Seksikas ja vana ei käi väga kokku.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 10:01Mina olen üks sellistest, aga mitte Sass Hennot ometi! Dziisas! Ta on ju creepy ja kole paks ka veel. Seksikaid ja tarku vanu mehi tahetakse ikkaKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 09:19 Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
Mis arvate Sass Hennost?
-
Külaline
-
Külaline
Imelik, kui mees nii ütleb, siis on kõik väga okei, aga kui naine, siis on miinustamine. Aga see on ju tõsi. Ma olen oma elus vast kahte seksikat vana meest näinud, suurem osa meestest seda rolli välja ei vea. Eriti kui rääkida Eesti meestest, kes on juba 40+ õllekõhuga, potentsiprobleemidega jne. Aga kõige hullem on nende puhul šovinistlik maailmavaade, mis välistab igasuguse atraktiivsuse, isegi kui välise täiesti kõrvale jätad. Nii on.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 18:39Seksikas ja vana ei käi väga kokku.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 10:01Mina olen üks sellistest, aga mitte Sass Hennot ometi! Dziisas! Ta on ju creepy ja kole paks ka veel. Seksikaid ja tarku vanu mehi tahetakse ikkaKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 09:19 Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
-
Külaline
Ja tehtud selle kuulsusega seksivärkigi. Häää sõbrantsidele kiita
-
Külaline
Nagu ilu, on ka seksikus vaataja silmades. Mina olen terve elu pidanud seksikaks mehi, kes on minust vähemalt 15+. Ja mitte kunagi pole olnud kellegagi, kes oleks vähem kui 10+. Aga mitte iga vana meest ma ei taha. Ilmselgelt. Neid on vähe, aga vahel ikka satub ette mõni, kes põlvedest nõrgaks teeb. Sass Henno väga väga kindlasti üks neist ei ole.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 18:39Seksikas ja vana ei käi väga kokku.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 10:01Mina olen üks sellistest, aga mitte Sass Hennot ometi! Dziisas! Ta on ju creepy ja kole paks ka veel. Seksikaid ja tarku vanu mehi tahetakse ikkaKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 09:19 Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
-
Külaline
Eks need kõige hullemad vestlused toimusid Snapchatis, kus sõnumid kohe ise ära kustuvad.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 17:28Sellesmõttes päris julge käik, et need vestlused ju ometigi toimunud on ja ta ju peab teadma nendest, kuna on ise nendes osalenud. Kas tõesti arvas, et keegi ei anna neid välja või...?
-
Külaline
Ma oleks ka Malluka asemel "paljastanud", kui mõni advokaat õigluse huvides seda oleks palunud.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 12:01Paljastajaks oli see loll Henno ise, kes edevusest kohtusse läks, et noor tüdruk vaikima sundida. Oleks ta tuima pannud ja vait püsinud, poleks mingit keissi täna. Ta ei uskunud, et on tunnistajad ja vestlusedKülaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 11:54Paljastajaks oli advokaat. Blogija vahendusel.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 22:04 Lugu ise on muidugi inetu ja hea, et see päevavalgele tuli. Asja teeb inetumaks ja samas klatšimaigulisemaks seik, et "paljastajaks" oli see ebameeldiv blogija. Temaga seotut on lihtsalt väga rastke tõsiselt võtta.![]()
-
Külaline
Mina olen Sassi poolt. Nii viisakalt ja ilusasti võitles vaeste naiste eest. Selline rüütel kohe. Tiba kalllis oli see tema 380/h koolituse tund. Aga samas ta oli alati valmis naisi lohutama. Noori naisi. Vanamutte ta ei lohutanud kahjuks.
Vaene sassike. Nüüd vist tühistavad ta ära
Vaene sassike. Nüüd vist tühistavad ta ära
-
Külaline
Mehed on alati noori naisi taga ajanud. Kui mina pubekas olin, siis sellised teemad küll uudiste künnist ei ületanud. Kiimakottidele anti vastu vahtimist ja korras. Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad. Esimeses järjekorras tuleks vanemad vastutusele võtta, sest nemad on alaealise turvalisuse eest vastutavad. Mujal maailmas ma sellist hoolimatut tütarde kasvatust pole kohanud, et ah last kolab ringi ja satub täiskasvanud meeste võrku.
-
Külaline
Isad on ju tühistatud. Ema ise elab neljanda või viienda "võõras isaga", kes samamoodi ligi ajab.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23 Mehed on alati noori naisi taga ajanud. Kui mina pubekas olin, siis sellised teemad küll uudiste künnist ei ületanud. Kiimakottidele anti vastu vahtimist ja korras. Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad. Esimeses järjekorras tuleks vanemad vastutusele võtta, sest nemad on alaealise turvalisuse eest vastutavad. Mujal maailmas ma sellist hoolimatut tütarde kasvatust pole kohanud, et ah last kolab ringi ja satub täiskasvanud meeste võrku.
Paar põlvkonda tagasi oleks tüdruku isa juba jahipüssi lakast alla toonud ja sassikesele kombeid õpetanud
-
Külaline
Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad.
-
Külaline
No ei ole normaalne, kui sul laps enda väitel pidevalt sõbranna pool "ööbib". Jah helistaks küll sõbranna emale, kas see vastab ikka tõele ja kas vanemad on kodus.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:19Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad.
-
Külaline
Ole normaalne! See oleks küll piinlik, kui oma last ei usalda. Ma vihkaks sellist ema.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:12No ei ole normaalne, kui sul laps enda väitel pidevalt sõbranna pool "ööbib". Jah helistaks küll sõbranna emale, kas see vastab ikka tõele ja kas vanemad on kodus.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:19Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad.
-
Külaline
Hoolimine küll piinlik ei ole.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:14Ole normaalne! See oleks küll piinlik, kui oma last ei usalda. Ma vihkaks sellist ema.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:12No ei ole normaalne, kui sul laps enda väitel pidevalt sõbranna pool "ööbib". Jah helistaks küll sõbranna emale, kas see vastab ikka tõele ja kas vanemad on kodus.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:19
Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.
Usalda aga kontrolli.
Üldjuhul 80% emasüdametest ikka tunneb, kui midagi mäda on.
-
Külaline
Milline rumal jutt! Meest ka kontrollid?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 22:27Hoolimine küll piinlik ei ole.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:14Ole normaalne! See oleks küll piinlik, kui oma last ei usalda. Ma vihkaks sellist ema.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:12
No ei ole normaalne, kui sul laps enda väitel pidevalt sõbranna pool "ööbib". Jah helistaks küll sõbranna emale, kas see vastab ikka tõele ja kas vanemad on kodus.
Usalda aga kontrolli.
Üldjuhul 80% emasüdametest ikka tunneb, kui midagi mäda on.
-
Külaline
Pole meest õnneks, ei taha ka
-
Külaline
Mitte midagi sellist, mida mujal ei toimuks, ei aita mingi kontroll, piinlik ja madal.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:50Pole meest õnneks, ei taha kaaga omal ajal oleks pidanud kontrollima. Nooh, pärast lahku minekut peale 10a sain kinnitust ka, mis päriselt toimus.
-
Külaline
Öisel ajal hoolsam vanem tõesti suvalises kohas ööbida ei luba, kasvõi juba lapse turvalisuse pärast. Ning jah, sõbranna pool ööbimisel helistataksegi sõbranna emale ja lepitakse ööbimine kokku ning sõbranna ema vastutab, et lapsed on, kus nad on öelnud ennast olevat.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:19Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad.
Samas võivad käimised ja kohtingud täiskasvanud võrgutajaga toimuda ka päevasel ajal. Seda on ka kõige hoolsamatel vanematel raske välistada.
-
Külaline
Mees on täiskasvanud inimene.
Lapse turvalisuse eest lapsevanem vastutab.
Saab laps täiskasvanuks, siis vastutab ise. Senikaua on ta laps.
-
Külaline
Mul üks lastest ka keerulise puberteediga. Tegid sõbrannaga teineteisele katet, tütar ütles mulle, et ööbib klassiõe pool, klassiõde aga ütles oma emale, et ööbib minu tütre pool. Kui küsisin tolle klassiõe ema kontakti, siis mulle kontakt anti - ent pärast tuli välja, et see kontakt oli hoopis tüdrukute endi poolt tekitatud number, millele nad ise vaheldumisi vastasid ja teineteise muretsevaid emasid rahustasid.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 15:00Öisel ajal hoolsam vanem tõesti suvalises kohas ööbida ei luba, kasvõi juba lapse turvalisuse pärast. Ning jah, sõbranna pool ööbimisel helistataksegi sõbranna emale ja lepitakse ööbimine kokku ning sõbranna ema vastutab, et lapsed on, kus nad on öelnud ennast olevat.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:19Nad on ju sõbrannade pool. Ei lähe ju 14a, ukse taha kontrollima või vanematele helistama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 17:23Küll aga paneb imestama, et lapsevanemad tänapäeval oma alaealiste tütarde tegemistega mitte mingil määra kursis ei ole ega huvitu kellega ja kus nad öid veedavad.
Samas võivad käimised ja kohtingud täiskasvanud võrgutajaga toimuda ka päevasel ajal. Seda on ka kõige hoolsamatel vanematel raske välistada.
Kui püüdsin ikkagi klassiõe õige emaga kontakti saada ja uurida, kas mu tütre jutt tõele vastab, kogesin isegi pahameelt, ta ütles, et läks ise kodust hommikuni minema, et noored saaksid rahus pidutseda ja on seda meelt, et 14-15aastaseid võiks küll juba usaldada ja lasta neil rahus olla. Nii et selline kontrollimine töötab vaid kahepoolselt, st kui ka sõbranna emale see sobib, muidu mitte.
Eks noored ole ajast aega igatsenud teismeeas suuremat vabadust kui vanemad neile anda julgevad, siin ei ole omavaheliste suhete ega usaldusega suurt pistmist. Lihtsalt, kui ikka kangesti kisub seiklema ja tahaks põnevust, siis hakkadki vanematele valetama. Nii on alati olnud.
-
Külaline
Kas siis emad tõesti aru ei saanud, et sõbranna ema asemel telefonile vastab.Mul üks lastest ka keerulise puberteediga. Tegid sõbrannaga teineteisele katet, tütar ütles mulle, et ööbib klassiõe pool, klassiõde aga ütles oma emale, et ööbib minu tütre pool. Kui küsisin tolle klassiõe ema kontakti, siis mulle kontakt anti - ent pärast tuli välja, et see kontakt oli hoopis tüdrukute endi poolt tekitatud number, millele nad ise vaheldumisi vastasid ja teineteise muretsevaid emasid rahustasid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist