Miks tema nilbused siin päevi ripuvad, ei saa aru, kuigi on raporteeritud.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 20:10 Postitus on kustutatud
Mitu partnerit elu jooksul?
-
Külaline
-
Külaline
Ega ma mõni SH pole kes 14-18 aastastega semmib
-
Külaline
Mingi läbu käib siin. Keegi teemasse ka vastab? Ma igav kuivik, 18 aastat sama mehega koos ja tema ongi ainus olnud.
-
Külaline
Just, ja normaalseid-neutraalseid kommentaare kustutatakse.
-
Külaline
Kui omavahel asjad korras, siis tore. Teised otsivad ja otsivad, aga ikka ei leia.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 22:34 Mingi läbu käib siin. Keegi teemasse ka vastab? Ma igav kuivik, 18 aastat sama mehega koos ja tema ongi ainus olnud.
Aga muidu tahaksid kedagi teist proovida?
-
Külaline
Võiks hakata küll oma "õige" otsingutel vähe valivam olema, muidu enne kui aru saad, on see number ikka juba väga mittekorralik ja norm naine ei taha omale üle-küla-kepijukut. Kehtib mõlemale soole. Minu jaoks oleks see 30 ikka juba väga imeliku tegelase number. Kui 60a lahutatud isend sellise numbri välja veab, ok, aga sellist enam ei tahaks ka ammugi, trööbatud ju. Ise olen valivam ja number tunduvalt väiksem, pikas kooselus ka. Kui juhtuks lahutama ja "uue õige otsingul", siis ehk kasvaks veidi, aga seda plaani poleKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:01 Olen TA. Võime esimese vahekokkuvõtte teha. Mulle tundub, et kui see number jääb sinna 30 kanti, siis on kõik veel "viisakas" ja ei pea end häbenema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist