Riietus Estonia teatris

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 12:51
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 12:09
Kuidas ma ei salli peenutsejaid.
See on nüüd peenutsemine, et öeldakse, et samade riietega, millega sa prügikasti välja viid, ei ole sobilik ooperisse minna. Soliidsemad riided ja vahetusjalanõud on nüüd ennekuulmatu pirtsutamine mõne arvates. Tema raiub ikka, et toss ja teksad on sobiv riietus. Ei ole. Ei oota sind keegi kontorisse ka dressidega, see pole mingi peenutsemine, vaid elementaarne käitumisoskus.
Sinu lennukas fantaasia laseb siin foorumis nii mõnegi teema põhja. Kust sa võtad need dressid? Kust võtad prügikasti? Kust võtsid botikud? Inimene ütleb, et kuna läheb töölt otse teatrisse, siis läheb tavalistes kontorirõivastes, sina kaagutad seepeale midagi dressidest ja prügikastirõivastest, millega inimene tööl ja teatris käivat? Mis häire sul on?
Botikud tulid mängu ühe vanema proua targutusest, et temal pole kingi, sest tema jalad on sellised, et sinna ükski king ei sobi. Sobivad ainult mingid lötakad saapad. See on ju päris kindlasti loll jutt. Ja selga paneb casual rõivad, sest tema lihtsalt tahab nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 19:12

See on nüüd peenutsemine, et öeldakse, et samade riietega, millega sa prügikasti välja viid, ei ole sobilik ooperisse minna. Soliidsemad riided ja vahetusjalanõud on nüüd ennekuulmatu pirtsutamine mõne arvates. Tema raiub ikka, et toss ja teksad on sobiv riietus. Ei ole. Ei oota sind keegi kontorisse ka dressidega, see pole mingi peenutsemine, vaid elementaarne käitumisoskus.
Sinu lennukas fantaasia laseb siin foorumis nii mõnegi teema põhja. Kust sa võtad need dressid? Kust võtad prügikasti? Kust võtsid botikud? Inimene ütleb, et kuna läheb töölt otse teatrisse, siis läheb tavalistes kontorirõivastes, sina kaagutad seepeale midagi dressidest ja prügikastirõivastest, millega inimene tööl ja teatris käivat? Mis häire sul on?
Botikud tulid mängu ühe vanema proua targutusest, et temal pole kingi, sest tema jalad on sellised, et sinna ükski king ei sobi. Sobivad ainult mingid lötakad saapad. See on ju päris kindlasti loll jutt. Ja selga paneb casual rõivad, sest tema lihtsalt tahab nii.
Järgmine liialdus - lötakad saapad. Nii kui suu lahti teed, nii ikka mingi moonutus kukub.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 19:12

Ütles ta, et läheb botikutega või mõtlesid jälle välja? Kindel, et sa pole patoloogiline valetaja?
Teatris käiaksegi casualis. Nagu reeglid ütlevad, ei pane keegi ka pahaks, kui lähed üleslöödult. Ausalt öeldes kujutan ette, et sa karjud ebasobivalt silma küll.

https://www.vanemuine.ee/piletiinfo/kkk ... lga-panen/
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 21:13 Ütles ta, et läheb botikutega või mõtlesid jälle välja? Kindel, et sa pole patoloogiline valetaja?
See on sama tüüp, kelle lapse peale koolis alati õpetajad karjuvad, tema enda üle perearst irvitab, psühholoogid sõimavad jne jne. See peab olema mingi diagnoos. Las olla see diagnoos, kellel meist ei oleks mingit kiiksu, aga inimene võiks vähemalt üritada end talitseda, teades, et tal selline jama on. Väsitav.
Külaline

Olen ka selline, kes ei saa enamikke jalanõusid kanda. Keegi eelpool mainis skechersi kingi? Millised mudelid teie arvtes skechersilt kingad on? Minu meelest on nad ikka pigem tossulaadsed. Skechers on nimelt ainuke jalanõu, mis mu tundlikule jalale sobib, nii et küsin täiesti siiralt. Vimati käisin balletti vaatamas Alexela kontserdimajas. Auto jätsime solarise maaalusesse parklasse. Autos vahetasin oma Skechersi mugavad saapad Skechersi mustade slipinide vastu, mis ikkagi on pigem tossud. Korralik kleit, kuigi mitte ülipidulik ja värvilised sukad olid. Ma ei tea, ise ma tundsin ennast mugavalt, kui kellegi ilumeelt riivasin, siis on see küll selle kellegi probleem. Vahetusjalanõud olid olemas, poriste saabastega ei käinud. Kontsa ei olnud ja kinga mõõtu välja ei anna, aga mulle endal selline kleit-värviline sukk-korralikum tossulaadne kombinatsioon meeldib
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:36 Olen ka selline, kes ei saa enamikke jalanõusid kanda. Keegi eelpool mainis skechersi kingi? Millised mudelid teie arvtes skechersilt kingad on? Minu meelest on nad ikka pigem tossulaadsed. Skechers on nimelt ainuke jalanõu, mis mu tundlikule jalale sobib, nii et küsin täiesti siiralt. Vimati käisin balletti vaatamas Alexela kontserdimajas. Auto jätsime solarise maaalusesse parklasse. Autos vahetasin oma Skechersi mugavad saapad Skechersi mustade slipinide vastu, mis ikkagi on pigem tossud. Korralik kleit, kuigi mitte ülipidulik ja värvilised sukad olid. Ma ei tea, ise ma tundsin ennast mugavalt, kui kellegi ilumeelt riivasin, siis on see küll selle kellegi probleem. Vahetusjalanõud olid olemas, poriste saabastega ei käinud. Kontsa ei olnud ja kinga mõõtu välja ei anna, aga mulle endal selline kleit-värviline sukk-korralikum tossulaadne kombinatsioon meeldib
Ainult et seal pole mitte kunagi balletti näidatud...
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:40 Ainult et seal pole mitte kunagi balletti näidatud...
Oled loll või mängid? Loomulikult on Alexelas vahel balletietendused, külalisetendused. Mina olen käinud vaatamas seal Pähklipurjat ja Luikede järve. Kindlasti on neid veel. Ole vait lihtsalt, kui sa ei tea.

Skechersid on jah minugi arust kõik tossu tallaga ja see nad teebki jalale talutavaks. Nad lihtsalt ei tea, mida räägivad. Ajavad jama.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:53
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:40 Ainult et seal pole mitte kunagi balletti näidatud...
Oled loll või mängid? Loomulikult on Alexelas vahel balletietendused, külalisetendused. Mina olen käinud vaatamas seal Pähklipurjat ja Luikede järve. Kindlasti on neid veel. Ole vait lihtsalt, kui sa ei tea.

Skechersid on jah minugi arust kõik tossu tallaga ja see nad teebki jalale talutavaks. Nad lihtsalt ei tea, mida räägivad. Ajavad jama.
Jälle valetad. Vaata mis on teema nimi. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:59
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:53

Jälle valetad. Vaata mis on teema nimi. :lol:
Täitsa sooda! Kommentaar oli Alexela kontserdisaali kohta. Mis ma sellest teemast vaatan? Mine magama. Mina puudega inimesega rohkem ei vaidle.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:40
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:36 Olen ka selline, kes ei saa enamikke jalanõusid kanda. Keegi eelpool mainis skechersi kingi? Millised mudelid teie arvtes skechersilt kingad on? Minu meelest on nad ikka pigem tossulaadsed. Skechers on nimelt ainuke jalanõu, mis mu tundlikule jalale sobib, nii et küsin täiesti siiralt. Vimati käisin balletti vaatamas Alexela kontserdimajas. Auto jätsime solarise maaalusesse parklasse. Autos vahetasin oma Skechersi mugavad saapad Skechersi mustade slipinide vastu, mis ikkagi on pigem tossud. Korralik kleit, kuigi mitte ülipidulik ja värvilised sukad olid. Ma ei tea, ise ma tundsin ennast mugavalt, kui kellegi ilumeelt riivasin, siis on see küll selle kellegi probleem. Vahetusjalanõud olid olemas, poriste saabastega ei käinud. Kontsa ei olnud ja kinga mõõtu välja ei anna, aga mulle endal selline kleit-värviline sukk-korralikum tossulaadne kombinatsioon meeldib
Pole vaja oma rumalust demonstreerida. Seda käisin Alexela kontserdimajas vaatamas:
https://kontserdimaja.ee/events/kyiv-gr ... de-jarv-2/

Kahju, et keegi ei ole kommenteerinud, kas selline minu riietus siis sobis või ei. Ei olnud päris kingad, aga ka mitte porised saapad või botikud nagu siin keegi eelpool oletas kõikide teatrissse kingi mitte jalga pannute kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:18
Pole vaja oma rumalust demonstreerida. Seda käisin Alexela kontserdimajas vaatamas:

Kahju, et keegi ei ole kommenteerinud, kas selline minu riietus siis sobis või ei. Ei olnud päris kingad, aga ka mitte porised saapad või botikud nagu siin keegi eelpool oletas kõikide teatrissse kingi mitte jalga pannute kohta.
:lol: :lol: :lol:
Ballett!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:26

Ballett!
Hm. Luikede järv ei ole sinu meelest ballett või? Või milles su probleem on?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:44
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:26

Ballett!
Hm. Luikede järv ei ole sinu meelest ballett või? Või milles su probleem on?
See kommenteerija on mingi täisd.biil või lausloll.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 15:57See kommenteerija on mingi täisd.biil või lausloll.
Tundub küll. Pidevalt mingid irvitavad näod tal kommentaarides. Hullu tunnus, debiilselt irvitada kogu aeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 16:21
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 15:57See kommenteerija on mingi täisd.biil või lausloll.
Tundub küll. Pidevalt mingid irvitavad näod tal kommentaarides. Hullu tunnus, debiilselt irvitada kogu aeg.
Seepärast ma eile lõptasingi talle vastamise. Inimene ei ole lihtsalt adekvaatne.
Külaline

Mina arvan, et sellist töölkäivat ja töölt otse teatrisse siirduvat naist pole olemas, kes ei suudaks selleks 3 tunniks, mis ta teatris viibib (ja teeb selle aja sees ehk paarsada sammu), panna endale jalga kingi. Sest nii just see tohutute ortopeediliste probleemidega naine väidab - tema jalad peale tossude või saabaste mitte midagi muud ei kannata, samas ta läheb teatrisse otse töölt (?).
Arvan, et iga naine, olgu ta jalad missugused tahes, kui ta just ei kõnni karkudega - suudab 3 tunniks jalga panna kingad, millega peaks ta siis siirduma garderoobist saali, seejärel saalist jalutusruumi ja seeejärel taas saali ja seejärel taas garderoobi (kokku u 200 sammu). Kui üks iseseisvalt kõndiv inimene seda ei suuda teha, siis ostku ratastool. Mitte ärgu mingu teatrisse tossude või saabastega.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 18:02 Mina arvan, et sellist töölkäivat ja töölt otse teatrisse siirduvat naist pole olemas, kes ei suudaks selleks 3 tunniks, mis ta teatris viibib (ja teeb selle aja sees ehk paarsada sammu), panna endale jalga kingi. Sest nii just see tohutute ortopeediliste probleemidega naine väidab - tema jalad peale tossude või saabaste mitte midagi muud ei kannata, samas ta läheb teatrisse otse töölt (?).
Arvan, et iga naine, olgu ta jalad missugused tahes, kui ta just ei kõnni karkudega - suudab 3 tunniks jalga panna kingad, millega peaks ta siis siirduma garderoobist saali, seejärel saalist jalutusruumi ja seeejärel taas saali ja seejärel taas garderoobi (kokku u 200 sammu). Kui üks iseseisvalt kõndiv inimene seda ei suuda teha, siis ostku ratastool. Mitte ärgu mingu teatrisse tossude või saabastega.
Hakkab jälle pihta!

Mina suudan kingadega käia, aga sellest hoolimata mitte kunagi vahetusjalatseid teatrisse kaasa ei võta. Olen saabastega, nagu enamik inimesi.
Külaline

Mul näiteks pole trussikuid jalas :o
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 18:02 Mina arvan, et sellist töölkäivat ja töölt otse teatrisse siirduvat naist pole olemas, kes ei suudaks selleks 3 tunniks, mis ta teatris viibib (ja teeb selle aja sees ehk paarsada sammu), panna endale jalga kingi. Sest nii just see tohutute ortopeediliste probleemidega naine väidab - tema jalad peale tossude või saabaste mitte midagi muud ei kannata, samas ta läheb teatrisse otse töölt (?).
Ega sellist meest ka ei ole. Vahepeal peab muidugi kempsus ka käima. (Pluss 142 sammu, kui pääsed esimesse kabiini)
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 11:51
Külaline kirjutas: Viisakamalt riidesse panna ja mitte trampida soola-pori-märgades talvesaabastes mööda saali- see on lihtsalt austus teatri ja ürituse vastu.
Mis sool ja pori? Kus? Ma ei tea ühtegi teatrit, mis asuks keset kartulivagusid. Kesklinna pisikese tänavamustuse saab maha pühkida nendel mattidel, mis uste juurde on asetatud, oled ehk märganud ja mõelnud, mis ja milleks need on?
Aga teekond kesklinna algab ka kuskilt mujalt. Seal võivad küll jalanõud poriseks või soola-plögaseks saada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 3 külalist