Ei näidata mingeid suguelundite fotosid üheski lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 11:50Neid pilte näidataksegi lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:08Oled loll või mängid lolli? Antud dialoogis vastati ju hoopis sinu väitele, et lastele näidatakse neid pilte juba lasteaias - ja lasteaias käiv laps on tõepoolest väike poja. Või tahad sa väita, et ka Romeo ja Julia olid oma armuloo ajal lasteaiaealised, s.o 4-5aastased?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 01:14
17 pole mingi "väike poja". Sa ikka tead, kui vanad olid Romeo ja Julia?
Päris hull lugu, milliseid õpetajaid on eliitkoolis
-
Külaline
-
Külaline
Sul on raskusi teksti mõistmisega?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 12:42Ei näidata mingeid suguelundite fotosid üheski lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 11:50Neid pilte näidataksegi lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:08
Oled loll või mängid lolli? Antud dialoogis vastati ju hoopis sinu väitele, et lastele näidatakse neid pilte juba lasteaias - ja lasteaias käiv laps on tõepoolest väike poja. Või tahad sa väita, et ka Romeo ja Julia olid oma armuloo ajal lasteaiaealised, s.o 4-5aastased?
-
Külaline
Pedofiilne homoKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 20:15 Ma seni arvasin, et ta rääkis lihtsalt ebasobivat juttu. Aga et lausa peenisepilte, siis on ju asi täitsa hull. Isegi kui ta õpetajana ei töötaks, on asi väga halb. Pedofiilne.
-
Külaline
Ei lähe. Eesti200, stsid ja reform otsustasid, et 45 aastane mees võib 14 aastaseid põrutada. isegi sassi henno oli küsinud järjekordselt noorelt pruudilt kas oled ikka 14? kui oled siis kõik ok ja teeme ära. kui tehtud siis siis saatis minema kuna oli vaja naisi kaitsma tormata.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 20:19 Alaealise ahvatlemine peaks paragrahvi alla minema.
-
Külaline
Ära aja kõike alo kraesse. Ikka sugutung on see. Värsket liha ju lademetes koolist võtta. Suur naiste kaitsjagi käis koolides slaide näitamas kus slaidide all kontaktid.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 08:52 Ei tea, kas see ema, kes avaliku kaitsekirja kirjutas, teadis, et härral on hoopis poiste vastu huvi. Siis ei oleks vist nii rõõmus olnud, et ta poeg on õpetajaga väga lähedane, see talle õhtuti helistab ja jumal teab mida kirjutab. Tundub, et sellel õpetajal on ka alkoholiprobleem, muidu vist ei oleks niimoodi riskinud, et õpilastele midagi niisugust saatma hakkab.
-
Külaline
kle enamus neist nn pedagoogigestel on mõni viga juuresKülaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 09:20Kas siis ühe perverdi pärast peab kõiki õpetajaid inetult kohtlema? Eriti imelik arusaam.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 08:50 Päris kindlasti ei tohiks ükski Õpetaja ühelegi oma alaealisele õpilasele saata peenisepilte!
Ja siis veel on kogu massimeedia pidevalt täis õpetajate hala, et õpilased neid piisavalt ei austavat, vaidlevad vastu, ei pea neist lugu. Vaadake õige peeglisse - saate sealt oma vastuse kätte.
-
Külaline
Ole vait demagoog. Mingi hirmssssa näoga vanamutt käis lausa lasteaias laulmas ikka noku ja noku, tussu ja pissu. Haridus mingi soome kursuseke, aga näe meie sotsministeerium annab raha ja mine leelota tussu,pissuKülaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 16:00Inimõpetuse tunnis näidatakse ka suguelundeid. Aga kui sa ei tee vahet sellel, kui õppimise eesmärgil seksist tunnis räägitakse või tehakse seda individuaalselt ja lähenemise eesmärgil ühele õpilasele, siis oled ikka väga kummaline inimene.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 14:29 Tänapäeval käiakse juba lasteaias noku ja tussu pilte näitamas lastele ja pole hullu midagi. Millest sihuke seakisa?
-
Külaline
Avarda oma maailmapiltiKülaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 23:59Sinu tütreke on näinud õpetajate peeniste pilte juba lasteaias?
https://tartu.postimees.ee/6424415/rita ... -lasteaias
-
Külaline
Küll aga lauldakse. Küllap ka väiksed joonistused ka asja juurde käivadKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 12:42Ei näidata mingeid suguelundite fotosid üheski lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 11:50Neid pilte näidataksegi lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:08
Oled loll või mängid lolli? Antud dialoogis vastati ju hoopis sinu väitele, et lastele näidatakse neid pilte juba lasteaias - ja lasteaias käiv laps on tõepoolest väike poja. Või tahad sa väita, et ka Romeo ja Julia olid oma armuloo ajal lasteaiaealised, s.o 4-5aastased?
https://www.facebook.com/watch/?v=2204142323249824
-
Külaline
Sa ei saa asjadele üldse pihta. Fantaseeri omaette.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 14:22Avarda oma maailmapilti
-
Külaline
Kiidad heaks. Tore ja tubli naine oled. Aasta ema.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 14:48Sa ei saa asjadele üldse pihta. Fantaseeri omaette.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 14:22Avarda oma maailmapiltiKülaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 23:59
Sinu tütreke on näinud õpetajate peeniste pilte juba lasteaias?
-
Külaline
Täna uudistes PERH’is oli tähtsal kohal pedofiil. Ausalt öeldes tahaks juba teada, kui palju neid perverte siin Eestis siis ongi? Kas jäänud vaid väike protsent, kes ei ole ja enamus suruvad pervi maha enda sees. Sest, kust tulevad sajad lapsed, keda aastas seksuaalselt ära kasutatakse Eestis?
-
Külaline
Õpilased, vanemad ja õpetajad ei teadnud ilmselt siiski üksikasju. Tilk tõrva meepotis võib ju sinu silmis maine põrmu paista, aga ma arvan et see on üsna ülekohtnune nüüd kogu kooli süüdistada. Oled sa kindel, et kõik ülejäänud koolid on täiesti puhtad ja eetilised? Kiuslikke õpetajaid on ilmselt igas koolis (vähemalt õpilaste silmis), kahjuks juhtub ka ebasobivat käitumist õpilate suhtes. Mitte et ma seda tolereeriks, aga kui Kapa-Kohila kooli õpetaja seda oleks teinud, siis ilmselt ei jätkuks nädalate vältel artikleid ajakirjanduses ja oksendavaid kommentaatoreid.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:50 Veel vastikum ja üksikasjalikum artikkel: https://www.postimees.ee/8201197/konfli ... F7SrQX2wlQ
Reaalkooli maine langes minu silmis põrmu. Selle Pärnu kooli oma ka.
Õpilased teavad, vanemad teavad, õpetajad teavad, juhtkonnad aga mätsivad kinni. Kas selline ongi elu koolide administratsioonides?
Ja selline saab veel meisterõpetaja tiitli? Läbi kohtu, kui muidu ei anta. Sest mina tahan. Õõh...
Antud õpetaja on endale ilmselt pikaks ajaks vee peale tõmmanud, miks ta seda tegi ja kas tegu oli ebaõnnestunud naljaga vms teab ta ilmselt ise, ta ei olnud reaalis just väga populaarne õpetaja, aga ma arvvan et siiski võimekas ja potentsiaali omav haridusmaastikul.
-
Külaline
Ma ei pidanud silmas KONKREETSELT SEDA TEEMAT, vaid vaatasin asja laiemalt. Kirjutasin ju, et LÄHEB KÜLL TEEMAVÄLISEKS.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 23:42Alaealine õpilane soovib näha õpetaja peenist ja siis järgmisel päeval talle tunnis vastata? Segi oled või?Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 22:37Läheb küll teemaväliseks, aga vastus on ju lihtne. Naine näeb kohe "kauba" ära, muidu loed jälle foorumist jutukesi meeste miniviineritest
-
Külaline
Ega nad ei ajaks kui ei teaks, et on suur võimalus ka kätte saada.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 19:45 Keskealised mehed on alati noori tüdrukuid taga ajanud, sellepärast olen üsnagi kahtlev meesõpetajate suhtes.
-
Külaline
Kas sa tahad nüüd öelda, et lasteaiaõpetaja teeb õhtul kodus voodis oma jalgevahest fotosid ja näitab neid järgmisel päeval oma kasvandikele rühmas või?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 11:50Neid pilte näidataksegi lasteaias.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 10:08Oled loll või mängid lolli? Antud dialoogis vastati ju hoopis sinu väitele, et lastele näidatakse neid pilte juba lasteaias - ja lasteaias käiv laps on tõepoolest väike poja. Või tahad sa väita, et ka Romeo ja Julia olid oma armuloo ajal lasteaiaealised, s.o 4-5aastased?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 01:14
17 pole mingi "väike poja". Sa ikka tead, kui vanad olid Romeo ja Julia?
Minu teada võib lasteaias lastele näidata pilti inimkehast raamatus. See on ikka väga teine asi.
-
Külaline
Kas see õõvastav tüüp ikka liigub lasteaedades?
-
Külaline
Nagu sa teaks noorte tüdrukute kätte saamisest midagi
-
Külaline
Märksa suurem võimalus on ennast lolliks teha, töö kaotada jne. Aga vanamehed arvavad, et nad ei jää vahele. ja nemad ju tahavad, siis peab saama.
Lugesin artiklit sellest pervost, kes on 60 aastane ja ronis selga 10 aastasele lapsele. Vabanduseks tõi, et tema ajas täiskasvanuga segi vms. Ilmselt oli see laps siis naise laps, kellega ta koos elas, ega muidu vist mingit segiajavat sselgaronimist ei saa toimuda. Ise rääkis veel, et tal on üldse terviseprobleem, mis teeb vägistamise võimatuks, ehk siis on impotent. Aga seaduseandjad ütlesid, et siis hakkavadki mehed ekstreemseid elamusi otsima, et ehk saab siis liikmele elu sisse. Ilmselgelt on nendel vanameestel paljudel see sündroom, et enam korralikult ei tõuse, mis on vanamehe jaoks ju maailmalõpp ja siis hakatakse meeleheitlikult noortele ja ülinoortele naistele või ka poistele ligi litsuma. Oma liikmepilte saadetakse sellepärast, et neid vanamehi endid erutab see, kas partnereid huvitab, ei huvita niiväga. Mul on ka kogemus impotentse meesterahvaga, kes oli palju vanem kui mina. Ma ei saanud alguses aru, miks ta neid riistapilte mulle niiväga saata tahab, aga kui päriselt kokku saime, tuli välja, et tal ei tõusegi. Tema kõige suurem meelelahutus oligi oma riist jõuga nühkides püsti ajada ja siis sellest pilti teha, siis sai endale illusiooni jätta, et tal pole midagi viga, näe, tõuseb ju küll.
Antud inimesel on pedagoogiline kõrgharidus ja pikk õpetaja- ja juhitöökogemus, ei ole tegu "mingi soome kursuse" tädiga, kes heast peast lapsi õpetama läheb, nagu eelpool pahatahtlikult valetasid.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 14:22Avarda oma maailmapilti
Mitte kuskil artiklis ei maini ta, et näitab lastele suguelundite pilte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, xqwerty ja 4 külalist