Mis arvate Sass Hennost?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 23:11
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:48
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:34
Need on kuulujutud, midagi pole ju veel osutunud.
Millal sinu jaoks sellune asi "osutunud" on siis? Kui Päevalehes tuuakse ära selge A4 foto seksuaalaktis omasoolisega? Saad aru küll, et sellised asjad ei saa kunagi lõplikku kinnitust.
Päevaleht isegi ei ilmu enam. Aga rohkem fakte tahaks küll kui kuulujutud. See on praegu rohkem pedede kaitsestrateegia iga konservatiivi kohta ütelda, et küllap on ise pede. Just nagu see muudaks midagi.
Ahh, et Päevaleht isegi ei ilmu enam??????
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:26 Kas Sass Henno oli see kes oli koduvägivalla all kannataja lapsena, koos emaga ja siis täiskasvanuna, aastaid tagasi oli suur selle vastu võitleja?
Mitte aadtaid tagasi vaid alati kui antud terma kuskilt välja ilmus oli ka tema räusates platsis feimi kogumas. Viimati ronis räusates urudt välja KH kaitsma. Aga naistele ja tüdrukutele ta meeldib. Seksi saab nii 14 aastaselt kui 49 aastaselt. Samas miks peaks keppima 49-st kui 14 a on varnast võtta. Kui siis ema ja tütart ehk koos.
Külaline

sasshenno.pdf
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:04sasshenno.pdf
Ise oli loll, et kohtusse läks. Enda edevus kaevas augu :D
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:06
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:04sasshenno.pdf
Ise oli loll, et kohtusse läks. Enda edevus kaevas augu :D
Karistamatuse ja ülbuse tunne. Vend arvas, et on jumal. Äkki ongi kui on vedsnud voodisse mitusada naist ja tüdrukut.
Külaline

Mulle on see alati imelik tundunud, et üks noor mees nii tulihingeliselt ahistatud naiste eest võitleb. Kuidagi veider.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:18 Mulle on see alati imelik tundunud, et üks noor mees nii tulihingeliselt ahistatud naiste eest võitleb. Kuidagi veider.
Mis ta enam nii noor on. Praegu 42 ja kaua ta seda nn kaitsetööd teinud on?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:58
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 12:18 Mulle on see alati imelik tundunud, et üks noor mees nii tulihingeliselt ahistatud naiste eest võitleb. Kuidagi veider.
3-4 aastat on meeletult röökinud. Kuulsust ja feimi kogunud. Pääsenud koolidesse vanemate kui 14 a juurde slaide näitama kus alla nurgas ilusti kirjanikuherra kontaktid. Ordenit ikkagi pole rind saanud
Külaline

Mu meelest tegija vend. 42 aastaseks on ta põrutanud üle 200 naise. Ja nagu aru saan siis noori mitte mingeid vanamutte.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 23:33
Mu meelest tegija vend. 42 aastaseks on ta põrutanud üle 200 naise. Ja nagu aru saan siis noori mitte mingeid vanamutte.
Panomies.
Külaline

Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 09:19 Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
Mina olen üks sellistest, aga mitte Sass Hennot ometi! Dziisas! Ta on ju creepy ja kole paks ka veel. Seksikaid ja tarku vanu mehi tahetakse ikka
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 09:19 Oli siingi teema, kus naised tunnistasid, et ihaldavad endast palju vanemaid mehi. Keegi ei mõistnud hukka. Kusagil need "palju vanemad mehed" ju on.
Mis naised siia puutuvad. SH noolib ju väidetavalt ikka nooremaid.
Külaline

No lugege tänast ekspressi, päris vastik poisu...
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 08:48 No lugege tänast ekspressi, päris vastik poisu...
Hunt lambanahas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:04 Lugu ise on muidugi inetu ja hea, et see päevavalgele tuli. Asja teeb inetumaks ja samas klatšimaigulisemaks seik, et "paljastajaks" oli see ebameeldiv blogija. Temaga seotut on lihtsalt väga rastke tõsiselt võtta.
Paljastajaks oli advokaat. Blogija vahendusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 11:54
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:04 Lugu ise on muidugi inetu ja hea, et see päevavalgele tuli. Asja teeb inetumaks ja samas klatšimaigulisemaks seik, et "paljastajaks" oli see ebameeldiv blogija. Temaga seotut on lihtsalt väga rastke tõsiselt võtta.
Paljastajaks oli see loll Henno ise, kes edevusest kohtusse läks, et noor tüdruk vaikima sundida. Oleks ta tuima pannud ja vait püsinud, poleks mingit keissi täna. Ta ei uskunud, et on tunnistajad ja vestlused :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 12:01
Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 11:54
Paljastajaks oli see loll Henno ise, kes edevusest kohtusse läks, et noor tüdruk vaikima sundida. Oleks ta tuima pannud ja vait püsinud, poleks mingit keissi täna. Ta ei uskunud, et on tunnistajad ja vestlused :lol:
Sellesmõttes päris julge käik, et need vestlused ju ometigi toimunud on ja ta ju peab teadma nendest, kuna on ise nendes osalenud. Kas tõesti arvas, et keegi ei anna neid välja või...?
Külaline

Meesterahvas äkki ei kujuta ette, et tüdrukud hoiavad 10 aasta taguste vestluste screenshotte alles.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2025 17:42Meesterahvas äkki ei kujuta ette, et tüdrukud hoiavad 10 aasta taguste vestluste screenshotte alles.
No ikkagi nn kuulsus ju...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist