Nobenäpud, aidake leida selle loo päris algupärast lugu

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Nobenäpud, aidake leida selle loo päris algupärast lugu

Postitus Postitas Külaline »

https://jumpshare.com/s/QHc7gHA3mQEC9lNMke9I

See klipp on lõigatud päris muusika loost, aga millises? Väike hint, aga ei pruugi olla tõsi "Little Company".
Külaline

Leidsin ise üles, lugu on siin De-Phazz - Little Company, kuigi loo algus ei ole üldse seotud alguse telefonikünega
https://www.youtube.com/watch?v=vWT333Nap04
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ise ütlesid ju vastuse ära või mis point sellel kõigel üldse oli!
Külaline

muide see avakõne on jumalast lahe, telefon heliseb, automaatvastuvõtja vastab, hi kallis, ma jään hiljaks, lihtsalt nägemist eks.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 22:29
Mauno kirjutas: 10 Veebr 2025 22:26 Ise ütlesid ju vastuse ära või mis point sellel kõigel üldse oli!
Postitus on kustutatud
Jepp, Mauno siin, jätkuvalt transvestiitnaine🫡kahju, et sa enda identiteeti ei avalikusta.
Külaline

Aga muide, uus mäng, leiame loo üles kus naine laulab kuidas kõik on paha. Tean et viide on segane, aga see lugu oli väga kuum 2015 aastal. Laulis naine, räppis. Ma tean et ei oska hetkel hästi selgitada, aga ma leian selle loo üles
Külaline

Mauno kirjutas: 10 Veebr 2025 22:36
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 22:29
Mauno kirjutas: 10 Veebr 2025 22:26 Ise ütlesid ju vastuse ära või mis point sellel kõigel üldse oli!
Postitus on kustutatud
Jepp, Mauno siin, jätkuvalt transvestiitnaine🫡kahju, et sa enda identiteeti ei avalikusta.
Mauno, Kolja, kõik naismehed?
Külaline

kurat küll, hakkasin otsima seda lugu, võtsin AI ka lahti, aga deem ma ei oska kirjeldada, samas mul on plõksib see lugu kõrvas.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 22:38 Aga muide, uus mäng, leiame loo üles kus naine laulab kuidas kõik on paha. Tean et viide on segane, aga see lugu oli väga kuum 2015 aastal. Laulis naine, räppis. Ma tean et ei oska hetkel hästi selgitada, aga ma leian selle loo üles
Rihanna - Bitch better have my money?
Külaline

Mauno kirjutas: 10 Veebr 2025 22:43
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 22:38 Aga muide, uus mäng, leiame loo üles kus naine laulab kuidas kõik on paha. Tean et viide on segane, aga see lugu oli väga kuum 2015 aastal. Laulis naine, räppis. Ma tean et ei oska hetkel hästi selgitada, aga ma leian selle loo üles
Rihanna - Bitch better have my money?
Ei ole, see lugu ei ole kuulsate naislauljate oma, see lugu oli kus naine laulis sluts jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist