Sama, mis tolle eelmise teadmisega, millele vastasin. Vaata, sa ise oled hea tõestus, et pole vaja rääkida eelnevatest suhetest - sellest infost hakatakse kohe mingit suvalist jora kokku järeldama. Hinda oma suhet selle alusel, kuidas mees sinuga käitub ja on, mitte selle alusel, mitu partnerit tal varem olnud on.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:37Miks me peaks teadma mida sa teeks või ei teeks? Kui sul on 50 aasta peale ainult 4 partnerit olnud, siis rohkem neid nagunii ei tule. Mis meie selle teadmisega peale hakkame?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 14:58Ja mina ei hakkaks sellega koos elama, kes minu käest küsib, mitu partnerit mul varem olnud on. Mis sellest, et neid on 50-aastase elu peale kokku 4.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 14:36
Eks ükskord ikka saad kindlasti, aga võib-olla oleks parem sellest varem teada saada, hoiaks palju aega ja hingevalu kokku. Mina näiteks sellisega ei hakkaks koos elama, kes oma 60 naisega uhkustab.
Mitu partnerit elu jooksul?
-
Külaline
-
Külaline
Näe, jälle järeldusgeenius töötabKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:49 Väga imelik, et sinu jaoks tähendab sellisest teemast rääkimine kontrollimist.
Vaevalt, et sa oma mehe minevikust või lapsepõlvestki midagi tead. See on ju ka teise isiklikus elus nuhkimine. Täiesti totter! Ega teil vist eriti lähedane ja usalduslik see suhe ei ole, kui üldse mingi kontrollimise ja nuhkimise variant pähe tuleb oma mehega seoses.
Mul on just selline mees, nagu soovin - usaldamine ei tähenda, et tuleb sorida, aru anda ja pistelisi kontrolle teha. Usaldus on usaldus.
-
Külaline
Nii palju kui tahad. Korralikkuse eest medalit nagunii ei anta.
-
Külaline
Kontrollimisest hakkasid sina rääkima.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 16:54Näe, jälle järeldusgeenius töötabKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:49 Väga imelik, et sinu jaoks tähendab sellisest teemast rääkimine kontrollimist.
Vaevalt, et sa oma mehe minevikust või lapsepõlvestki midagi tead. See on ju ka teise isiklikus elus nuhkimine. Täiesti totter! Ega teil vist eriti lähedane ja usalduslik see suhe ei ole, kui üldse mingi kontrollimise ja nuhkimise variant pähe tuleb oma mehega seoses.
Mul on just selline mees, nagu soovin - usaldamine ei tähenda, et tuleb sorida, aru anda ja pistelisi kontrolle teha. Usaldus on usaldus.
Mina ei arva, et oma kaasaga sellistest asjadest rääkimine on kontrollimine või aru andmine. Minu arust on elementaarne olla oma partneri minevikuga kursis. Miks see peaks olema saladus?
-
Külaline
Olen TA. Võime esimese vahekokkuvõtte teha. Mulle tundub, et kui see number jääb sinna 30 kanti, siis on kõik veel "viisakas" ja ei pea end häbenema.
-
Külaline
Olen oma mehega väha lähedane, aga seda, kas ta on varem kellegagi koos elanud, küsisin alles meie seitsmendal aastal. Seda, mitmega ta maganud on, pole iial küsinud ja ei huvita ka.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:26Kontrollimisest hakkasid sina rääkima.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 16:54Näe, jälle järeldusgeenius töötabKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:49 Väga imelik, et sinu jaoks tähendab sellisest teemast rääkimine kontrollimist.
Mina ei arva, et oma kaasaga sellistest asjadest rääkimine on kontrollimine või aru andmine. Minu arust on elementaarne olla oma partneri minevikuga kursis. Miks see peaks olema saladus?
-
Külaline
Mind küll huvitab. Küsi ikka.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:06 Seda, mitmega ta maganud on, pole iial küsinud ja ei huvita ka.
Või kardad vastust? Ega ta vist valetaks, või sa ei usuks või ei taha uskuda.
-
Külaline
Mis mul karta on? See vastus ei anna mulle mitte midagi ja mind tõesti ei huvita, ma pole isegi ta eelmiste pruutide kohta küsinud. Mind huvitab vaid tema suhtumine minusse ja see on olnud kõik aastad armastav ja austav. Tema minu meeste kohta teab.
-
Külaline
Ee ... kumbapidi siis? Et kui on üle 30, siis ei pea häbenema?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:01 Olen TA. Võime esimese vahekokkuvõtte teha. Mulle tundub, et kui see number jääb sinna 30 kanti, siis on kõik veel "viisakas" ja ei pea end häbenema.
-
Külaline
Paar kommentaari tagasi ütlesid, et ta ei tea sinu meestest midagi. Ja, kui küsiks, siis jätaksid ta kohe maha, sest pead seda kontrollimiseks ja nuhkimiseks.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:37Mis mul karta on? See vastus ei anna mulle mitte midagi ja mind tõesti ei huvita, ma pole isegi ta eelmiste pruutide kohta küsinud. Mind huvitab vaid tema suhtumine minusse ja see on olnud kõik aastad armastav ja austav. Tema minu meeste kohta teab.
-
Külaline
Kui number on 1-30, siis jääb kõik veel "viisakuse" piiridesse ja häbenema ei pea. See number on nö enda jaoks, mitte partnerile jagamiseks. Partnerile ütled alati- sa oled mul alles teine
-
Külaline
Siin vastab mitu inimest, saad aru? Kuidas see teil kogu aeg ununeb.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:32Paar kommentaari tagasi ütlesid, et ta ei tea sinu meestest midagi. Ja, kui küsiks, siis jätaksid ta kohe maha, sest pead seda kontrollimiseks ja nuhkimiseks.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:37Mis mul karta on? See vastus ei anna mulle mitte midagi ja mind tõesti ei huvita, ma pole isegi ta eelmiste pruutide kohta küsinud. Mind huvitab vaid tema suhtumine minusse ja see on olnud kõik aastad armastav ja austav. Tema minu meeste kohta teab.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:31
Mind küll huvitab. Küsi ikka.
-
Külaline
Ei, tal ei unune. Katsu ise aru saada, et see kodanik kirjutab selliselt meelega, et igat kommenteerijat üles ärritada ja teda uuesti vastama panna.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:42Siin vastab mitu inimest, saad aru? Kuidas see teil kogu aeg ununeb.Paar kommentaari tagasi ütlesid, et ta ei tea sinu meestest midagi. Ja, kui küsiks, siis jätaksid ta kohe maha, sest pead seda kontrollimiseks ja nuhkimiseks.
See on nii tavaline muster, et arusaamatu, miks keegi sellele ikka veel tähelepanu pöörab ja vastabki!
Laske Trollil lihtsalt omaette kommida, sureb lõpuks välja.
-
Külaline
Postita 5 korda nagu alati teed, siis keegi usub sind ehk. Üks sama muster sul.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 00:35Ei, tal ei unune. Katsu ise aru saada, et see kodanik kirjutab selliselt meelega, et igat kommenteerijat üles ärritada ja teda uuesti vastama panna.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:42Siin vastab mitu inimest, saad aru? Kuidas see teil kogu aeg ununeb.Paar kommentaari tagasi ütlesid, et ta ei tea sinu meestest midagi. Ja, kui küsiks, siis jätaksid ta kohe maha, sest pead seda kontrollimiseks ja nuhkimiseks.
See on nii tavaline muster, et arusaamatu, miks keegi sellele ikka veel tähelepanu pöörab ja vastabki!
Laske Trollil lihtsalt omaette kommida, sureb lõpuks välja.
-
Külaline
No näed, tõestasidki oma trollimistKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 00:43Postita 5 korda nagu alati teed, siis keegi usub sind ehk. Üks sama muster sul.
