Mis arvate Sass Hennost?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:31
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:08
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 17:26 Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.
Nii et usun jah, et Sass Henno on need kirjad saatnud. See ei tee teda minu silmis veel mingiks kaabakaks. Ta ei ole kedagi ahistanud, ta ei ole kedagi vägistanud.. On olnud mingi vastastikkune lõõpiv-flirtiv-kiikusga kirjavahetus, kus mõlemad osapooled on vabatahtlikult olnud. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud ja ta on kuskil lka kedagi konkreetselt ahistanud ja vägistanud?
Täiskasvanud mehe flirt 13-14-15-16-aastastega on igas vormis, igal ajal, igas sõnastuses rõve ja lubamatu, kuigi ehk mitte karistatav. Ja ise ta ju sellise asja vastu donkihhotlikult on võidelnud! Edaspidi küll saab minu peas olema selge seos - vaata, keda inimene ründab või halvustab ning ole valmis õige pea teada saama, et ta on seda tegelikult ka ise. Vägistaja tunneb ära vägistaja, pedofiil pedofiili ja maksupettur maksupetturi.
Mul on ka alati selline tunne. Nii mõnigi suur pededevihkaja on ise hiljem omasooiharakas osutunud.
Nagu näiteks?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:48
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:08 Täiskasvanud mehe flirt 13-14-15-16-aastastega on igas vormis, igal ajal, igas sõnastuses rõve ja lubamatu, kuigi ehk mitte karistatav. Ja ise ta ju sellise asja vastu donkihhotlikult on võidelnud! Edaspidi küll saab minu peas olema selge seos - vaata, keda inimene ründab või halvustab ning ole valmis õige pea teada saama, et ta on seda tegelikult ka ise. Vägistaja tunneb ära vägistaja, pedofiil pedofiili ja maksupettur maksupetturi.
Mul on ka alati selline tunne. Nii mõnigi suur pededevihkaja on ise hiljem omasooiharakas osutunud.
Nagu näiteks?
Austriast Jörg Haiderist liigub selline info. Rain Epleri lugu tuleb ka kohe meelde. Kas ta just gei on, aga midagi veidrat seal on.
Külaline

Lugu ise on muidugi inetu ja hea, et see päevavalgele tuli. Asja teeb inetumaks ja samas klatšimaigulisemaks seik, et "paljastajaks" oli see ebameeldiv blogija. Temaga seotut on lihtsalt väga rastke tõsiselt võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:02

Nagu näiteks?
Austriast Jörg Haiderist liigub selline info. Rain Epleri lugu tuleb ka kohe meelde. Kas ta just gei on, aga midagi veidrat seal on.
Need on kuulujutud, midagi pole ju veel osutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:34
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:02
Nagu näiteks?
Millal sinu jaoks sellune asi "osutunud" on siis? Kui Päevalehes tuuakse ära selge A4 foto seksuaalaktis omasoolisega? Saad aru küll, et sellised asjad ei saa kunagi lõplikku kinnitust.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:48
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:34
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:02 Austriast Jörg Haiderist liigub selline info. Rain Epleri lugu tuleb ka kohe meelde. Kas ta just gei on, aga midagi veidrat seal on.
Millal sinu jaoks sellune asi "osutunud" on siis? Kui Päevalehes tuuakse ära selge A4 foto seksuaalaktis omasoolisega? Saad aru küll, et sellised asjad ei saa kunagi lõplikku kinnitust.
Päevaleht isegi ei ilmu enam. Aga rohkem fakte tahaks küll kui kuulujutud. See on praegu rohkem pedede kaitsestrateegia iga konservatiivi kohta ütelda, et küllap on ise pede. Just nagu see muudaks midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:22
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Olen kindel, et vähemasti Päevalehe toimetuses istub keegi asjaga seotud inimene. Keegi käiba seda tühistamiskampaaniat, kusjuures Henno ei rikkunud ühtegi seadust. Kui märkisin sellise tegevuse ebaseaduslikkust: seadusliku tegevuse põhjal mõnitamist, tagarääkimist ja ahistamist, siis kadusid minu kommentaarid lihtsalt ära.

See on huvitav jah, Oleks Henno homo, siis oleks meedia vait nagu kult rukkis.
Ok. Ei rikkunud ühtegi seadust. Oled tore tädi. Kas 14 aastasega seksimine on ok? Näiteks sinu tütrega? Ahhh, et on seotud Päevalehes? Ongi seotud kuna nad uurisid asja ja artuikkel oli juba aastaid valmis, aga jäi avaldamata. Kes sa üldse oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 21:33
See kaitsmisretoorika on tema nunnu kutsikas, tema ferrari, millega lolle naisi meelitada....
Need polnud ju mingid naised, vaid alaealised haavatud tüdrukud. Nad pole sellepärast lollid, et on veel ebaküpsed ja ei oska sellist inimest kahtlustada, kes tuleb kooli esinema. Lapsed on harjunud õpetajaid ja muid täiskasvanuid koolis usaldama.
Poogen. Tuleb veenduda, et 14 täis. Siis pole valesti midagi teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 22:04 Lugu ise on muidugi inetu ja hea, et see päevavalgele tuli. Asja teeb inetumaks ja samas klatšimaigulisemaks seik, et "paljastajaks" oli see ebameeldiv blogija. Temaga seotut on lihtsalt väga rastke tõsiselt võtta.
Aga see pooletoobine Mallukas ei paugu ka tühja kohapealt. Tal olid faktid, kirjavahetused jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 23:11 Päevaleht isegi ei ilmu enam.
Ilmub küll. Paberleht ei ilmu, see ei tähenda, et Päevaleht ei eksisteeriks. Veebis ilmub.
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 23:11 Aga rohkem fakte tahaks küll kui kuulujutud. See on praegu rohkem pedede kaitsestrateegia iga konservatiivi kohta ütelda, et küllap on ise pede. Just nagu see muudaks midagi.
Tahta ju võid, aga kellegi eraelu kohta sa mingeid fakte ei saa. Kui inimene ise just ei otsusta neid avaldada.
Teema pole, muide, homoseksuaalsusest.
Külaline

Kas Sass Henno oli see kes oli koduvägivalla all kannataja lapsena, koos emaga ja siis täiskasvanuna, aastaid tagasi oli suur selle vastu võitleja?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 09:53
Ilmub küll. Paberleht ei ilmu, see ei tähenda, et Päevaleht ei eksisteeriks. Veebis ilmub.
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 23:11 Aga rohkem fakte tahaks küll kui kuulujutud. See on praegu rohkem pedede kaitsestrateegia iga konservatiivi kohta ütelda, et küllap on ise pede. Just nagu see muudaks midagi.
Tahta ju võid, aga kellegi eraelu kohta sa mingeid fakte ei saa. Kui inimene ise just ei otsusta neid avaldada.
Teema pole, muide, homoseksuaalsusest.
Ise sa selle pedeteema siia tõid, et keegi on "osutunud". Lihtsalt ära plädise ja levita kuulujutte.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:26 Kas Sass Henno oli see kes oli koduvägivalla all kannataja lapsena, koos emaga ja siis täiskasvanuna, aastaid tagasi oli suur selle vastu võitleja?
Täpselt nii. Ja nüüd kiitleb, et tal on üle 200 partneri
Külaline

Mingi peast haige eneseimetlejast "kirjanikuhärra". Ma isegi ei oska seetada, miks tema ristisõjad ja etteasted NII ebasiirad, eneseupitajalikud ja tehislikud tunduvad.
Külaline

Koos a4 formaadis fotodega?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:41
Küll on raske, kui vestluspartneril puudub arusaam keelekujunditest. A4 formaadis foto = suur, silmapaistev foto. Või neid sinu arust veebiversioonis ei esine?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:27 Ise sa selle pedeteema siia tõid, et keegi on "osutunud". Lihtsalt ära plädise ja levita kuulujutte.
Mina ei ole mingit pedeteemat toonud ega osutumisest rääkinud. Siin käib mitu inimest peale sinu, läks meelest ära jälle?
Ja see, kes homoseksuaalsusest rääkis - ta tõi näite. Sa tead, mis on näide? Kui arhitektuuriteemas tuuakse näide kirikust, siis ei tähenda see, et teema peaks jätkuma kirikute üle arutledes, eks? Sama siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 11:01
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:41
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 09:53 Ilmub küll. Paberleht ei ilmu, see ei tähenda, et Päevaleht ei eksisteeriks. Veebis ilmub.
Küll on raske, kui vestluspartneril puudub arusaam keelekujunditest. A4 formaadis foto = suur, silmapaistev foto. Või neid sinu arust veebiversioonis ei esine?
Sihuke keelekujund. Jajah. :lol: :lol: :lol:
Lollakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 11:03
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:27 Ise sa selle pedeteema siia tõid, et keegi on "osutunud". Lihtsalt ära plädise ja levita kuulujutte.
Mina ei ole mingit pedeteemat toonud ega osutumisest rääkinud. Siin käib mitu inimest peale sinu, läks meelest ära jälle?
Ja see, kes homoseksuaalsusest rääkis - ta tõi näite. Sa tead, mis on näide? Kui arhitektuuriteemas tuuakse näide kirikust, siis ei tähenda see, et teema peaks jätkuma kirikute üle arutledes, eks? Sama siin.
Kes küsis?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 11:08Sihuke keelekujund. Jajah. :lol: :lol: :lol:
Lollakas.
Mis su probleem on, et sa teiste inimestega suheldes end ülal pidada ei oska?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist