Tervislikud eluviisid
Tervislikud eluviisid
Kas elate nende järgi? Karastamine, toortoit, jooga, toidulisandid jne. Kas nendest mingit kasu ka on? Või teate mõnda tuttavat, kes järgib tervislikke eluviise ja kellele need on kasuks tulnud? Või hoopis vastupidi, nime järgi tervislik, aga tegelikult mõju on ebatervislik, pole soovitud kasu tulnud?
-
Külaline
Korrapärane suguelu.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mär 2025 15:25 Kas elate nende järgi? Karastamine, toortoit, jooga, toidulisandid jne. Kas nendest mingit kasu ka on? Või teate mõnda tuttavat, kes järgib tervislikke eluviise ja kellele need on kasuks tulnud? Või hoopis vastupidi, nime järgi tervislik, aga tegelikult mõju on ebatervislik, pole soovitud kasu tulnud?
-
Külaline
See on küll üks väga suvaline nimekiri asjadest, mis peaksid tervislikud olema. Pakun, et mul on tervislikud eluviisid nii skaalal 7/10. Saaks paremini, aga olen mugav ka. Kuigi haige pole vähemalt poolteist aastat üldse olnud, isegi nohus-köhas mitte. Enne seda polnud ka mitu aastat haige. Koroonat pole enda teada põdenud, vaktsiinid olen saanud.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mär 2025 15:25 Kas elate nende järgi? Karastamine, toortoit, jooga, toidulisandid jne. Kas nendest mingit kasu ka on? Või teate mõnda tuttavat, kes järgib tervislikke eluviise ja kellele need on kasuks tulnud? Või hoopis vastupidi, nime järgi tervislik, aga tegelikult mõju on ebatervislik, pole soovitud kasu tulnud?
Vaatan, et vajalikud vitamiinid-mineraalid oleks tarbitud, toit mitmekülgne ja iga nädal ennast trenni mõttes natuke liigutatud ka. Paraku toitumist pean jälgima, et kaal käest ära ei läheks. Aga õnneks magus mulle eriti ei istu, nii et selle võrra on lihtsam.
-
Külaline
Terve päev toas istudes ja mitte liikudes tekib uimane enesetunne. Õues liikudes tekib märgatavalt parem enesetunne. Venistusharjutusi teen, kuna muidu jääb keha puiseks. Palju parem on, kui keha on elastne. Õues liikumise ja venitusharjutuste tegemise puhul ma tunnen küll, et nendest on tegelikult kasu tulnud, mitte ei ole need ainult teoreetiliselt tervislikud. Toidulisanditest pean kindasti võtma d-vitamiini ja rauda, sest nende tase kukub muidu alla. Ka ütleks, et kasu on tuntav, sest kui tasemed alla lähevad, tekib liigne väsimus.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Mär 2025 15:25 Kas elate nende järgi? Karastamine, toortoit, jooga, toidulisandid jne. Kas nendest mingit kasu ka on? Või teate mõnda tuttavat, kes järgib tervislikke eluviise ja kellele need on kasuks tulnud? Või hoopis vastupidi, nime järgi tervislik, aga tegelikult mõju on ebatervislik, pole soovitud kasu tulnud?
Tervislik toit maitseb, selle puhul otsest kasu (et oleks kuidagi teine tunne) ei oska välja tuua. Ebatervislik asi, mida söön, on suhkruga maiustused, ka ei oska välja tuua, et suhkur kuidagi kahjulikult või kasulikult mõjuks (kaaluprobleemi pole seni olnud). Karastamisega ma ei ole tegelenud, ei tunne puudust ka, ei oska öelda, kas oleks mingit vahet, kui oleks karastanud.
Nime järgi tervislik, aga tegelikult mitte tervislik võib olla suure koormusega sportimine. Immuunsus võib langeda ehk liiga palju sportijad võivad olla väsinud ja nö. külmatushaigusi tihedamini põdeda. Liiga palju jooksjatel võivad põlved ära kuluda, välimuselt inimene ilus ja sportlik, aga tegelikult hoopiski haigete põlvedega - ehk siis ei olegi nii tervislik, kui tundub. Väikese ravaprotsendi tagaajamine enne võstlusi kulturistidel ilmselt ei ole tervislik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kana, Kirile, libakägu ja 11 külalist