-
Külaline
Pole öelnud. Mu mees ei olegi küsinud, ise olen rääkinud. Paarist olulisest mehest, mitte mingitest esimestest kuttidest.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:32Paar kommentaari tagasi ütlesid, et ta ei tea sinu meestest midagi. Ja, kui küsiks, siis jätaksid ta kohe maha, sest pead seda kontrollimiseks ja nuhkimiseks.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:37Mis mul karta on? See vastus ei anna mulle mitte midagi ja mind tõesti ei huvita, ma pole isegi ta eelmiste pruutide kohta küsinud. Mind huvitab vaid tema suhtumine minusse ja see on olnud kõik aastad armastav ja austav. Tema minu meeste kohta teab.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 21:31
Mind küll huvitab. Küsi ikka.
-
Külaline
Mu mees pole küsinud ja ise ka rääkima ei hakka. Milleks. Pole ma mehelt ka küsinud, kuigi veits huvitaks küll, aga, las jäägu see minevikku. Oli mis oli, nüüd oleme meie koos ja nii juba üle 20a. Pole vaja uurida.
-
Külaline
Ei või vabalt olla! Ma nimelt d...kutega ei suhtle. Ammugi ei maga nendega.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 01:50Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:59Aga, miks peab igal aastal olema 2-3 seksisuhet?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 19:14
Kui vanemaks saad, siis mõistad isegi. Kui igal aastal on 2-3 seksisuhet, siis 10 aastaga ongi 20-30 suhet kokku. Lapsena sa lihtsalt pole veel elu elanud eks, seepärast sa võiks kuhugi reiti minna, muutud väikseks vanainimeseks siin.
Minul oli näiteks kuni 45-eluaastani täpselt 1 partner. Pärast lahutust on olnud veel 3 meest. Loodan, et selle kolmandaga oleme koos kuni elu lõpuni ja et rohkem mul partnereid ei vahetada ei ole vaja.
Mida peaks andma elule juurde palju partnereid? Kõik need partnerid, kes mul on olnud, ei ole erinenud üksteisest ega mingisuguseid erilisi, täiesti teistmoodi kogemusi andnud. Ideaalis oleks mulle sobinud, kui minu abikaasa olekski jäänud minu ainsaks sekspartneriks, aga nii paraku ei läinud. Mul oli temaga ideaalne voodiklapp.
-
Külaline
Pole eales küsinud. Minult on küsitud küll, aga pole vastanud.
Minul olnud 13 partnerit, vanus 45. Viimase 20 aasta jooksul 2, ülejäänud enne seda. Oli seal mitu poole minuti meest ja üks varustusprobleemiga, kellega jäigi suhe üürikeseks. Armusin tihti ja ülepeakaela.
Mulle tundub, et meeste huvi partnerite arvu kohta tuleb pigem enesekindluse puudumisest. Neil oleks nagu hirm, et naisel on võimalik neid liiga paljudega võrrelda.
Minul olnud 13 partnerit, vanus 45. Viimase 20 aasta jooksul 2, ülejäänud enne seda. Oli seal mitu poole minuti meest ja üks varustusprobleemiga, kellega jäigi suhe üürikeseks. Armusin tihti ja ülepeakaela.
Mulle tundub, et meeste huvi partnerite arvu kohta tuleb pigem enesekindluse puudumisest. Neil oleks nagu hirm, et naisel on võimalik neid liiga paljudega võrrelda.
-
Külaline
Vot, täpselt. Ja kui sulle see mees korda läheb, siis ise küll ei hakka seletama palju mehi mul enne teda olnud on. Ja kui küsib, siis ütlen, pole su jaoks oluline, sest sina oled parim. Või kui nii hirmsasti vaja öelda, siis ütlekski, et üks oli ja see ka kehva. Kes see oli, pole üldse kõneväärtki.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 20:25Mulle tundub, et meeste huvi partnerite arvu kohta tuleb pigem enesekindluse puudumisest. Neil oleks nagu hirm, et naisel on võimalik neid liiga paljudega võrrelda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist