada ja valitseda. Ma arvan, et saadakse veel mõni aknaalune veel punti ja häälte arv parlamendis suureneb. Aknaalused on need, kes on mingist erakonnast välja astunud ja istuvad parlamendis edasi.
Külaline

Küll nüüd mõnigi sots viskab oma punase lipsu nurka ja avastab endas orva või gruz200
Külaline

Mind huvitab, kuidas nüüd ministrikohad jagunevad ja kas mõni senine koht ka ümbermängimisele läheb? Vabanevad portfellid on tugevamad kui nii mõnigi praegu Reformierakonna käes olevatest, vaevalt, et nad need Eesti200-le anda tahaksid, pigem annavad praegustest mõne pehmoma ära ja võtavad endale uued ja kabedamad.
Külaline

taivopalm kirjutas: 10 Mär 2025 21:11Mind hämmastab Reinsalu argpükslikus. Opositsioonis on küll kõva mees arvamust avaldama, aga nüüd, kus Isamaa saaks ehk isegi valitsusse, ei soovi ta oma reitinguga riskida ja eelistab ilmselt istuda edasi opositsioonis ja kritiseerida.
Just. Olen ka pettunud. Saaks otsustada, aga no ei taha kah. Parem on takkajärgi tänitada. Äkki hakataks otsuste eest teda ka kritiseerima. Parem kükitab nurgas, ei tee midagi Eesti heaks.
Jutu järgi ju tahaks väga kõike paremaks muuta ja teab täpselt, mida teha. Aga see va reiting...
Külaline

taivopalm kirjutas: 10 Mär 2025 21:11 Mind hämmastab Reinsalu argpükslikus. Opositsioonis on küll kõva mees arvamust avaldama, aga nüüd, kus Isamaa saaks ehk isegi valitsusse, ei soovi ta oma reitinguga riskida ja eelistab ilmselt istuda edasi opositsioonis ja kritiseerida.
Mind küll ei hämmasta, juba ammu näha, et see mees on hakanud nautima sama leiba, mida EKRE sööb - näuksu, õienda, vigise, avalda kindlameelselt arvamust, hurjuta, räägi, mida sina kõike teeks, kui aga saaks ---
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 00:02
taivopalm kirjutas: 10 Mär 2025 21:11 Mind hämmastab Reinsalu argpükslikus. Opositsioonis on küll kõva mees arvamust avaldama, aga nüüd, kus Isamaa saaks ehk isegi valitsusse, ei soovi ta oma reitinguga riskida ja eelistab ilmselt istuda edasi opositsioonis ja kritiseerida.
Mind küll ei hämmasta, juba ammu näha, et see mees on hakanud nautima sama leiba, mida EKRE sööb - näuksu, õienda, vigise, avalda kindlameelselt arvamust, hurjuta, räägi, mida sina kõike teeks, kui aga saaks ---
Jajah, ammu maksaks juba elekter 3 senti, kui vaid EKREt oleksite valinud. Muudkui räägiti enne valimisi. Väga meeldiks.
Hullem populism kui KE kartulite jagamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 23:16
taivopalm kirjutas: 10 Mär 2025 21:11Mind hämmastab Reinsalu argpükslikus. Opositsioonis on küll kõva mees arvamust avaldama, aga nüüd, kus Isamaa saaks ehk isegi valitsusse, ei soovi ta oma reitinguga riskida ja eelistab ilmselt istuda edasi opositsioonis ja kritiseerida.
Just. Olen ka pettunud. Saaks otsustada, aga no ei taha kah. Parem on takkajärgi tänitada. Äkki hakataks otsuste eest teda ka kritiseerima. Parem kükitab nurgas, ei tee midagi Eesti heaks.
Jutu järgi ju tahaks väga kõike paremaks muuta ja teab täpselt, mida teha. Aga see va reiting...
Mida siis saab otsustada? Seda mis michal-ämmakapp küsib? Kas tuuliku laba teeme 20 või 30 meetrit pika?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 00:28
Mida siis saab otsustada? Seda mis michal-ämmakapp küsib? Kas tuuliku laba teeme 20 või 30 meetrit pika?
Seda küsis ikka vist Läänemets rohkem. Täna oli jutt juba selge ja loogiline - tuumajaama teeme kiirel sammul. Absoluutselt toetan.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 00:51

Seda küsis ikka vist Läänemets rohkem. Täna oli jutt juba selge ja loogiline - tuumajaama teeme kiirel sammul. Absoluutselt toetan.
Vale. Yoko pask on kõik see tuulikuvärk. Miks isamaa peaks ennast sellega määrima? Surnult sündinud.
Teiseks. Pederastia legaliseerimine.
Ameerikas ka dem. partei kukkumise PEAMINE põhjus. Tegite jõuga ära pedeabielu, kannatage tagajärjed.
See polnud parempoolne agenda.

Reffid on haledad ja haledamaks lähevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 01:04
Külaline kirjutas: 11 Mär 2025 00:51
Vale. Yoko pask on kõik see tuulikuvärk. Miks isamaa peaks ennast sellega määrima? Surnult sündinud.
Teiseks. Pederastia legaliseerimine.
Ameerikas ka dem. partei kukkumise PEAMINE põhjus. Tegite jõuga ära pedeabielu, kannatage tagajärjed.
See polnud parempoolne agenda.

Reffid on haledad ja haledamaks lähevad.
Praktiline pool on Yoko tegu, mässerdamine numbritega. Aga sisu poolest olid siiski sotsid need, kes olid tuumajaamale vastu või üliettevaatlikud (no nad ju niiiii rohelised) ning eelistasid sellele tuulikuid. Ilma nendeta saab liikuda tuumajaamade poole, muidugi tuulikud on ka ikka hingel, aga õnneks vähemalt enam mitte ainsana.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 9 külalist