Väikelaste ja koolilaste alafoorum välja suremas?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 06:09
Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 09:55 Minul on ka kooliskäivad lapsed ja hea meelega vestleks koolilapse teemades. Kuid siiani on enam-vähem kõik sealsed teemad lõppenud sõimuga ja see võtab igasuguse soovi käia seal ainult selleks, et läbi sõimatud saada.

Ometi ju tehakse teemasid tavaliselt ikka siis, kui südamel on mingi mure, mida oma peaga vaikselt haududes lahendada ei oska. Ja kui kohe päris kusagile n-ö kõrgete instantsideni minna ka nagu ei taha, siis jääbki vahepealseks puhvriks teiste lapsevanematega anonüümselt nõupidamine. Aga mitte ainsastki murest kooliga seoses kirjutada ju ei saa, siis sõimatakse sul silmapilk nägu täis. Ja nii ongi kõik vait.
lõppenud sõimuga.... Seda seepärast, et näib, nagu lapsevanematel ongi tänapäeval ainult üks probleem - nende lapsel on ATH või muu taoline probleem.
Just sinusuguste pärast ongi Koolilapse rubriik välja surnud. Sest absoluutselt kõik lapsevanemate mured kooliga seoses tühistatakse, hakates alati kiirelt süüdistama üksnes lapsi ning nende vanemaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 11:45 Ei ole eriti tore käia foorumis, kus vähimagi mure avaldamise eest kästakse laps koolist ära võtta ja koduõppele jätta.
Kes käseb? See on ju foorum, kus arutletakse. Kui keegi hakkab sinuga käskivas kõneviisis suhtlema, siis lihtsalt ära vasta ja kõik. Vastadki neike, kes suudavad ennast viisakalt väljendada.

Muus osas jah, ka mina ei mõista, miks neid teemade solkijaid ära ei blokita ning kommentaare ei kustutata.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 22:01 Siin ei olegi ju midagi mõtet kirjutada. Suur osa kommentaare kustutatakse ära. Lihtsalt niisama!
Selles see põhjus nüüd küll pole.

Kui kogu vestlus seisneb kellegagi kraaklemises, siis loogiline, et kustutatakse ka need kommentaarid, mis on osa sellest kaklusest, isegi kui oponent pole pahatahtlik. Oleks imelik neid iseendaga rääkimise üksinda alles jätta. Mina neid jorusid küll lugeda ei viitsiks, kus teema täiesti kõrvalisele vaidlusele läheb ning pole aru saada, millele üldse vastatakse, kuna hullemad kommentaarid on vahelt kadunud.

Teemasid teha ja kommenteerida ei taheta siin sellepärast, et arutelu solgitakse kohe ära. Ükski inimene, kellel on midagi asjalikku öelda, ei hakka selle peale oma aega kulutama, et vastust kirjutada, kui see muu sopa sisse nagunii kaduma läheb. Midagi lugeda on siin võib olla kord mõne nädala jooksul, millelegi vastata ehk kord mõne kuu jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:05
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 22:01 Siin ei olegi ju midagi mõtet kirjutada. Suur osa kommentaare kustutatakse ära. Lihtsalt niisama!
Selles see põhjus nüüd küll pole.

Kui kogu vestlus seisneb kellegagi kraaklemises, siis loogiline, et kustutatakse ka need kommentaarid, mis on osa sellest kaklusest, isegi kui oponent pole pahatahtlik. Oleks imelik neid iseendaga rääkimise üksinda alles jätta. Mina neid jorusid küll lugeda ei viitsiks, kus teema täiesti kõrvalisele vaidlusele läheb ning pole aru saada, millele üldse vastatakse, kuna hullemad kommentaarid on vahelt kadunud.

Teemasid teha ja kommenteerida ei taheta siin sellepärast, et arutelu solgitakse kohe ära. Ükski inimene, kellel on midagi asjalikku öelda, ei hakka selle peale oma aega kulutama, et vastust kirjutada, kui see muu sopa sisse nagunii kaduma läheb. Midagi lugeda on siin võib olla kord mõne nädala jooksul, millelegi vastata ehk kord mõne kuu jooksul.
Nõus. Mul endalgi oleks paar küsimust. Aga ma ei taha kirjutada, sest muidu saab "pahandada" et kas googelit kasutada ei oska või et miks ma üldse lapse sain, et "selliseid" asju ei tea.
Noh, esimese lapsega selliseid murekohti polnud, seepärast ei teagi ja küsiksin 🙂
Külaline

Siin ongi eriline seltskond tooni andmas. Vaadake või seda Aastapäeva kontserdi teemat. Isegi seal suudetakse ainult rusikas seljas oma mõtteid avaldada, teine tuleb ikka surnuks lüüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:44 Siin ongi eriline seltskond tooni andmas. Vaadake või seda Aastapäeva kontserdi teemat. Isegi seal suudetakse ainult rusikas seljas oma mõtteid avaldada, teine tuleb ikka surnuks lüüa.
Võib-olla on ka asi selles, et inimesed on kaotanud oskuse viisakalt suhelda/arutleda. Ongi jah koguaeg selline "ära panemise" vajadus tuntav. Kes nõmedamalt ütleb, see on rahul omadega. Ja need on ülekaalus. On aegajalt ka normaalseid vastuseid aga pidem vähemuses.
Mõnes teemas ma isegi olen nagu reaalselt üritanud siiralt aidata oma kogemusega ja proovinud hea nõu anda.
Jaa, ma saan aru, et kõik vb sellega nõus ei ole. Aga mõnest sõnast tõmmatakse saag käima.
Ma isegi enam ei vaevu väga kirjutama, sest siinsed paar hullu kukuvad mõnitama, kui LOLL sa oled.
Külaline

Eks need 2-3 tülinorijat või palju neid siin ongi, räägivadki varsti iseendaga. Ainult Tolmukübe treib veel väsimatult teemasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 15:37 Ainult Tolmukübe treib veel väsimatult teemasid.
Las treib siis väikelaste ja koolilaste alasse ka :). Saaks ehk käima need ka.
Külaline

Kahju on, et rasestumise ja ootuse foorumid pole käima läinud. Nendes tegelikult tahaks naised anonüümselt kogemusi vahetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:11Kahju on, et rasestumise ja ootuse foorumid pole käima läinud. Nendes tegelikult tahaks naised anonüümselt kogemusi vahetada.
No tundub, et ei taha. Võiks küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:25
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:11Kahju on, et rasestumise ja ootuse foorumid pole käima läinud. Nendes tegelikult tahaks naised anonüümselt kogemusi vahetada.
V-o noored naised lihtsalt ei tea sellest foorumist?
Külaline

Peab instasse reklaami tegema :)
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:32
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:25
V-o noored naised lihtsalt ei tea sellest foorumist?
Perekoolis olid muud alafoorumid samas väga aktiivsed - ja need inimesed peaks ju ka praeguse foorumi olemasolust teadma.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:25Kahju on, et rasestumise ja ootuse foorumid pole käima läinud.
Ju selles räpases parmupesas ei taheta ilusaid teemasid arutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:44 Siin ongi eriline seltskond tooni andmas. Vaadake või seda Aastapäeva kontserdi teemat. Isegi seal suudetakse ainult rusikas seljas oma mõtteid avaldada, teine tuleb ikka surnuks lüüa.
Kas see aastapäeva teema on nii erilisem kui teised?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist