Ei tasu ropendada ja sõimata.eiteakes kirjutas: ↑17 Veebr 2025 16:49 Ilmselt on mul mälu kehvaks jäänud, aga ma ei leia enam vastuseid, mida olen mind kõnetanud teemadesse kirjutanud. Mõnikord kirjutan pika vastuse ja siis mõtlen, et mis ma siin ikka heietan ja keda huvitab ning ei postita seda. Teinekord seda heietamise tunnet ei tekki ja vajutan sisesta nuppu. Kui järgmisel päeval sama arutelu uuesti lugema lähen, et mida teised on arvanud, siis minu vastust pole. Tavaelus mul ikka tuleb meelde kui midagi on tegemata jäänud, et selle unustasin. Ilmselt pole arutle.ee foorum nii oluline, et mul mälu registreeriks, mida ma olen teinud ja mida tegemata jätnud, aga natuke juba hakkab häirima, et selline valikuline mälu on.
Kas kõik teie vastused foorumis ilmuvad?
-
Külaline
Re: Kas kõik teie vastused foorumis ilmuvad?
-
Külaline
Aeg-ajalt tõesti sõnumit lihtsalt ei ilmugi. Ilma igasuguse roppuste ja solvanguteta sõnumit.
-
Külaline
Mul tihti ei lähegi esimese vajutuskorraga teks üles. Pean tagasi minema ja uuesti vajutama.
-
Külaline
Sama kogemus, päris mitu korda on postitused kaduma läinud. (Ja ma ei ropenda ega tee muud sellist.)
-
Külaline
Ja täiesti julmalt kustutatakse siin kommentaare. Üldse ei pea ropendama, sõimama ega kellelegi halvasti ütlema. Lihtsalt!
-
Külaline
Me ei räägi siin kustutamisest per se, vaid sellest, et postitused üldse ei ilmugi.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 19:17 Ja täiesti julmalt kustutatakse siin kommentaare. Üldse ei pea ropendama, sõimama ega kellelegi halvasti ütlema. Lihtsalt!
-
Külaline
Kui tekst valmis ja vajutad saada nupule, siis ole ikka kindel ka, et läks üles. Tihti ei lähe ja tuleb veel korra vajutada. Ma olen isegi rohkem kordi pidanud, sest no ei ilmunud mu tekst. Õnneks olin kopinud. Kui pikk tekst ja üles mineku asemel kustub, siis ajab nii leili.
-
Külaline
Kui vastus on pikk, siis ilmselt on läinud hulk aega kirjutamisele ning vahepeal keegi teine vastanud - sel juhul tuleb teade, et keegi on vahepeal kirjutanud ja kas soovid ikka postitada. Siis pead kinnitama soovi (ning ka linnukese "Külaline" lahtrisse panema, kui soovid külaline olla), et ilmuks. Arvan, et selles on asi.
Muidugi võib ka olla, et mõni vastus on kustutatud. Juhtub, et suvalisi vastuseid kustutatakse, ilma igasuguse ropendamiseta. Minul on nii olnud, mingi täiesti neutraalne vastus oli läinud, muidu oleks arvanud, et und nägin, aga kellegi tsitaadis nägin enda vastust.
Muidugi võib ka olla, et mõni vastus on kustutatud. Juhtub, et suvalisi vastuseid kustutatakse, ilma igasuguse ropendamiseta. Minul on nii olnud, mingi täiesti neutraalne vastus oli läinud, muidu oleks arvanud, et und nägin, aga kellegi tsitaadis nägin enda vastust.
-
Külaline
Sa ju ise näed, kas kommentaar läks ära?
Tõsi, mõnikord on küll nii, et tuleb kaks korda "Sisesta" nuppu vajutada. Ma olen aru saanud, et see juhtub siis, kui täpselt samal ajal veel keegi saadab oma kommentaari. Ehk siis tekib nagu mingi ülekoormus ja laseb vaid ükshaaval kommentaare saata.
Siis hüppab ka linnuke "Külalise" eest ära, ja kommentaar tuleb uuesti saata.
-
Külaline
Kui on kustutatud kommentaar, siis kustub see ka tsitaadis.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 20:20 Kui vastus on pikk, siis ilmselt on läinud hulk aega kirjutamisele ning vahepeal keegi teine vastanud - sel juhul tuleb teade, et keegi on vahepeal kirjutanud ja kas soovid ikka postitada. Siis pead kinnitama soovi (ning ka linnukese "Külaline" lahtrisse panema, kui soovid külaline olla), et ilmuks. Arvan, et selles on asi.
Aga tõsi ta on, mõnikord kustutatakse täiesti huupi. Lähed teemat lugema ja järsku näed, et teema, millel on enne olnud 5 lehekülge on järsku kahanenud 3-le leheküljele.
Kunagi oli vist mingi selgitus ka, et kustutatakse mitte ainult roppusi ja sõimu vaid ka siis, kui kustutajale tundub, et kommentaar ei ole piisavalt teemakohane ehk teema hakkab oma algsest sisust suunda muutma. Mis on tegelikult jabur!
-
Külaline
See on tõesti jabur. Nii ei tehta.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:15Kunagi oli vist mingi selgitus ka, et kustutatakse mitte ainult roppusi ja sõimu vaid ka siis, kui kustutajale tundub, et kommentaar ei ole piisavalt teemakohane ehk teema hakkab oma algsest sisust suunda muutma. Mis on tegelikult jabur!
-
Külaline
See on foorumite surm.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:15Kunagi oli vist mingi selgitus ka, et kustutatakse mitte ainult roppusi ja sõimu vaid ka siis, kui kustutajale tundub, et kommentaar ei ole piisavalt teemakohane ehk teema hakkab oma algsest sisust suunda muutma. Mis on tegelikult jabur!
-
Külaline
Ei olnud kustunud. Ainult kommentaar oli kustunud, tsitaat mitte. Kõik (sealhulgas mina) ei kasuta tuimalt tsiteerimisnuppu, vaid kasutavad otse kantsulgude vahel "quote=" või "/quote" ning kopivad sinna vahele soovitud tsitaadi, pikkade jorude puhul palju lihtsam. Ja siis muidugi ei kustu miski ise.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:15Kui on kustutatud kommentaar, siis kustub see ka tsitaadis.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 20:20 Kui vastus on pikk, siis ilmselt on läinud hulk aega kirjutamisele ning vahepeal keegi teine vastanud - sel juhul tuleb teade, et keegi on vahepeal kirjutanud ja kas soovid ikka postitada. Siis pead kinnitama soovi (ning ka linnukese "Külaline" lahtrisse panema, kui soovid külaline olla), et ilmuks. Arvan, et selles on asi.
-
Külaline
Kindlasti mitte. Läbustajad on foorumite surm.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:25See on foorumite surm.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:15Kunagi oli vist mingi selgitus ka, et kustutatakse mitte ainult roppusi ja sõimu vaid ka siis, kui kustutajale tundub, et kommentaar ei ole piisavalt teemakohane ehk teema hakkab oma algsest sisust suunda muutma. Mis on tegelikult jabur!
-
Külaline
Vestluse areng ei ole läbustamine.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 22:13Kindlasti mitte. Läbustajad on foorumite surm.
-
Külaline
Minu vastused on alati ilmunud, kuna need on sisukad ja arukad.
-
Külaline
Ei olegi väitnud, et on. Kuid foorumite surmaks pean läbustamist, mitte teemast kõrvalekaldumiste kustutamist. Palju neid viimaseid ikka on ja need, mis on, puudutavad üksikuid osalisi. Läbu puudutab aga kõiki foorumi kasutajaid.
-
Külaline
Mitte päris! Ka see tapab foorumi, kui keegi hakkab oma subjektiivse arvamuse alusel kaudses mõttes nagu dikteerima, mida tohib teemasse kirjutada, mida mitte ja kuhu suunda tohib mingi teema minna. Veel kord, me räägime siin sellest, kui teema pöörab, kaldub esialgsest kõrvale, kuid ei ole pahatahtlik ega trolliv.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 22:13Kindlasti mitte. Läbustajad on foorumite surm.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:25See on foorumite surm.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 21:15Kunagi oli vist mingi selgitus ka, et kustutatakse mitte ainult roppusi ja sõimu vaid ka siis, kui kustutajale tundub, et kommentaar ei ole piisavalt teemakohane ehk teema hakkab oma algsest sisust suunda muutma. Mis on tegelikult jabur!
Saan aru, et moderaatoril on õigus ja võim seda teha, aga kuna siin müüakse ju ka reklaame, siis võiks olla huvi hoida foorum aktiivsena ja suure kasutajaskonnaga.
Jah, palun kustutage kõik roppused. Ja palun kustutage see härra, kes trollib teemasid. Kõik teised arvamused, sh need arvamused, mis inimestel omavahel ei kattu, jätke alles. Vaidlused, mida siin esineb palju, ei tähenda ju ometigi seda, et need tuleb viivitamatult peatada. Minule näiteks meeldib väga, et siin on erinevaid arvamusi, vaidlusi, tuliseid debatte...
-
Külaline
Milliseid tuliseid debatte?! Neid, kus kaks kasutajat omavahel lõputult jagelevad, sest kumbki tahab, et viimane sõna ikka talle jääks?Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 22:26
Jah, palun kustutage kõik roppused. Ja palun kustutage see härra, kes trollib teemasid. Kõik teised arvamused, sh need arvamused, mis inimestel omavahel ei kattu, jätke alles. Vaidlused, mida siin esineb palju, ei tähenda ju ometigi seda, et need tuleb viivitamatult peatada. Minule näiteks meeldib väga, et siin on erinevaid arvamusi, vaidlusi, tuliseid debatte...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 5 külalist