Mis arvate Sass Hennost?
-
Külaline
Mis arvate Sass Hennost?
kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Tõtt öelda ei ole ma tast kunagi eriti midagi arvanud. Sellise mehega luurele ei läheks, on minu sisetunne kogu aeg öelnud. Aga ma olen ka konservatiiv.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
-
Külaline
Ta on rääkinud, et sai noorena palju peksa. Ta on seda tüüpi isik, et vägisi tuleb mõte, et sai asja eest peksa.
-
Külaline
Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Nii et usun jah, et Sass Henno on need kirjad saatnud. See ei tee teda minu silmis veel mingiks kaabakaks. Ta ei ole kedagi ahistanud, ta ei ole kedagi vägistanud.. On olnud mingi vastastikkune lõõpiv-flirtiv-kiikusga kirjavahetus, kus mõlemad osapooled on vabatahtlikult olnud. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud ja ta on kuskil lka kedagi konkreetselt ahistanud ja vägistanud?
Kui ta käis koolides loenguid pidamas ja siis jagas lahkelt oma kontakte, et kui on mure, siis võtke ühendust. Ja tüdrukud võtsidki ühendust, mispeale sai ta neid ära moosida. Ühesõnaga oli kits kärneriks.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:26Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Nii et usun jah, et Sass Henno on need kirjad saatnud. See ei tee teda minu silmis veel mingiks kaabakaks. Ta ei ole kedagi ahistanud, ta ei ole kedagi vägistanud.. On olnud mingi vastastikkune lõõpiv-flirtiv-kiikusga kirjavahetus, kus mõlemad osapooled on vabatahtlikult olnud. Või on mul midagi kahe silma vahele jäänud ja ta on kuskil lka kedagi konkreetselt ahistanud ja vägistanud?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ainuüksi alakatele viina ostmine on juba kuritegu. Hetkel ongi vennike kriminaaluurimise all.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:26Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Isegi 5miinust liikmed said juba aru, et lugu pole puhas.
-
Külaline
Kaval raibe. Keegi ei kahtlusta ju midagi, kui ennast kõva kaitsjana reklaamid.
-
Külaline
Sama. Ta millegipärast alati, kui teles on olnud, väga kõheda(creepy) mulje jätnud. Ma ei tea, kas asi on tema heledates silmades/hullunud pilgus või selles, et ta nii tulihingeliselt väärkoheldud naised ja noored südameasjaks on võtnud. Ta nagu hästi hästi emotsionaalselt alati võtab sõna. Liiga emotsionaalselt, et see on ebausutav olnud(minu jaoks vähemalt). Et siis hoopis vastupidine efekt.Tigger kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:13Tõtt öelda ei ole ma tast kunagi eriti midagi arvanud. Sellise mehega luurele ei läheks, on minu sisetunne kogu aeg öelnud. Aga ma olen ka konservatiiv.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
Ma ei mäleta kus ja mis saates, aga usinasti võttis sõna korgijoogi teemal.
No nüüd siis on teada miks nii kirglik noorte "kaitsmine".
-
Külaline
Vana ütlus selle kohta, mille poolest erinevad pedagoog ja pedofiilKülaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 18:45Sama. Ta millegipärast alati, kui teles on olnud, väga kõheda(creepy) mulje jätnud. Ma ei tea, kas asi on tema heledates silmades/hullunud pilgus või selles, et ta nii tulihingeliselt väärkoheldud naised ja noored südameasjaks on võtnud. Ta nagu hästi hästi emotsionaalselt alati võtab sõna. Liiga emotsionaalselt, et see on ebausutav olnud(minu jaoks vähemalt). Et siis hoopis vastupidine efekt.Tigger kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:13Tõtt öelda ei ole ma tast kunagi eriti midagi arvanud. Sellise mehega luurele ei läheks, on minu sisetunne kogu aeg öelnud. Aga ma olen ka konservatiiv.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
-
Külaline
Feiskaris lubas ka ausalt kõigest rääkida ja küsimustele vastata, aga nüüd on kogu teema maha võtnud ja põõsasse pugenud.
Küll kass juba teab, kelle vorsti ära varastas
Küll kass juba teab, kelle vorsti ära varastas
-
Külaline
Minu jaoks on ta tähelepanunäljas tüüp, kes pidevalt ennast püünele upotab, nishiks naiste "kaitsmine." Ja arvan, et kui talle saadetakse pesupilte ja "kelmikaid" kirju, siis läks tüüp ka kaasa asjaga ja ehk ka üle piiri.
-
Külaline
Täiskasvanud mehe flirt 13-14-15-16-aastastega on igas vormis, igal ajal, igas sõnastuses rõve ja lubamatu, kuigi ehk mitte karistatav. Ja ise ta ju sellise asja vastu donkihhotlikult on võidelnud! Edaspidi küll saab minu peas olema selge seos - vaata, keda inimene ründab või halvustab ning ole valmis õige pea teada saama, et ta on seda tegelikult ka ise. Vägistaja tunneb ära vägistaja, pedofiil pedofiili ja maksupettur maksupetturi.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:26 Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.
-
Külaline
Ei ole tema viimaste tegemistega kursis, aga peksa saanud tibinad jms seltskonna on varasemalt osanud oma MTÜ rahavankri ette ilusti rakendada. Ise vist on mingi lahutatud ja konfliktne tüüp, sellised ongi kõige agaramad teisi õpetama ja vägivallatusest jutlustama.
-
Külaline
Ammu kahtlustasin, et ta on nartsissistist silmakirjatseja . Ei eksinud!
-
Külaline
Olen kindel, et vähemasti Päevalehe toimetuses istub keegi asjaga seotud inimene. Keegi käiba seda tühistamiskampaaniat, kusjuures Henno ei rikkunud ühtegi seadust. Kui märkisin sellise tegevuse ebaseaduslikkust: seadusliku tegevuse põhjal mõnitamist, tagarääkimist ja ahistamist, siis kadusid minu kommentaarid lihtsalt ära.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
See on huvitav jah, Oleks Henno homo, siis oleks meedia vait nagu kult rukkis.
-
Külaline
See kaitsmisretoorika on tema nunnu kutsikas, tema ferrari, millega lolle naisi meelitada....Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 18:45Sama. Ta millegipärast alati, kui teles on olnud, väga kõheda(creepy) mulje jätnud. Ma ei tea, kas asi on tema heledates silmades/hullunud pilgus või selles, et ta nii tulihingeliselt väärkoheldud naised ja noored südameasjaks on võtnud. Ta nagu hästi hästi emotsionaalselt alati võtab sõna. Liiga emotsionaalselt, et see on ebausutav olnud(minu jaoks vähemalt). Et siis hoopis vastupidine efekt.Tigger kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:13Tõtt öelda ei ole ma tast kunagi eriti midagi arvanud. Sellise mehega luurele ei läheks, on minu sisetunne kogu aeg öelnud. Aga ma olen ka konservatiiv.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
-
Külaline
Rikkus küll seadusi. Alaealisele korduv alkoholi pakkumine on tänaseks tõestatud.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 21:22Olen kindel, et vähemasti Päevalehe toimetuses istub keegi asjaga seotud inimene. Keegi käiba seda tühistamiskampaaniat, kusjuures Henno ei rikkunud ühtegi seadust. Kui märkisin sellise tegevuse ebaseaduslikkust: seadusliku tegevuse põhjal mõnitamist, tagarääkimist ja ahistamist, siis kadusid minu kommentaarid lihtsalt ära.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:09 kas tuleks teha talle FB grupp "usume sass henno" " kas tuleks tühistada kõik preilid kes on oma kirjvahatetuse kirjanikuhärraga avalikustanud? kas mallukas tuleks risti lüüa selle eest, et avalikustas? lugesin kuskilt, et 2-3 aastat tagasi tahtis ühe suure ajalehe ajakirjaik lp kirjanikuhärrast samalaadse loo teha, aga lugu jäi tegemata kuna neiud lõid viimasel hetkel kartma.
See on huvitav jah, Oleks Henno homo, siis oleks meedia vait nagu kult rukkis.
-
Külaline
Täpselt sedasama, mida alati olen arvanud. Avalikus elus pole ta kunagi usaldusväärne tundunud. Ega ka mitte sümpaatne. Pigem on alati tundubud väga creepy.
Käisin temaga samas klassis ja kooliajal oli ta palju toredam. Ei tea, mis vahepeal juhtus.
Käisin temaga samas klassis ja kooliajal oli ta palju toredam. Ei tea, mis vahepeal juhtus.
-
Külaline
Mul on ka alati selline tunne. Nii mõnigi suur pededevihkaja on ise hiljem omasooiharakas osutunud.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 21:08Täiskasvanud mehe flirt 13-14-15-16-aastastega on igas vormis, igal ajal, igas sõnastuses rõve ja lubamatu, kuigi ehk mitte karistatav. Ja ise ta ju sellise asja vastu donkihhotlikult on võidelnud! Edaspidi küll saab minu peas olema selge seos - vaata, keda inimene ründab või halvustab ning ole valmis õige pea teada saama, et ta on seda tegelikult ka ise. Vägistaja tunneb ära vägistaja, pedofiil pedofiili ja maksupettur maksupetturi.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 17:26 Ma olen seda teemat väga diagonaalis jälginud, aga minu arusamas ta ei eita flirtivat kirjavahetust: "ma olen flirtivalt suhelnud fännikirjade saatjatega, selfide saatjatega, pesufotode saatjatega". Seega, ei ole põhjust kedagi tühistada, jah, ta on suhlenud ja kirjutanud igasugu asju.
-
Külaline
Need polnud ju mingid naised, vaid alaealised haavatud tüdrukud. Nad pole sellepärast lollid, et on veel ebaküpsed ja ei oska sellist inimest kahtlustada, kes tuleb kooli esinema. Lapsed on harjunud õpetajaid ja muid täiskasvanuid koolis usaldama.See kaitsmisretoorika on tema nunnu kutsikas, tema ferrari, millega lolle naisi meelitada....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist