Kas kõik teie vastused foorumis ilmuvad?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 22:35
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 22:26

Jah, palun kustutage kõik roppused. Ja palun kustutage see härra, kes trollib teemasid. Kõik teised arvamused, sh need arvamused, mis inimestel omavahel ei kattu, jätke alles. Vaidlused, mida siin esineb palju, ei tähenda ju ometigi seda, et need tuleb viivitamatult peatada. Minule näiteks meeldib väga, et siin on erinevaid arvamusi, vaidlusi, tuliseid debatte...
Milliseid tuliseid debatte?! Neid, kus kaks kasutajat omavahel lõputult jagelevad, sest kumbki tahab, et viimane sõna ikka talle jääks?
Näiteks, vaata kas või seda Viiplejate teemat. Inimestel on erinevad arvamused.

Debati mõte on jah vaidlemine ja igaüks soovib, et tema sõna jääks talle.

Sa näiteks poliitilisi debatte ei ole vaadanud? Täitsa ametlikult riigitelevisioonis vaidlevad ja õiendavad üksteisest üle. Keegi ei kustuta ega keela neid ära.

Vaidluses sünnib tihtipeale tõde. Ma isegi olen foorumi vaidluste peale mõne oma arvamuse ja hoiaku kardinaalselt ümberhinnanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 22:47
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 22:26

Jah, palun kustutage kõik roppused. Ja palun kustutage see härra, kes trollib teemasid. Kõik teised arvamused, sh need arvamused, mis inimestel omavahel ei kattu, jätke alles. Vaidlused, mida siin esineb palju, ei tähenda ju ometigi seda, et need tuleb viivitamatult peatada. Minule näiteks meeldib väga, et siin on erinevaid arvamusi, vaidlusi, tuliseid debatte...
Milliseid tuliseid debatte?! Neid, kus kaks kasutajat omavahel lõputult jagelevad, sest kumbki tahab, et viimane sõna ikka talle jääks?

Sa näiteks poliitilisi debatte ei ole vaadanud? Täitsa ametlikult riigitelevisioonis vaidlevad ja õiendavad üksteisest üle. Keegi ei kustuta ega keela neid ära.

Vaidluses sünnib tihtipeale tõde. Ma isegi olen foorumi vaidluste peale mõne oma arvamuse ja hoiaku kardinaalselt ümberhinnanud.
On ikka vahe, kas räägitakse 16-ndal leheküljel ikka veel asjast või käib vestlus tasemel "aga sina oled lammas" - "ise oled". Neid teemasid, kus pikalt asjalikku väitlust jätkub, kus ei korrata end lõputult, kus ei kraagelda, ei solvata, ei mõnitata - kas üldse mõni on? Alati läheb ju vähemalt ühe osapoole poolt solvamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 23:00
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 22:47

On ikka vahe, kas räägitakse 16-ndal leheküljel ikka veel asjast või käib vestlus tasemel "aga sina oled lammas" - "ise oled". Neid teemasid, kus pikalt asjalikku väitlust jätkub, kus ei korrata end lõputult, kus ei kraagelda, ei solvata, ei mõnitata - kas üldse mõni on? Alati läheb ju vähemalt ühe osapoole poolt solvamiseks.
No ikka on! Aga tõsi ta on, et suure osa teemadest rikub ära vanamees, kes oma katkist plaati käiab. Ja need teemad on siis tõesti rikutud.

On üksikuid lasteaiatasemel "aga sina ole lammas" - "ise oled", aga neid nii hullult palju õnneks pole ja neist saab kiiresti silmadega üle lasta.

Ja PK foorumis oli ka üks hull, kes iseendaga dialooge pidas - a la ma nägin sind - sa nägid mind.... Tema ei ole õnneks siinset foorumit avastanud. Siiski loodan, et temaga on kõik hästi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 23:30Aga tõsi ta on, et suure osa teemadest rikub ära vanamees, kes oma katkist plaati käiab. Ja need teemad on siis tõesti rikutud.
Vaat need kommentaarid võiks tõesti kustutada kohe, ilma raporteerimata. Aga saan ka aru, et moderaator ei suuda kõike läbi lugeda.
Pagan, kirjutati ju, et nüüd peaks mõnda aega rahulik olema... ja ikka ta on tagasi. Nõme.
Paar päeva oli siin tõesti tore!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 23:30a la ma nägin sind - sa nägid mind....
Nagu Zevakin oma tibiga laulus :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], suvitaja ja 5 külalist