Riietus Estonia teatris

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 19:34
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 11:51
Külaline kirjutas: Viisakamalt riidesse panna ja mitte trampida soola-pori-märgades talvesaabastes mööda saali- see on lihtsalt austus teatri ja ürituse vastu.
Mis sool ja pori? Kus? Ma ei tea ühtegi teatrit, mis asuks keset kartulivagusid. Kesklinna pisikese tänavamustuse saab maha pühkida nendel mattidel, mis uste juurde on asetatud, oled ehk märganud ja mõelnud, mis ja milleks need on?
Aga teekond kesklinna algab ka kuskilt mujalt. Seal võivad küll jalanõud poriseks või soola-plögaseks saada.
Teekond võib alata kus tahes, kes sedagi teab. Kaevikus Kramatorski all näiteks.
Külaline

Kas maakas ka Estoniasse võib tulla?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 20:07 Kas maakas ka Estoniasse võib tulla?
Seal peamiselt maakad käivadki.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 18:02 Mina arvan, et sellist töölkäivat ja töölt otse teatrisse siirduvat naist pole olemas, kes ei suudaks selleks 3 tunniks, mis ta teatris viibib (ja teeb selle aja sees ehk paarsada sammu), panna endale jalga kingi. Sest nii just see tohutute ortopeediliste probleemidega naine väidab - tema jalad peale tossude või saabaste mitte midagi muud ei kannata, samas ta läheb teatrisse otse töölt (?).
Arvan, et iga naine, olgu ta jalad missugused tahes, kui ta just ei kõnni karkudega - suudab 3 tunniks jalga panna kingad, millega peaks ta siis siirduma garderoobist saali, seejärel saalist jalutusruumi ja seeejärel taas saali ja seejärel taas garderoobi (kokku u 200 sammu). Kui üks iseseisvalt kõndiv inimene seda ei suuda teha, siis ostku ratastool. Mitte ärgu mingu teatrisse tossude või saabastega.
No kui oled olemas sina, siis on olemas igasugu veidrikke, seega - never say never!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 18:02 Mina arvan, et sellist töölkäivat ja töölt otse teatrisse siirduvat naist pole olemas, kes ei suudaks selleks 3 tunniks, mis ta teatris viibib (ja teeb selle aja sees ehk paarsada sammu), panna endale jalga kingi. Sest nii just see tohutute ortopeediliste probleemidega naine väidab - tema jalad peale tossude või saabaste mitte midagi muud ei kannata, samas ta läheb teatrisse otse töölt (?).
Arvan, et iga naine, olgu ta jalad missugused tahes, kui ta just ei kõnni karkudega - suudab 3 tunniks jalga panna kingad, millega peaks ta siis siirduma garderoobist saali, seejärel saalist jalutusruumi ja seeejärel taas saali ja seejärel taas garderoobi (kokku u 200 sammu). Kui üks iseseisvalt kõndiv inimene seda ei suuda teha, siis ostku ratastool. Mitte ärgu mingu teatrisse tossude või saabastega.
Ja sa eksid. Vot tõesti ei suuda kingadega neid samme teha. Ja ei, ma ei vaja ratastooli. Või tegelikult, kui ma ikka kuidagi ennast neid samme tegema vägistksin, siis pärast seda teatriskäiku ma tõepooles enam käia ei suudaks, jalavalu oleks nii meeletu, et vajaksin tõesti ratastooli. Mugavate jalanõudega või paljajalu suudan liikuda ja ei hakka ma seepärast ennast jalutuks tegema ja ratstooli kasutama, et sinu ilumeelt ei häiriks. Panen ikka endale kleidiga korralikud puhtad tossulaadsed skechersid jalga (umbes sellised https://skechers.ee/et/summits-diamond- ... 3-cnf.html , aga olen kandnud ka erinevaid värvilisi) ning naudin teatrietendust. Sina katsu teatris etendusele keskenduda või ära mine sinna üldse, kui sind etendus ei huvita ning selle asemel teiste teatrikülastajate jalgu uurima pead.

Mina ei ole see, kes ütles, et otse töölt teatrisse läheb aga miks sa arvad, et inimene, kel jalad haiged, tööl käia ei või? Mugavate jalanõudega saan ma ikka kontorisse ja kontoris liikumisega hakkama. Töö tegemist mul haiged jalad ei sega, minu tööks on aju vaja, mitte jalgu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 22:35 Ja sa eksid. Vot tõesti ei suuda kingadega neid samme teha. Ja ei, ma ei vaja ratastooli. Või tegelikult, kui ma ikka kuidagi ennast neid samme tegema vägistksin, siis pärast seda teatriskäiku ma tõepooles enam käia ei suudaks, jalavalu oleks nii meeletu, et vajaksin tõesti ratastooli. Mugavate jalanõudega või paljajalu suudan liikuda ja ei hakka ma seepärast ennast jalutuks tegema ja ratstooli kasutama, et sinu ilumeelt ei häiriks. Panen ikka endale kleidiga korralikud puhtad tossulaadsed skechersid jalga (umbes sellised https://skechers.ee/et/summits-diamond- ... 3-cnf.html , aga olen kandnud ka erinevaid värvilisi) ning naudin teatrietendust. Sina katsu teatris etendusele keskenduda või ära mine sinna üldse, kui sind etendus ei huvita ning selle asemel teiste teatrikülastajate jalgu uurima pead.

Mina ei ole see, kes ütles, et otse töölt teatrisse läheb aga miks sa arvad, et inimene, kel jalad haiged, tööl käia ei või? Mugavate jalanõudega saan ma ikka kontorisse ja kontoris liikumisega hakkama. Töö tegemist mul haiged jalad ei sega, minu tööks on aju vaja, mitte jalgu.
Kirjutan ka samale jutule alla, täpselt sama kõik.
Külaline

See jutt lääbakatest poristest saabastest, botikutest, laudariietest ja dressidest Estonias oli tõesti kellegi imelik fantaasia.
Mitte keegi pole siin mitte midagi sellist kirjutanud. Kõik on maininud viisakat riietust, olgu need jalanõud siis saapad või midagi muud. Ilmselgelt on need jalanõud ka puhtad. Vähem luuletamist!
Keegi kirjutas, et ei saa ju ometi minna teatrisse selles riietuses, millega prügi välja viid. See oli küll veidi imelik jutt. Võtan prügikoti näppu suvalisel ajal majast väljudes ja viin selle ära. Olgu ma siis teel tööle, mõnele sünnipäevale, pidulikule vastuvõtule või teatrisse. Prügi viimiseks meie peres kellelgi eraldi riietus pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 00:39 See jutt lääbakatest poristest saabastest, botikutest, laudariietest ja dressidest Estonias oli tõesti kellegi imelik fantaasia.
Mitte keegi pole siin mitte midagi sellist kirjutanud. Kõik on maininud viisakat riietust, olgu need jalanõud siis saapad või midagi muud. Ilmselgelt on need jalanõud ka puhtad. Vähem luuletamist!
Keegi kirjutas, et ei saa ju ometi minna teatrisse selles riietuses, millega prügi välja viid. See oli küll veidi imelik jutt. Võtan prügikoti näppu suvalisel ajal majast väljudes ja viin selle ära. Olgu ma siis teel tööle, mõnele sünnipäevale, pidulikule vastuvõtule või teatrisse. Prügi viimiseks meie peres kellelgi eraldi riietus pole.
Maha jäänud oled siis. Meil on küll eraldi riietus selleks
Külaline

just. Pole kunagi näinud poriseid botikuid, aga küll olen näinud tavalisi saapaid, mis minu teatrielamust küll grammigi ei vähendanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], xqwerty ja 12 külalist